Transformers 3: Roboti na nových bannerech

Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A jak to bude s případným návratem Michaela Baye a Shii LaBeoufa ve čtyřce?

Ať se vám to líbí nebo ne, za necelé tři týdny vlétnou do kin po celém světě třetí Transformers a vydolují z diváků opět nekřesťanskou hromadu peněz. Jejich výdělečnou krasojízdu s jistotou utne až Harry Potter, jenž staruje dva týdny poté a který je vedle třetích robotů nejžhavějším kandidátem na nejvýdělečnější film letošního roku. Transformers budou samozřejmě žádanou značkou i po odpromítání třetího dílu, čehož jsou si u Paramountu velmi dobře vědomí. Dá se tedy očekávat, že parta kolem Optima v šuplíku nejspíš neskončí. Zůstává každopádně otázkou, kdo se s ní v budoucnu spojí, protože na Shiu LaBeoufa ani Michaela Baye to už nevypadá. Shia se při propagaci trojky zmínil kromě pátého Indiana Jonese i o případném návratu v dalším robotím pokračování. Konkrétně pak řekl: "Je jasné, že Trasformers budou stále horkou značkou, takže se dá očekávat, že studio přijde s dalším pokračováním nebo restartem. Já se v něm ale už nevátím a myslím, že se nevrátí ani Michael (Bay)."

LaBeoufovo tvrzení koresponduje s tím, co naznačil sám Bay už někdy před rokem, když prohlásil, že Transformers 3 mají být završením a uzavřením trilogie a že další návrat k téhle značce jako režisér už neplánuje. Je samozřejmě jasné, že to producenti u Paramountu na Baye (potažmo Shiu) zkusí s tučným šekem v ruce. Ostatně Michaela se jim už jednou překecat podařilo - po premiéře dvojky se totiž režisér zařekl, že si před třetím dílem natočí nějaký menší film, pár milionů dolarů navíc jej ale přinutilo jeho stanovisko změnit. Tentokrát už ale podobný scénář můžeme čekat jen těžko, sám Bay totiž ví, že tři filmy jsou tak akorát, má navíc stále nějaké resty. Jednak onen již zmíněný "menší film" (mělo by se prý jednat o něco ve stylu Pulp Fiction), akční fanoušci si pak stále žádají i ty třetí Mizery, o kterých se už hooodně dlouho mluví. Michael každopádně bez kamery v ruce dlouho nevydrží, po premiéře robotů nám tedy snad poskytne lepší info.

Teď ještě letmo k hlavnímu chodu, který se Transformers 3 dnes týká. Jedná se o směsici nových bannerů, na kterých najdete nové postavy Autobotů - Roadbustera, Leadfoota a Topspina. V galerii jsme je pak doplnili i o ty starší, na nichž pózují Optimus Prime, Bumblebee a záporák Shockwave.

Galerie: 6

Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu Transformers 3: Roboti na nových bannerech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest