Amazing Spider-Man: Japonský trailer

Amazing Spider-Man: Japonský trailer | Fandíme filmu
Nový trailer obsahuje celou řadu doposud neviděných záběrů. A jak to bude s Petrovými rodiči, jejichž tajemství se potáhne několik filmů!

Po nedávných klipech je tu také zbrusu nový trailer z Japonska, ve kterém najdeme celou řadu nových záběrů. Užijeme si špetku poskakování, špetku Lizarda a pořádnou porci příběhového pozadí. Opět je zdůrazněno temnější pojetí a zaměření na malinko odlišná témata, než na jakých stavěl Raimiho Spider-Man. Tradiční „s velkou silou přichází velká odpovědnost“ střídá „všichni mají tajemství. Tajemství má Peter, tajemství má doktor Connors a především také Petrovi rodiče

Z dřívějších trailerů jsme se dozvěděli, že manželé Parkerovi zmizeli, když chlapci bylo dvanáct let, a že Richard Parker spolupracoval s doktorem Connorsem. Současný trailer tenhle směr dále rozvíjí a režisér Marc Webb nedávno v rozhovoru pro MTV uvedl, že chtěl divákům předložit něco nového, a tak z tajemství Petrových rodičů plánuje udělat daleko větší téma, než jakým bylo kdy předtím. Dokonce se prý plně nedořeší v aktuálním filmu, ale potáhne se i do dalších dílů!

Spolu s přesunutím pozornosti na Peterovy rodiče a vliv jejich zmizení na utváření Parkerovy osobnosti se také změní způsob, jakým na Petra zapůsobí smrt strýčka Bena. Ta proběhne trochu jinak, než jsme byli doposud zvyklí a Peter snad ani dokonce nebude zápasit za peníze. A možná ho prý ani nepokouše radioaktivní (ale jinak modifikovaný) pavouk! Fanboyové zase jednou budou mít důvod šílet.

A jaké tajemství by Peterovy rodiče mohlo obestírat? To se dá uhádnout dost těžko, protože ani v komikse nebyly jejich postavy nikdy nějak zvlášť rozpracované. V originální sérii jsou Richard a Mary tajnými agenty, kteří pracovali pro Nicka Furyho a pro S.H.I.E.L.D. a za druhé světové války bojovali po boku Wolverina. V Ultimates verzi jsou manželé Parkerovi také ve spojení s S.H.I.E.L.D.em, ale Richard působí především jako biolog, který je spoluodpovědný za vznik Hulka a Venoma.

Propojení s ostatními postavami od Marvelu se samozřejmě ve Spider-Manovi od studia Sony samozřejmě nedočkáme, ale spojitost s Venomem by nějakou roli někdy v budoucnosti klidně mít mohla. Pořád má někdo z vás pocit, že The Amazing Spider-Man nemůže přinést nic nového?

 

Amazing Spider-Man: Japonský trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest