Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí?

Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režiséři filmu oficiálně potvrdili začátek natáčení. Máme pro vás kompletní seznam dosud potvrzených herců.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Yondu: Michael Rooker řekl pouze to, že nemůže nic říct. Pokud se ke Strážcům Galaxie připojí jen kvůli konkrétní situaci v Guardians of the Galaxy vol 2., pak není nepředstavitelné, že by v Avengers 3 a 4 chyběl.

Mantis: Pom Klementieff zveřejnila na Instagramu obálku komiksu Avengers, která je geotagovaná z Atlanty. Snaží se herečka něco naznačit?

Thanos: Josh Brolin si zahraje hlavního padoucha v obou dvou filmech.

Peter Dinklage údajně jedná o blíže nespecifikované roli, nedávno byl vyfocen v kadeřnictví, kde mu barvili hlavu na zrzavo, což by nadále potvrzovalo, že si zahraje Pipa.

Pepper Potts: Gwyneth Paltrow uvedla, že má smlouvu ještě na jeden film, ale hraní ji už příliš nebaví.

Stan Lee natočil dopředu zásobu několika různých cameí, můžeme tedy předpokládat, že je v obou filmech bude mít.

Podle nepotvrzených drbů se ve filmu mají objevit také Liv Tyler jako Betty Ross, Michael Douglas jako Hank Pym, Hayley Atwell jako Peggy Carter, Anthony Hopkins jako Odin, Aaron Taylor-Johnson jako Quicksilver, William Hurt jako Thadeus Ross a Natalie Portman jako Jane Foster (herečka sama před časem uvedla, že by ji návrat k Marvelu nevadil). Ten samý zdroj tvrdí také to, že by Eva Green mohla hrát Lady Death, že ve filmu máme čekat trpasličího vůdce Eitriho a Thanosovy poskoky Corvuse, Noxe, Icana, Proximu a Ebony. Ještě jednou je ale třeba zopakovat, že nic v tomto odstavci není potvrzené z žádného spolehlivého zdroje!!

Žádné bližší informace nemáme o účasti vedlejších postav, jako jako jsou Collector (Benicio del Toro), Thorova družina, Ant-Manovi kamarádi, Spider-Manovi spolužáci apod. Někdo z nich se nejspíš objeví, zatím ale nevíme kdo.

Čím dál pravděpodobnější se naopak zdá, že ve filmu neuvidíme žádnou postavu ze seriálů, ať už televizních nebo netflixovských. Naposledy byly na téma dotázáni Vincent D‘Onofrio a Jeph Loeb. Představitel Kingpina řekl, že si nemyslí, že by se kdy objevil ve filmech a považuje to za hotovou věc, kterou dostatečně rozebrali s novináři šéfové studií. Šéf televizní divize Marvelu v rozhovoru působil trochu defenzivně a vlastně jen zopakoval obligátní fráze o tom, že kdyby se jednou naskytla v příbězích dostatečně vhodná příležitost, tak ke cross-overu dojde. Ten samý muž však v minulosti tvrdil, že z logistického hlediska by spojování televizního a filmového světa bylo až příliš komplikované. Už delší dobu se však neoficiálně šušká o tom, že nedávno oddělené filmová a televizní část Marvelu spolu až tak nespolupracují, a že ke cross-overu nikdy nedojde z politických důvodů.

Jak bude natáčení Avengers 3 a 4 postupovat, můžete počítat s tím, že se postupně budou objevovat další a další podrobnosti.

Zdroje: EW, Digital Spy, Pom Klementieff, Collider, Slashfilm, MCU Exchage, ET Online, Bratři Russoovi

« Předchozí kapitola

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest