The Giant Mechanical Man: Trailer

The Giant Mechanical Man: Trailer | Fandíme filmu
Tak trochu jiný film o "robotech".

Do kin se pomalu blíží snímek s podivným názvem The Giant Mechanical Man. Pokud si pod tímto titulem představujete nějakého nového akčního superhrdinu, bohužel budete zklamáni. Na své si totiž tentokrát přijdou spíše příznivci romantických komedií. Hlavními hrdiny jsou dva outsideři. Ona - tak trochu snílek, co se v životě trochu ztrácí. Nedávno přišla o práci a momentálně žije u své sestry a jejího manžela, kteří se jí snaží dohodit otravného motivačního řečníka a spisovatele. On – sympatický pouliční umělec, který se převléká za robota (odtud onen podivný název filmu). Také trochu outsider. Co bude dál, a kdo získá sympatie hlavní hrdinky, asi netřeba dodávat.

Jedná se o režijní prvotinu Lee Kirka, který se na tomto snímku podílel zároveň i jako scenárista. Jeho jméno je pravděpodobně pro drtivou většinu čtenářů velkou neznámou. Tento scénárista a příležitostný herec je jako autor podepsán pod málo známými snímky The Man Who Invented the Moon nebo The Specialist. Jako herec má za sebou několik menších rolí, kromě vlastních filmů se objevil například v jedné epizodě americké verze seriálu The Office

Z hlediska hereckého obsazení je situace již o něco zajímavější. Hlavní hrdinku ztvární Jenna Fischer, která je známá především rolí Pam Beesly z úspěšného amerického seriálu The Office. Tato herečka, která film The Giant Mechanical Man zároveň produkuje, je mimochodem v osobním životě manželkou režiséra Lee Kirka. Hlavní mužská role připadla Chrisi Messinovi. Toho si diváci mohou pamatovat jako Douga z romantického filmu Woodyho Allena Vicky Christina Barcelona, nebo jako detektiva Bowdena z hororu Devil. Z vedlejších rolí lze ještě zmínit Malin Akerman a Tophera Grace. Švédskou herečku Malin Akerman si z poslední doby jistě pamatují fanoušci komiksů jako Silk Spectre II z Watchmenů. Topher Grace je známý spíše menšími rolemi ve filmech jako Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Predators, nebo Spider-man 3.

V traileru rozhodně potěší civilní pojetí sympatických (a relativně neokoukaných) herců, na druhou stranu jméno režiséra je velkou neznámou a pro některé diváky může být absence známějších jmen negativem. Trailer na mně působil jinak dost chladně a odtažitě, a popravdě řečeno mně moc nezaujal. The Giant Mechanical Man bude pravděpodobně zajímat spíše jen fanoušky romantických komedií. Ani v tomto žánru se však film podle upoutávky nejeví jako žádný zázrak. The Giant Mechanical Man bude mít zámořskou premiéru v dubnu, ale do českých kin se podle všeho nechystá.

 

The Giant Mechanical Man: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest