Transformers 5: Anthony Hopkins slibuje odpovědi v novém videu

Transformers 5: Anthony Hopkins slibuje odpovědi v novém videu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Je tu další sneak peek z MTV Awards, tenhle si posvítil na Transformers: Posledního rytíře.

Pokračujeme v dnešním přívalu nových upoutávek, který nekončí ještě ani zdaleka. Teď jsou na řadě Transformers: Poslední rytíř, kteří během předávání MTV Awards nabídli ochutnávku klíčové scény, ve které se potkávají postavy Marka Wahlberga a Anthonyho Hopkinse. Cade Yager už zjevně prošel řádkou dalších nepěkných událostí a společně s Bumblebeem hledá odpovědi. Ty mu slibuje nabídnout Sir Edmund Burton, který zároveň přiváží na své anglické panství profesorku anglické literatury Vivian Wembley (Laura Haddock). Ta nic netušíc v sobě skrývá genetické tajemství, které by mohlo zničit nebo zachránit svět. Burton Yagerovi říká, že by určitě moc rád věděl, proč se Transformeři pořád vracejí na Zemi. My bychom to rádi věděli také, tak budeme zvědaví, co zajímavého nám v kinech prozradí. K preview z MTV Awards přidáváme ještě vtipný spot, ve kterém se Optimus Prime učí promlouvat, jako král.

Poslední rytíř rozbije základy mytologie ságy Transformers a předefinuje význam slova hrdina. Lidé a Transformeři jsou ve válce. Optimus Prime zmizel. Klíč k záchraně naší budoucnosti leží pohřbený v tajemstvích minulosti, v tajné historii Transformerů na Zemi. Záchrana světa padá na ramena nepravděpodobných spojenců. Jsou jimi Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, britský lord (Anthony Hopkins) a oxfordská profesorka (Laura Haddock). V životě každého nastane moment, ve kterém mohou něco zásadního změnit. V Transformers: Poslední rytíř se pronásledovaní stanou hrdiny, z hrdinů se stanou padouchové. Jenom jeden svět přežije. Jejich nebo náš.

Transformers: Poslední rytíř režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel a jako seržant Epps. Dále hrají Anthony Hopkins, Isabela Moner, Laura Haddock, Jerrod Carmichael, Santiago Cabrera a Mitch Pielggi. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Transformers 5: Anthony Hopkins slibuje odpovědi v novém videu | Fandíme filmu Transformers 5: Anthony Hopkins slibuje odpovědi v novém videu | Fandíme filmu Transformers 5: Anthony Hopkins slibuje odpovědi v novém videu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest