G.I. Joe: Bude se restartovat

G.I. Joe: Bude se restartovat | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Chystá se hned celý propojený svět hračkářských filmů určený soudobému publiku.

Poslední díl série G.I. Joe jsme viděli v roce 2013. Od té doby se chystala trojka, která však nikdy nepůsobila dojmem, že by měla nějak blízko k realizaci. Naposledy jsme začátkem roku zaslechli, že se scénář píše znovu od nuly, aby se série pořádně nakopnula. Nakonec ale půjde Hasbro ještě dál.

Hračkářská společnost chce mít při přípravě filmů větší slovo než v minulosti a chce sérii restartovat. Hasbro chce výrazně rozšířit domácí i mezinárodní publikum, ideálně se přiblížit míře zájmu, jakého se těší jejich Transformers. Padají prázdné fráze jako „chceme přistupovat [ke značce] víc mileniálně“ nebo „svět se změnil a uvidíte, jak se G.I. Joe mění spolu s ním“. Celá sága má být mnohem „současnější“, což má společnosti dát možnost přijít s novými postavami. Má přijít úplně nový „Joe“, který pořád bude vyhovovat skalním fanouškům, ale zároveň dokáže oslovit nezasvěcené. Vypadá to, že by se mělo více cílit na mladší diváky.

Jak sami vidíte, Hasbro má plnou hlavu marketingových floskulí, ale jak svých záměrů chce reálně docílit, o tom zatím nepadlo ani slovo. A aby té megalománie nebylo málo, má v ideálním případě nový G.I. Joe otevřít nový propojený Hasbro svět, kde se k vojáčkům přidají ještě hračky ROM, Micronauts, Visionaries a M.A.S.K. Ty jsme vám představili už v minulosti, protože o provázaném světě se vedou řeči už delší dobu. A pozor, pro Netflix také konečně vzniká Stretch Armstrong! Tedy animovaný seriál inspirovaný hračkou s natahovacíma rukama a nohama, která měla původně dát vzniknout hranému filmu s Taylorem Lautnerem v hlavní roli.

Co vy na to? Pomůže G.I. Joe nějaké restartování? A můžeme se reálně dočkat nějakého provázaného vesmíru?

Zdroj: LA Times

Galerie: 2

G.I. Joe: Bude se restartovat | Fandíme filmu G.I. Joe: Bude se restartovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest