The Force: Po Loganovi James Mangold natočí policejní drama

The Force: Po Loganovi James Mangold natočí policejní drama | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podíváme se do drsného prostředí zkorumpované newyorské policie.

James Mangold prokázal, že silná režisérská vize může film oddělit od zbytku davu, když si jeho Logan odnesl nadšené recenze, které jej často pasují na pozici jednoho z nejlepších komiksových filmů všech dob. Jako příští projekt si vybral adaptaci kriminálního románu The Force.

The Force je dosud nepublikovný román Dona Winslowa. Ten proslul především jako autor knih z prostředí drogových mafií, přičemž podle jeho předlohy byly zfilmované už snímky Bobby Z nebo Divoši Olivera Stonea. Ridley Scott chystá adaptaci jeho románu The Cartel. Právě Scott je jedním z producentů The Force.

Román má vyjít až v červnu, přesto po něm filmové studio Fox skočilo už loni na podzim. Odehrává se v prostředí newyorské policie a Winslow několik let látku pečlivě rešeršoval. Hrdinou příběhu je Denny Malone. Tvrdý detektiv a vůdce speciální jednotky „Da Force“. Ta má naprosto volnou ruku při válce s gangy, překupníky drog a zbraní. Už osmnáct let je Malone v přední linii, viděl úplně všechno a stejně tak je ochotný udělat úplně všechno pro to, aby ochránil město. Jenže v New Yorku, městě postaveném na ambicích a korupci, nikdo není čistý. Dokonce ani sám Denny. Společně s paťáky si ulili při jednom zátahu miliony dolarů v drogách a hotovosti. Teď čelí útoků ze všech stran.

Jdou po něm gangy z Harlemu, drogová mafie, se kterou spolupracuje, jeho parťáci, jež by měl zradit, starosta, na něhož má Denny až příliš špíny, a federální vyšetřovatelé, kteří jej chtějí zmáčknout. Přitom musí myslet na rodinu a ženu, kterou miluje a to všechno v čase, kdy hrozí, že ve městě naplno propuknou rasové nepokoje, které dlouho bublaly pod povrchem.

Příběhové pozadí tedy zní hodně silně, role jistě bude ideální příležitostí pro nějakého hereckého velikána. Momentálně se hledá scenárista, který společně s Mangoldem film napíše, aby se mohlo začít co nejdříve točit.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

The Force: Po Loganovi James Mangold natočí policejní drama | Fandíme filmu The Force: Po Loganovi James Mangold natočí policejní drama | Fandíme filmu The Force: Po Loganovi James Mangold natočí policejní drama | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest