Justice League: Něco se na ni řítí na novém plakátu

Justice League: Něco se na ni řítí na novém plakátu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Sjednoťte Ligu!

Justice League zveřejnila zbrusu nový plakát, na kterém jsou vyobrazeni všichni členové týmu: The Flash (Ezra Miller), Wonder Woman (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck), Cyborg (Ray Fisher) a Aquaman (Jason Momoa). Všichni se dívají nahoru, něco (záporák Steppenwolf či nějaké jeho dílo) se tedy blíží k našim hrdinům, kteří se mají na pozoru. Jediný Batman působí dojmem, jako by se díval kupředu. Ale nejspíš jen není jeho oči vidět přes sklíčka masky, kterou nosí. Plakát hlásá „sjednoťte ligu“ a je na něm vidět, kdo jsou pro studio klíčoví hráči – vždy velepopulární Batman, ale také Wonder Woman, která nabírá na síle díky propagaci vlastního samostatného filmu.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League: Něco se na ni řítí na novém plakátu | Fandíme filmu Justice League: Něco se na ni řítí na novém plakátu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest