Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování

Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Obsazení filmu rozšířil starý parťák režiséra Matthew Vaughna.

Colin Firth propaguje novou Bridget Jones, ale v rozhovorech je tázán také na své budoucí projekty, jako například na Kingsman: The Golden Circle. Stále ještě nemůže prozradit příliš mnoho o tom, jak je možné, že je jeho postava naživu. Řekl pouze tolik, že jej „někde“ ve filmu „nějak“ uvidíme. Spousta lidí, co tipuje, jakým způsobem jej filmaři oživí, se prý plete a herec doufá, že diváci budou překvapeni. The Golden Circle prý není konvenční pokračování a má působit hodně jako samostatný, svébytný projekt.

Před časem se k už tak nabitému obsazení připojil také Vinnie Jones, pravidelný spolupracovník režiséra Matthew Vaughna – jedny z vůbec prvních filmových rolích měl Jones ve Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k, které Vaugn produkoval a Vaughn jej najal také pro X-Men 3, i když film nakonec místo Vaughna zrežíroval Brett Ratner. Nevíme, koho ve filmu bude hrát, ale vzhledem k jeho dosavadní kariéře nejspíš někoho ze záporáků, čemuž by nasvědčovala i společná fotka s Julianne Moore, kterou najdete dole v galerii, vedle dalších snímků z natáčení.

V hlavní roli se vrací Taron Egerton, společně s Markem Strongem a Edwardem Holcroftem. Vrátí se také Colin Firth. Režíruje opět Matthew Vaugn, který napsal scénář se svojí tradiční spoluautorkou, Jane Goldman. Do dvou nových rolí se předběžně počítá s Julianne Moore a Halle Berry, další nové role získali Channing Tatum, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones a Elton John. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 15.6. 2017.

Zdroje: Pedro Pascal, Vinnie Jones I, II, III, Collider

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu Kingsman 2: Colin Firth slibuje netradiční pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest