Komentáře 14

Joser | Fandíme filmu
Joser | 2017-01-22 21:01:48 | 0 0
Tenhle film taky nikdy neuvidím, ale podle dojmu z traileru mi i 3/10 přijde moc, tady by se v klidu dalo jít ještě níž. Met Dejmn a Rudá zmije zachraňují svět, Čínu, cokoliv před marťany, chemtrails mutanty, čímkoliv, pfff...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-01-21 08:28:39 | 0 0
Rudmen: ok
Rudmen | Fandíme filmu
Rudmen | 2017-01-21 03:59:29 | 0 0
Fimi: Ať jde o jakýkoliv film - ne všichni jsme povoláni na předčasnou projekci, abychom mohli ventilovat svoje pocity/názory/dojmy. A ne všichni ten film "od nás chtějí" vidět. Recenze pak je na jednom z nás. Ať se k filmu vyjádří, jak je mu po vůli. A myslím si, že pak je zbytečný po několika dnech, že se někdo "od nás" k filmu vyjádří v komentech". To už by asi nikoho nezajímalo.... Recenze je subjektivní a mluví za autora a nemusíme s ní souhlasit. Což někdy dojde k rozporů názorů v redakci. Takhle to funguje i jinde na stránkách a né jen na českých.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2017-01-20 23:18:15 | 0 0
Ono málokdo kdo na server nasedne si hledá tu miniikonku s minijménem určitého redaktora.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-01-20 19:40:55 | 0 0
nebo to můžete udělat jinak, at si redakce píše recenze, prostě jen do komentářů napíše svůj názor jiný redaktor a nemusí psát svuj názor přímo do článku
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2017-01-20 18:37:00 | 0 0
Recenze je vždycky pohledem toho redaktora, který je pod ní podepsaný. V názorech na jednotlivé filmy se rozhodně rozcházíme, stejně jako jakákoliv jiná skupina diváků : )

Určitý redakční průměr děláme snad jenom v závěru roku, při vyhlášení deseti nej filmů za posledních dvanáct měsíců, častější makrorecenze v plánu nejsou. Pokud ale první dojmy a recenzi připravuje někdo jiný (což se děje docela často), tak jde najít názorovou rozmanitost alespoň tam.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-01-20 18:14:25 | 0 0
jistě, klidně at je to dlouhé a nad každým odstavcem bude tučným písmem nick redaktora a hodnocení....protože třeba Anarvin by tomu dal 8/10 kdo ví
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2017-01-20 18:03:01 | 0 0
Fimi: No právě, jenomže ta recenze se má tendence tvářit jako názor webu fandimefilmu, ne jednotlivce. Buďto by to chtělo nějak výrazněji separovat recenze redaktorů, nebo to nějak slepit kolektivně, jak píšeš.
Silverium | Fandíme filmu
Silverium | 2017-01-20 11:58:08 | 0 0
Mně se to celkem líbilo, není to nic na co bych dlouho vzpomínal. V kině jsem si to celkem užil, jen to finále mohlo být lepší, za mě 6/10.
movieman | Fandíme filmu
movieman | 2017-01-20 10:35:57 | 0 0
Jenom 3




















3/10 si děláte srandu né až tak kritický jste k tomuto? No alespon ta vizuální,technická stránka filmu mohla být dost dobráááááááááá nééééééééééé?





Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-01-20 08:04:06 | 0 0
Mě to tak špatné nepřišlo dal jsem 6 z 10 účel to splnilo. Moc jsem od toho neočekával,ale dalo se to jsou tam zhruba 4 bitvy ta první je trikově hodně dobře podaná z ostatních jsou spíše jen náznaky. Když to porovnám se sračkou John Carter tak tady aspoň jsou do prachy vidět.
Red_Hood | Fandíme filmu
Red_Hood | 2017-01-20 07:07:13 | 0 0
Dobrý nápad, Fimi.:)
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2017-01-20 06:51:13 | 0 0
pbd: no jde o to že recenzi napsal Rimsy a ten to prostě vidí jak to vidí...kdyby jí napsal Rudmen, Nyar nebo Anarvin, třeba by to bylo více....

navrhuji aby recenzi psalo více lidí nebo aby vždy v recenzi byl i odstavec od druhého, popřípadě od více adminů, at je tu více názorů od více lidí...něco jako pořád Odvážné palce, tak taky hodnotí více lidí
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2017-01-20 04:22:26 | 0 0
Tak nevím co je směrodatné tady, jestli první dojmy, ve kterých jste s filmem zas takový problém neměli, nebo recenze, kde ho haníte. Neměli byste jako web mít nějaký pospolitý přístup? Nejste přece blog.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2022 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest