Komentáře 24

HanSS | Fandíme filmu
HanSS | 2016-03-28 10:06:14 | 0 0
Smash! musíme doufat:-)
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2016-03-28 00:53:36 | 0 0
HanSS - Váš příspěvek se mi líbí, dá se říct že s vaším strachem také počítám, ale rozumějte, jde spíš o tu nejčernější možnou verzi, chápejte že téhle negativitě se mi opravdu ani nechce věřit.
Navíc pokud se zmiňujete o úspěchu předchozích Predátorů, tedy jejich výdělku tak alespoň v případě prvních dvou dílů si vzpomeňte, že se jednalo o zcela jinou dobu, filmy tehdy opravdu nebyli tak nákladné, a zdaleka nevydělávali tolik jako dnes, ovšem je pravda, že i na tehdejší dobu nevydělali moc. Na druhou stranu stejně tak máte pravdu v tom že i přes tyto skromné výhledy je tato značka, neboli Predátor tak či tak velice oblíbený.
Za velký blockbuster se přece nemusí nutně považovat bezduchá komerční masírka, která kvalitativně popře celou předešlou sérii? Rozumějte, tento budoucí Predátor by měl přece stavět na všem co předchozí filmy už předvedli, o krvi ani nemluvě. Snad také proto se zde řeší ona Predátoří mytologie, která také každým dalším dílem řekla o Predátorech víc. Především druhý díl.
Bylo by úžasné, kdyby byl toto první film svého druhu, film za nehorázné peníze natočený tak aby úzce vycházel z toho jak Predátora známe, se vším všudy. Šance tu je, tu šanci bych viděl především v tom, že Shane Black takto podobně pomohl i sérii Iron-Mena. Přišel jako poslední ale natočil důstojné pokračování i když o iron-Manovi do té doby nevěděl vůbec nic, chápete to? Myslím si, že Predátor je Blackovi mnohem bližší něž nějaký Iron-Man, proč by to chtěl tedy vědomě po*rat?
Já si spíš myslím, že když Black zmiňoval nevalné rozpočty přechozích Predátorů i AVP, tak tím měl na mysli že to ve své režii hodlá natočit mnohem více pompézněji, epičtěji, a že se nebojí do toho investovat. . jak už jsem zde psal, u Predátora těch financí nevyužijete tak moc jako u jiných filmů. Je to spíš o kostýmech, maskách, protetických efektech a kýblech červené barvy, toť vše, digitální efekty tu mají jen malé uplatnění, spíš bych řekl že v tomto případě si zaplatí libové kulisy někde v ateliéru a pokusí se ztvárnit Predátoří vesmírnou loď, jen pro příklad. Samozřejmě kdo ví co má Black v plánu. Pokud však film opravdu bude tak drahý, tak by se to mělo snoubit i se samotným scénářem.
Snad se nepletu, a nebude to ten typ filmu který bude přeplácaný digitálními efekty, Predátora by to zabilo.
HanSS | Fandíme filmu
HanSS | 2016-03-27 10:05:44 | 0 0
Smash: Já osobně se teda o rating R bojím. Jestli studio vypustí bludy typu, že chce mít z Predátora velký blockbuster do kterého chce investovat nemalé peníze tak už z těhle slov větřím průser. Jmenuj mi jediný akční sci-fi horor z velkým rozpočtem v ratingu R. S úspěchem Deadpoola to opreavdu nejde srovnávat. Ten sice má eRko ale celé to je spíš komedie a víc než na brutalitě to stojí na sprostých hláškách a utahování si z jiných filmů. Navíc se jedná o film se suprhrdinou a ty jsou dnes v kurzu. Predátor neměl nebo nikdy nedělal nic z toho. Jak jsi psal v každém predátorovi tekla krev, trhali se lebky s páteří a stahovali se mrtvá těla ale žádný z těchto filmu nevydělal žádné převratné sumy a to měli minimální rozpočet. Pro ukázku první predator vydělal 98 při rozpočtu 15 mega, druhý 57 mega a predátoři 127 při rozpočtu 40mega. Takže ať se jedná o kvalitní značku tak rozhodně není tak výdělečná jak by si mnozí přáli. To znamená, že jestli do toho studio bude chtít narvat nějakých 100 mega + dalších 50 mega na reklamní kampaň (při ratingu R) tak se jim ty prachy prostě nemůžou vrátit a i když je Shane Black výbornej režisér a ještě lepší scénarista tak hlavní slovo má vždy studio. Takže ano ten strach některých zdejších diskutujících je oprávněný.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-27 09:07:03 | 0 0
ty krávo, to fakt někdo ty komentáře čte celé? Predátor prostě jedině R to přece nejde aby tam nebyla krev nebo brutální scény, vždyt je to Predator, věší mrtvoly svlečené z kůže za nohy, sbírá trofeje v podobě lebek s páteří, má brutální zbraně....umíte si to představit s ratingem pro mládež? já teda ne....
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2016-03-26 23:54:49 | 0 0
Mimochodem, o R-rating verzi bych se opravdu nebál. Pro boha, uvědomujete si vůbec že mluvíme o Predátorovi? V každém Predátorovi tekla krev, co tekla, stříkala, co stříkala. . trhali se zde hlavy i s páteřemi, stahovalo se zde z kůže, vážně věříte že ve filmech kde se děli tyto zvěrstva se nyní přistoupí k záměrné mírnosti, a krev se tudíž zcela vynechá nebo ji ubyde? Nesmysl, to je zásadní fakt který Predátora dělá Predátorem, bez krve, násilí a brutality se takový film nemusí ani natáčet. Je dost pravděpodobné, že po kasovním úspěchu Deadpoola, se více filmů přidá k R-ratingu, ovšem myslím si, že Predátora se toto netýká, ten by měl být brutální a krvavý tak či tak. Pokud pro Predátora chce někdo udělat opravdu něco dobrého, tak ať už na to má moře peněz či ne, jde hlavně o tu krev, hlavně o ni. A já si myslím, že Shane Black si toho je se dobře vědom, vždyť jen o sám ztvárnil v prvním Predátorovi, první usmrcenou oběť, dosti brutálním způsobem. Doufám tedy že studio filmu neobstaralo jenom velký rozpočet, ale že si je také dobře vědomo toho co vše Predátor obnáší. Opravdu si nedovedu představit např. stažené těla bez kůže, které by se nějakým záhadným způsobem vloudili třeba i do PG-13 ratingu. . to se týká i sprostých slov, nahoty. Tak snad je i Blackovi jasné, že když je film dobrý, krev v něm ničemu nevadí, bože, vždyť jde v podstatě o horor.
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2016-03-26 22:34:42 | 0 0
Hehue - Přesně tak, naprosto otevřeně souhlasím s vašim názorem. To zmínění o Iron-Manovi 3 je jen čistě příkladné, Iron-Man 3 byl zkrátka a jednoduše vysoko rozpočtový film, který si na sebe mimochodem i velice zdařile vydělal. Již přibližně dva týdny po premiéře měl snímek na svém kontě 1 073 273 000 dolarů, čímž se stal 9. nejvýdělečnějším filmem historie, takže především proto se v souvislosti s Shanem Blackem hovoří o třetím Iron-Manovi, myslím že to dává smysl. Ovšem jestli přesto chcete absolutně nemístně srovnávat Iron-Mana 3 s budoucím Predátorem, tak potom by jste si zřejmě měli šáhnout na své svědomí. Opravdu si myslíte že bude mít tento naprosto odlišný comicsový film co dočinění s tak diametrálně rozdílným žánrem? To snad nemyslíte vážně? Měli by jste si také uvědomit, že Shane Black se k sérii Iron-Mana dostal až jako třetí v pořadí, myslím si, že jako poslední zúčastněný režisér tedy předvedl celkem slušný výkon, rozumějte, každý díl Iron-mana má na svědomí jiný režisér, Shane Black dle mého názoru do série Iron-Mana přispěl celkem slušně, ano, Iron-man 3 je vysoce kontroverzní, je to jediný film z celé trilogie který ukazuje Tonyho Starka po většinu času bez obleku, navíc je to díl ve kterém je největší počet ukázaných a později zničených obleků, což je trochu paradox. Ovšem asi největším problémem a kritikou zárveň je postava Mandarina která v podstatě nekoresponduje s původní podobou comicsové verze. To je ale asi tak vše, film je jinak výtečný. Existují sice určité výtky vůči novému způsobu skládání samotného obleku, ale na to už *ere bílý tesák.

Taky pozoruji podle názorů zde, že si lidé neumějí představit jak by vlastně film s Predátorem ve větším rozpočtu vůbec vypadal? Vaše představa je, že velký rozpočet = rovná se digitální efekty, ale co se Predátora týče, tak digitální efekty nemají téměř žádné uplatnění, výstřely plasmového kanonu na rameni, zobrazení neviditelnosti nebo zaměření skrze červený laser to jsou možná tak jediné prvky kde se dá použít digitální animace, alespoň co se Predátora týká. Čelisti Predátora jsou naopak ztvárněné protetickými efekty, tudíž žádná animace. Pokud by tento připravovaný film měl jakkoliv uplatnit digitální efekty, tak jedině v případě velkých věcí. Záleží ale na tom, co si pod velkými věcmi ale představujete. Záběry z vesmíru by toho mohli být krásným příkladem, místo strohého úvodu kdy Predátor pouze odkudsi přiletí, by film mohl využít více času i prostoru třeba právě uvnitř těchto plavidel. Mluvíme o alternativním využití těchto financí, pokud se tedy film nebude přímo odehrávat na nějaké Predátoří planetě, kolonii nebo jiné lokaci, což by samo o sobě bylo jen tématicky dosti nákladné, potom si tedy můžeme představovat klasického Predátora tak jako vždy, jen ve větším měřítku. . to znamená, že když už tedy několikamilionový predátor, tak tedy použijme Predátorů víc, věnujme jim více záběrů, více prostoru, a všechno to co bylo na těchto Predátorech tak nákladné v předchozích filmech zdvojnásobme, více krve, více Predátoří strategie, a snad i nějaké to odhalení. Já sám jsem nejvíce zvědav na scénář a prostředí ve kterém se film bude odehrávat. Peníze ovšem nejsou vše, takže bych byl spíše opatrný s tím odhalováním Predátořího světa, méně je někdy více, a co se Predátora týče, pro něj toto platilo dodnes. Byl bych rád kdyby alespoň v jednom filmu Predátor na samotném konci přežil, byl by to ideální podklad pro budoucí film.
Hehue | Fandíme filmu
Hehue | 2016-03-26 15:28:45 | 0 0
Lidi fakt dokážou být debilní, když soudí film hned podle toho, že dostal vysoký rozpočet :D Shane Black je dost schopný filmař a Iron Man 3 je podle mně nejlepší ze série. Podle mně je Shane schopen překonat všechny ostatní filmy s Predátorama kromě prvního.
PJ | Fandíme filmu
PJ | 2016-03-26 10:34:15 | 0 0
Ach jo, evidentně si tady někdo přečte text a vubec nechápe o čem pojednával. Velkého rozpočtu se nebojím, Black dokáže pracovat s čímkoliv, mrkněte na jeho profil na Csfd tam není žádná z jeho tvorby v modrých číslech. Je to výborný tvůrce a Predátor je v těch nejlepších rukách. Vy tady všichni šílíte jak chcete R-ko atd. ale to vás nezajímá mytologie té postavy? Nechcete se o ní dozvědět víc? Na to jsou ale potřeba prachy.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-03-25 20:42:46 | 0 0
S Rkem bych moc nepočítal v dnešní době tyhle filmy jdou více k přístupnosti níže
Tank | Fandíme filmu
Tank | 2016-03-25 16:54:28 | 0 0
Taky myslím že blockbuster dělat z filmu, kde je cílovka určena pro díváky 15+ není ideální. Ale Fox má teď hlavu v oblacích díky Deadpoolovi a trošku hazardují. eRko a kratší stopáž je lepší cesta než dvě a půlhodiny plné barev a přehnaných triků bez krve. Ale uvidíme, mě se Iron Man 3 zamlouval, tak jako vše, kde hraje Downey Jr., protoe to utáhne na charismatu a jsou to jedny z nejlepších Marvelovek
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2016-03-25 16:19:58 | 0 0
No, nevím, jestli tohle je ideální cesta, ale nechci nic hanit předem. Nicméně mě stejně pořád mrzí, že nepokračují v načaté lince s Brodym. Predátoři se mi prostě jako film hodně líbili a myslím, že měli potenciál k pokračování.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-25 15:08:32 | 0 0
Danielll: rozumím, samozřejmě že to nebude jako Iron man 3
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-25 15:07:56 | 0 0
kagfivbaf: kdybys mě trochu znal, věděl bys že nejsem fanatik do DC a odpůrce Marvelu....mám rád oboje dvoje stejně tak vim co který nakladatelství nabízí a vydává...podle toho mám taky očekávání, a neměl jsem z toho předčasný výstřik jak píšeš, chyb tam je jak máku v tom filmu, ale i tak na mě působí lépe než většina filmů z MCU....mám radši Marvel než DC ale nejsem zaujatej a klidně řeknu že některé filmy od MCU jsou slabé nebo nestojí za nic stejně jako bych to dokázal říct o filmech od DC ale ty jsou zatím jen dva a líbí se mi...co tam máš dál?
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-03-25 14:41:48 | 0 0
Bohužel žádne zisky nebudou,si to uvědom.Predator je cílen na určitej druh ďiváka a jestli myslíš,že si každej fanda při slove velkolepej biják,cvrkne do kalhot,tak to seš na tom dost blbě.Proboha celá ta vec příde odhadem na 300 mega a k čemu,abychom se koukali na blitky moderní filmové trikové animace,tfuj tajbl,chce se my zvracet.HanSS:asi tak no.
HanSS | Fandíme filmu
HanSS | 2016-03-25 14:33:59 | 0 0
Takže na Rko můžem asi rovnou zapomenout:-(

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest