Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek

Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry, Mark Strong a Taron Egerton jako Kingsmani a Statesmani.

První Kingsmani nám dali scénu v kostele, bezvadného záporáka, vyzvedli popularitu Colina Firtha a znovu dokázali, že je Matthew Vaughn režisérskou jedničkou. Letos Matthew dodá do kin dvojku, i když je o něm známo, že není sequelový režisér a pokračování až do teď nikdy nenatočil. Dnes byli zveřejněny první fotky z druhého dílu Kingsman s podtitulem Zlatý kruh a jdeme se na ně podívat.

Všechny čtyři zveřejněné fotky odhalují trojici nových postav – členy „Zlatého kruhu“. Na první fotce vidíme Channinga Tatuma, který spíš, než agenta přísně tajné organizace, připomíná kovboje, co zrovna odešel z texaského ranče. Zároveň tu ale působí jako někdo, koho by si Matthew vybral do své originální bláznivější dvojky, ala staré bondovky ze šedesátek. Na druhé vidíme Halle Berry, jak si povídá s Markem Strongem alias Merlinem. O této dvojci již víme, že by mezi oběma měla přeskočit jiskra a mělo by dojít k vzájemnému flirtování. Na třetí je viděn Jeff Bridges hrající hlavouna organizace Statesman. A na čtvrté pózuje známá tvář Tarona Egertona nebo-li Eggsyho v křiklavě oranžovém obleku.

Zatím všechny fotky vypadají slibně a tak bychom se mohli pomalu začít těšit i na první trailer, který vždy bývá zveřejňován po nějakém odhalení plakátu či fotek z filmu. Osobně věřím, že to Matthew Vaugh nepokazí, ale premiéra v českých kinech bude až 5. 10., takže spousty propagačních materiálů teprve dorazí.

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek | Fandíme filmu Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek | Fandíme filmu Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek | Fandíme filmu Kingsman: Zlatý kruh: První sada oficiálních fotek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest