Transformers: Poslední rytíř: Nejnovější trailer s roboty a rytíři

Transformers: Poslední rytíř: Nejnovější trailer s roboty a rytíři | Fandíme filmu
Podívejte se na nejnovější upoutávku, která rozpoutá tradiční Bayhem.

Uf, to byl zase nápor na všechny smysly. Nejnovější trailer na Transformers: Posledního rytíře toho ukazuje strašně moc. Pradávnou artušovskou historii plnou rytířů a robotických rytířů. Potom se dozvídáme, že existuje skrytá společnost, jež předává artušovské vědění z generace na generaci a tají jej před světem. Sir Anthony Hopkins hraje jejího soudobého představitele. Že by nakonec právě on byl tím posledním rytířem? A vyšle právě on Marka Wahlberga na jeho misi? Nebo jej Wahlberg najde při vlastním pátrání? Co ale Wahlbergův hrdina Cade Yager tentokrát řeší? Optimus Prime se setkal se svým tvůrcem a doznává se ke svému hříchu – může za pád Cybertronu. Chce se vykoupit, ale jak? Zdá se, že jedinou spásou pro mrtvý svět Transformerů bude, když nějakým způsobem vezme životní sílu tomu našemu. S tím pravděpodobně nějak souvisejí ty obří přilétávající lodě? Ty se Wahlberg snaží zastavit?

Ale to pořád není všechno. K tomu všemu se Wahlberg musí starat o mladou Isabelu Moner, která se ale samozřejmě ukáže být zároveň schopným parťákem. Do toho někdo loví Dinoboty, svět je v rozvalinách, děti bojují proti Transformerům, vojáci bojují proti Transformerům, Optimus Prime se vrací na Zemi společně s oněmi ničivými loděmi, Wahlberg se v té vší vřavě snaží vyhrát tak, aniž by musel Optimus zemřít, objevuje se Megatron (asi Megatron?), na naší planetě jsou už jsou dávno havarované vesmírné lodě a některá z nich je kdesi na dně oceánu.

Zkrátka se toho na nás hrne opravdu spousta. A to v intenzivním tempu, v rychlých, rychle střižených záběrech, které chce mít Bay jeden vizuálně nabitější než druhý. Řadu okamžiků by měly trailery na jiné filmy jako vrcholný moment, tady jsou jen jedním z mnoha. Neustále někdo někam padá, něco exploduje a nejde než kvitovat, že když Michael Bay nechá někam vrazit prachy, je to vidět. Na druhou stranu upoutávka varuje, že reálně hrozí, že to zase bude až příliš přeplácané a plné prázdné bombastičnosti za každou cenu...

Poslední rytíř rozbije základy mytologie ságy Transformers a předefinuje význam slova hrdina. Lidé a Transformeři jsou ve válce. Optimus Prime zmizel. Klíč k záchraně naší budoucnosti leží pohřbený v tajemstvích minulosti, v tajné historii Transformerů na Zemi. Záchrana světa padá na ramena nepravděpodobných spojenců. Jsou jimi Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, britský lord (Anthony Hopkins) a oxfordská profesorka (Laura Haddock). V životě každého nastane moment, ve kterém mohou něco zásadního změnit. V Transformers: Poslední rytíř se pronásledovaní stanou hrdiny, z hrdinů se stanou padouchové. Jenom jeden svět přežije. Jejich nebo náš.

Transformers: Poslední rytíř režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel a jako seržant Epps. Dále hrají Anthony Hopkins, Isabela Moner, Laura Haddock, Jerrod Carmichael, Santiago Cabrera a Mitch Pielggi. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest