Avengers 3: Illuminati se blíží

Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
...možná. Aneb čeká nás ve filmovém světě Marvelu mocná zákulisní organizace superhrdinů, kteří ovlivňují veškeré dění? Doctor Strange bude v Avengers 3.

Poprvé jsme o Illuminati slyšeli v září z úst Benedicta Cumberbatche. Ten mluvil o tom, jaká je to čest hrát ikonickou postavu a doplnit celou řadu slavných kolegů. Zároveň také řekl, že je zvědavý, jak budou fungovat všechny ty věci kolem Illuminati, kam to povede a jak to dopadne. Včera už se raději na tiskovce odpovědi vyhnul a přesměroval novináře rovnou na šéfa Marvel Studios, Kevina Feigeho. Ten řekl: „Illuminati jsou jisté postavy, které se potkávají s dalšími jistými postavami. Takže nevím jestli dojde přímo na jejich dějovou linku, ale některé z těch postav v příštích Avengers na plátně uvidíte“.

V komiksech jsou Illuminati tajná organizace těch nejmocnějších a nejmoudřejších marvelovských superhrdinů. Skupinu dal dohromady Tony Stark a přizval do ní hlavy různých superhrdinských týmů (popřípadě zástupce různých druhů superhrdinské moci), aby společně vymýšleli, jak odvrátit ty největší mimozemské hrozby. Později pak vyloženě ovlivňovali chod dějin. Členy kromě Starka byli Professor X, Namor, Mr. Fantastic, Black Bolt a po nějaký čas také Black Panther. Ne všechny postavy může ve filmovém světě Marvel použít, ale vedle zmiňovaných byli nějaký čas členy skupiny také Hulk, Hank Pym nebo Captain America.

Co si z toho vzít? Třeba je nejlepší vysvětlení zároveň to nejjednodušší. Možná že Feige chtěl jednoduše říct, že v Avengers: Infinity War jednoduše budou některé postavy, které jsou v komiksech členy Illuminati. To je samozřejmě celkem jasné, vzhledem k tomu, že by se v rámci příštích Avengers měli postupně ukázat prakticky všichni hrdinové filmového Marvel Universe. (Na stejné tiskovce mimochodem bylo znovu potvrzeno, že v Infinity War skutečně nebude chybět Doctor Strange). O něco zajímavější je varianta, že se některé z daných postav ve filmu potkají. A uvěřitelná je i možnost, že se ti pozemští hrdinové, kteří mají dostatečnou moc na to, aby dokázali ovlivňovat události na meziplanetární úrovni (Stark, Strange, Panther...), sejdou a pokusí se společně připravit postup pro blížící se hrozbu.

Pokud bychom ale měli spekulovat o tom, že spolu daní hrdinové utvoří tajnou skupinu a budou i nadále ze zákulisí ovlivňovat veškeré dění, to už by mohly být teorie z říše fantazie. Ale co vy na to? Objeví se ve filmovém světě Marvel Universe skuteční Illumináti? Pouze jejich hodně vzdálená filmová obdoba? Nebo opravdu tak maximálně můžeme čekat, že ve filmu zkrátka a jednoduše budou hrdinové, kteří shodou okolností patří mezi Illumináty v komiksech, ale na plátně to nebude vůbec nic znamenat?

Zdroje: CBM, Screen Rant, Screen Rant II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu Avengers 3: Illuminati se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest