Maniac Cop: Nicolas Winding Refn chystá dámský remake

Maniac Cop: Nicolas Winding Refn chystá dámský remake | Fandíme filmu
Kultovní zabiják z 80. let se vrací pod dohledem režisérského svéráze.

Maniac Cop je kultovní hororová klasika z konce 80. let. Policista Matt Cordell byl falešně obviněný ze zločinů, které nespáchal, a ve věznici jej spoluvězni zohaví a zavraždí. Vrací se jako zombie a touží po pomstě. Z jeho činů je obviněný vyšetřovatel Jack Forrest (Bruce Campbell), který se mu vydá po stopě, aby prokázal svoji nevinu.

Už několik let chystá novou verzi velký fanda snímku, Nicolas Winding Refn, původem dánský filmař, který proslul snímky jako Bronson nebo Drive. Refn snímek produkuje a napsal k němu scénář, společně s Edem Brubakerem, komiksovým autorem, který je známý jako autor populární série Captain America: The Winter Soldier. Režírovat bude John Hyams. Ten točí především seriály a akční direct-to-dvd béčka jako Univerzální voják 4 nebo Dračí oči.

Kdysi se mluvilo o tom, že by nový Maniac Cop mohl být prequel. Nakonec se jedná o remake zasazený do současného Los Angeles, kde se bude ženská policistka snažit vypátrat, proč jeden z jejích kolegů vraždí další kolegy s pomocí háků na maso.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest