Komentáře 44

jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-06-09 13:44:08 | 0 0
Mě třeba vadila už ta První scena s Batmanem v tom baráku.. Tam byl snad celý digitální..
Red Hood 9 | Fandíme filmu
Red Hood 9 | 2016-06-09 13:26:59 | 0 0
Digitální bordel v BvS mi připadalo jen - B, S a WW vs DS.
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-06-09 13:02:30 | 0 0
No mě nepřišlo že by je drtil bez problému.. teda pokud za drcení nepovažuješ výbušné šípy... Ja nemám nic pro batmanovi.. mám ho rád celý koncept se mě líbí... Je to komplexní postava... Bojovník, který se umí ovládat a myslí mu to.. To co sem se nějak snažil rozumně rozvést jsou mé pocity proč pro mě byl Bale a celý Nolanův Batman uvěřitelnější.. Ani neříkám že byl Ben špatný.. Jen prostě mě vadila ta forma toho jak byl podaný.. Doufám, že jeho film pod jeho režií bude uplně o něčem jiném.. Že uvidíme toho genia v něm.. a ne jen neopodstatněný digitální bordel.. Tím pro mě bohužel byl celý BvS..
SaS | Fandíme filmu
SaS | 2016-06-09 12:25:41 | 0 0
jajar: Ak chceš o Batmanovi niečo hovoriť, tak si o ňom niečo najskôr zisti. Povedať, že značnú časť života strávil v bare je smiešne. On je na vrchole ľudských možností, navyše po taktickej stránke nie je takmer nikto lepší http://www.postavy.cz/batman/ Odporúčam ti si to prečítať, aby si mal nejakú predstavu o tom, čo dokáže. Navyše ako jeden z mála porazil Darkseida 1v1 a to nedokázal hocikto.

Waler | Fandíme filmu
Waler | 2016-06-09 11:51:54 | 0 0
Nechápu, že řešíte bojové scény? Snad záleží na ději filmu atd?! Řešit že ten bojuje rukama a ten je rychlej je blbost. Ještě větší stupidita je výraz, že Bale byl skvělý Bruce ale špatný Batman! Právě, že Batmana zahraje každý, prostě se jen chraptí a mračí. Ale právě záleží jak herec zahraje Bruce a to Bale i Affleck zvládli. Já spíše taky preferuju Balea
Red Hood 9 | Fandíme filmu
Red Hood 9 | 2016-06-09 09:52:00 | 0 0
Klillker: Ještě bych přidal Deathstroka.:) Jinak, Black Mask se fyzicky skutečně rovná Jasonovi?
To jsem nevěděl, díky.:)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-09 08:55:24 | 0 0
to samé Hawkeye, rukama bortil Ultronovi roboty bez problémů :-D
SIG | Fandíme filmu
SIG | 2016-06-09 08:37:57 | 0 0
jajar: No a Batman se s Doomsdayem snad utkal? Neutkal ne? Ale jestli tomu rozumím správně, tak ti nevadí, když BW sejme za pár vteřin několik ultronových robotů, nebo vetřelců z vesmíru, ale když Batman sejme pár lidských protivníků a flákne s nimi o zem jako by byli z papíru, tak ti to je proti srsti.
Ricmont | Fandíme filmu
Ricmont | 2016-06-09 06:07:55 | 0 0
Tak myslím Affleckovi nebude problém věřit že udělá skvělý film. ovšem po filmech Mos a BvS se pár lidí začíná potit při zmínce že by ten film měla dělat společnost DC film. Která neví vůbec jaký styl filmu chce. Napřed řekne že chce temné filmy a pak zjistí že humor u Marvelu přináší peníze tak chce najednou dát do filmu humor. Pak tvrdí že její filmy budou mít PG 13 ale když měl R Deapool úspěch najednou chtějí točit Rkové filmy.
Klillker | Fandíme filmu
Klillker | 2016-06-09 05:52:12 | 0 0
Moje pointa je, že Nolan nenatočil Batmana, ale jenom nějakého chlápka v netopýřím kostýmu, Z téhle jedné stránky mě to zklamalo jako velkého fanouška DC, Že prostě Nolanův Bruce komixovýmu Brucovy nesahá ani po kolena, ale jinak miluju Nolanovu trilogii. Ano v komixovym světě je prostě Batman DOKONALEJ, ale tím se stanou jeho zaporáci zajimavějšími a šílenějšími, velmi málo Batmanových záporáků je přes fyzičku, protože by mu prostě nestačili, Tak tu máme Jokera, který Batmana jentak nezabije a snaží se mu porušit jeho zásadu a zabít ho co nejelegantejším co nejlepším stylem zabitím na planetě, ale to nedokáže, protože by neveděl co by pak dělal, tak mu vždycky dává možnost jak se vyvlíknout z pasti protože ho to prostě baví a občas mu tu možnost nedá, protože to chce prostě vidět [prostě šílenec] a Batman ho nezabije díky svým zásadám, protože kdyby tak učinil, spadl by tak hluboko, že by se pak už nedokázal vrátit zpátky,

Pak tu máme Bane, který je díky venomu "Killing Machine" a ukázal nám jak se zlomí netopýr.

Black Mask, [jeden z králů podsvětí Gothamu]fyzicky se rovná Jasonu Toddovi, výborný sportovec,střelec, šermíř, stratég, iluzionista, vždy má u sebe dvě automatické zbraně

Catwoman, která Batmana většinou jenom využívá i přesto že ho v srdci hloubě miluje

Deadshoot. profesionální střelec, využívá nejvíc odstřelovací pušku a náboje namočené v kurare, taktéž zařízení připevněné na předloktí je jeho smrtelná hračička.

Claface, dokáže vzít podobu kohokoli jiného, už jenom z toho důvodu to z něj dělá nebezpečného chlápka plus když mu byla v 80 letech dána jeho klasická podoba baheního muže, tak dokáže své tělo různě transformovat.

Zsas, je prostě sociopat alias sériový vrah, který věří že lidi vysvobodí z utrpení tím že je zabije, a aby si pamatoval kolik lidí vysvobodil, dělá si jizvy na těle a je posedlý svým značkování.

Killer Croc, díky genetické poruše má šupinatou kůži, která je téměř neprůstřelná, plus má tesáky, nadlidskou sílu, zrychlené reflexy, ale přišel skoro o inteligenci a po socilání stránce se nedá hovořit o člověku, spíše jedná jako zvíře,

Mr. Freeze, který není klasický záporák, vše dělá pro svou Noru, a sem tam se snaží zmrazit Gotham aby Nora pak mohla v pohodě žít s ním v jejich světě, Pravym záporákem se stane, až když je Nora vyléčena, ale on díky nehodě přišel skoro o celé tělo a je to spíš takový Cyborg a takhle s Norou nechce žít, tak se uchýlí na cestu zločince.

Scarecrow. kterýmu de aby lidé poznali pravý strach, pokud krade je to k výzkumu. je to zajímavý záporák tím, že neprodělal žádnou událost či změnu jako Harley, Poison Ivy či Two-face, ale je to zrůda už od dětství, v dětství rád strašil mladší děti a to mu vydrželo, s jeho jedem snad ve všech možných podobách, který způsobuje halucinace a vyvolává strach jde o velmi nebezpečného člověka

Břichomluvec a Scarface moji oblíbení, Arnold Wesker má rozdvojenou osobnost a ta druhá je Scarface, který je inteligentní a velmi dobrý stratég. Je to grázl od oka. Arnold nechce dělat to co dělá , ale Scarface ho přemlouvá a vvyhrožuje mu a tak musí bejt oddanej Scarfaceovi. Batman se mu snažil pomoct jako Batman i jako Bruce, jednou se doktorům podařilo potlačit jeho druhou osobnost a Bruce mu dohodil práci ve Wayne Enterprise, ale Scarfacovi "gangsteři" kteří mu sloužily mu daly repráky do bytu aby si Arnold myslel že je Scarface zpět, proto je to velmi nepředvídatelný muž, jednou brečí ať to přestane a najednou drží loutka v ruce samopal pomocí Arnolda a kropí po vás.

Sorry nějak sem se rozepsal, takhle bych mohl pokračovat celý den, de o to, že když se snaží Nolan udělat Batmana realistyckým, pak to už není ten svět, který to byl, naproti tomu Snyder se nebojí ukázat co všechno je možné, což na jednu stranu je špatné, ale i dobré.
Klillker | Fandíme filmu
Klillker | 2016-06-09 04:53:06 | 0 0
VŠICHNI:: Budu to brát čistě z komixů, jak si to jednotlivý režiséři vzali teď nebudu řešit.
Brucova fyzická síla a kondice je na vrcholu lidských možností, což mu dává možnost čelit tolika nepřátel i tak silných jako je Bane, až sem tam na pár výjimek :) .

Už od mládí se podroboval studiím a výcvikům v oblasti bojových umění, gymnastiky, skrývání, špionáže, kriminologie, forenzních a počítačových věd, Eskapologie a mnoha dalších.

Co je Eskapologie?
Během svých cest po Světě se muži poštěstilo přijít do kontaktu se slavným jevištním kouzelníkem Johnem Zatarou [Otec Zatanny], kterému se někdy přezdívalo jako hadí muž. Protože Bruce dobře věděl, že dříve, nebo později vstoupí do nějaké bezvýchodné situace, nebo pasti, rozhodl se vstoupit do Zatarova opatrovnictví, kde by se přiučil vše o "umění" zvaném Eskapologie. Díky svým nabytým zkušenostem, tak policejní pouta považoval za hru pro malé děti, nemluvě o takových triviálnostech jako svěrací kazajka či komplexní vězeňské systémy.

Je tedy velmi dobrým akrobatem a gymnastou, mající obrovský smysl pro rovnováhu, díky čemuž je schopen provádět složité vzdušné manévry a případné pády, které mu umožňují minimalizovat jakákoliv zranění vlivem odrazu či pádu jako takového. Nadále je expert horolezec, který je schopen rychle šplhat a přeběhnout tak celé Gotham City za zlomek normálního limitu.

Jako Mladej dospělej se vydával na cesty po světě, kde přicházel do styku s různými velmistry rozličných bojových umění, kteří zdokonalovali jeho bojové dovednosti.

Díky této skutečnosti za svou dobu studia přiučil 127 různým stylům, specializovaným bojovým uměním, jenž zahrnovala například Karate, Kempo, Aikido, Jjudo, Jujutsu, Kung Fu, Box, Nninjutsu, Muay Thai, Krav Magu, Savat, Hapkido, Silat, Yaw-Yan, Sambo, nebo snad Capoeiru. Místo toho, aby při boji se zločinem využíval pouze jeden jediný bojový styl, rozhodl si vytvořit vlastní, přičemž jej nakombinoval ze všech svých oblíbených a nejúčinnějších technik jednotlivých umění (včetně filozofie).

Tento osobní styl boje jej nereprezentoval pouze jako neuvěřitelně zkušeného bojovníka, nýbrž nepředvidatelný živel, jehož nebylo možné zcela zastavit. Bruce se naučil jak přesně a co nejúčelněji své bojové dovednosti využít, neboť znal lidské tělo a přesně věděl, kam udeřit, by protivníka co nejefektivněji a nejrychleji dostal na kolena.

Za jeho primární styl boje bývá označována jaký si směs Juda, Tae Kwon Da, Ninjitsu, Muay Thai, Jujitsu, Karate, Kung Fu a Boxu. V boji spoléhá většinou na svou mrštnost a ano ve filmech když bojuje, tak nepřátelé přijdou k němu si pokecat aby dostali nakládačku, než abyho střelili z dálky, ale v komiksech či v Batman: Animated Series vždy používá Batrangy aby je odzbrojil. a pak se k nim rychle dostane buď pomocí Batclaw či klasickému navijáku.
Nat | Fandíme filmu
Nat | 2016-06-09 04:11:33 | 0 0
No Nolan natocil jednoznacne najlepsi film podla komixu.
Mal top scenar, hercov, rezisera ;) kameramana, hudbu .. ten film by bol top aj keby nebol podla komixu, a to ze tam vedel zapracovat predlohu ho urobilo genialnym.

Ale zas realistickost sa nahovno prejavila v DKR kde ozaj tie Batmanovske suboje vyzerali smiesne. Ale predstava, ze by realisticky Batman zacal vo velkom pouzivat nohy , ci nebodaj premety, s plastom na chrbte ..by to vyzeralo este horsie.
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-06-09 00:16:15 | 0 0
Jinak se omlouvám za překlepy.. s Kamarádem sme lehce slavili jeho inženýrský titul :D :D
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-06-09 00:13:34 | 0 0
amonim: Ano vím že reálnej a komixovej souboj nelze srovnávat.. kdyby jo tak nikdy padouši nestojí kolem hrdiny v kruhu a místo toho aby to zastřelili se sním chtějí boxovat.. v reálnem světě by dostal zásah do hlavy a konec... Dobře i kdyby byl sebe lepší a rychlejší než bruce lee (což je blbost.. protože on nejen, že trénoval moc bojovejch umění ale také vlastní vytvářel... tak jediné co dělal celý život byl trenink.. kdežto Bruce myslím značou část života promrhal v barech a klubech s ženama :D) takže tím pádem padá schéma normálního člověka v Hi-tech kostýmu.. ale je teda nějak vylepšený... což není takže je to logicky overpower postava v novém BvS..
A jestli jsi dělal Aikido.. což mimochodem já taky.. tak víš, že k odhození někoho potřebuješ správnou techniku a využití jeho hybnosti.. Což i kdyby jsi byl sebe lepší tak to znamená aspon jedno otočení kolem osy aby oponent nějakou hybnost získal a tím pádem mohl někam aspon metr odletět... takže 6 lidí za 9 vteřin opravdu nezvládneš..

SIG: o není na tom založenej komixovej svět ?? na kontrastu lidí a těch se schopnostma?? co jeden nezvládne ani z vypětím všech sil.. tak další zvládne s prstem v nose a druhou rukou přivázanou za záda?? Nechci aby to vyznělo jako vychvalování marvelu.. ale neviděl sem že by si to BW rozdala s ultronem.. Nebo jak vtipné bylo když Howkaye zkoušel udeřit Visiona?? To je ten kontrast..... Samozřejmě v BvS nešlo nechandit batemanoj v obleku proti Supermanoj.. Tam už musí jít fyzikální zákony stranou.. Má nějakej super oblek.. kterej ho činí silnějším a odolnějším.. Třeba jako Iron man... Ale v normálním nemechanickým obleku by neměl působit jako Capitán amerika že si pohazuje s nepřáteli jako nic..a rána pěstí je pro něj podnutí komára..
Jak se říká papír snese všechno... ale ve filmu už to pak vypadá strašně úsměvně.. Batman je charakter u kterého by se divák měl v každém souboji bát jak to s ním vlastně dopadne... Tohle třeba fantasticky funguje u seriálového Daredavila.. A to si troufám říct, že ten by si s Batemanem vytřel pozadí po velké potřebě v souboji.. ale stejně čekáte jak to dopadne.. Nikdo nestojí o někoho kdo je nezranitelný a při boji zničí celé město.. Prostě nad tím se jen mávne rukou..


Jinak Nolanův počátek byl super takže myslím, že kdyby se chopil látky jako justice league.. tak by si s tím určitě znamenitě poradil také.

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-08 19:53:28 | 0 0
SIG: v Marvelu je ve vesmíru základna HAMMER, to je vlastne SHIELD akorát pro vesmír, jinak nevim o vesmírné základně, ale nevim jestli se dočkáme v JL té základn...každopádně jsem rád že Nolan nenatočil Supermana nebo BvS to by bylo něco, realistickýho Supíka si neumim představit

a je to škoda no, že ted všechno je srovnáváno s Nolanem a jak to není nolanovské pojetí, tak je to špatný....

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest