To: Nový trailer se zaměřuje na dětské hrdiny

To: Nový trailer se zaměřuje na dětské hrdiny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vypravte se s partou dětí do stok, zachránit jejich kamarády před zabijáckým klaunem.

V rámci MTV Awards byla vypuštěná celá řada nových upoutávek. Jedné se dočkalo i hororové To, natáčené na motivy stejnojmenné knižní předlohy Stephena Kinga. První část upoutávky pojednává o tom, jak si své oběti vybírá klaun Pennywise a záběry na děti, které jednoduše žijí své životy, plné zábavy, her, ale také v některých případech vyloučení z kolektivu. Následuje výprava do stoky, která jasně ukazuje, jak bude film pomaličku budovat napětí, a pak ještě závěrečný sestřih s klaunem. Snímek mne pořád asi nepřesvědčil, že bude nějakým způsobem výjimečný, ale ta staromilskost, se kterou se prezentuje, je mi strašně sympatická. Jak To zatím působí na vás?

Románové To se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první na sebe tajemná bytost bere podobu klauna a terorizuje skupinku dospívajících dětí, v malém americkém městečku. Ve druhé jsou už postavy dospělé a rozhodnou se své dětské noční můře konečně postavit.

V hlavních rolích hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff,Chosen Jacobs a Jeremy Ray Taylor. Režíruje Andy Muschietti, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.9. 2017.

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest