Komentáře 10

Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-06-18 21:30:35 | 0 0
kde jste vzali ze je Nick vrah?????
Dave | Fandíme filmu
Dave | 2016-03-14 16:21:14 | 0 0
Anarvin: Uznávám až na poslední větu. Považovat jakýkoliv dabovaný film za degradovanou verzi je opravdu silné tvrzení. Navíc, když se vezme v potaz i pár titulů, kde ti téměř jakýkoliv divák řekne, že projev daného herce s českým hlasem se mu prostě líbí v potaz více než v originále. A navíc jsme zase u toho, pro tebe je to degradovaný zážitek, protože zřejmě titulky nepotřebuješ. Pro jiné je degradovaný zážitek, že musí číst titulky. Rozhodně vynášet taková slova by sis podle mě jako autor filmového webu (částí filmového světa je i dabing ať se nám to líbí nebo ne) tohle neměl dovolit. Očividně na tuhle věc nemáš objektivní postoj..
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2016-03-14 11:33:41 | 0 0
Dave: Tak samozřejmě, že je to čistě obchodní rozhodnutí, a že mase je to stejně jedno. To ale pořád neznamená, že se s tím má člověk prostě smířit, to je ten nejhorší možný přístup. V minulosti už animáky v původním znění v našich kinech k vidění byly, takže vzdávat se naděje, že se to bude opakovat, by byla škoda. Jinak osobně opravdu nepovažuji dabovanou verzi jakéhokoliv filmu za něco, za co bych mohl být rád, zvlášť když si představím, že bych za takhle degradovaný zážitek měl platit.
Dave | Fandíme filmu
Dave | 2016-03-14 11:12:30 | 0 0
Anarvin: Jenomže dávat film určený především pro děti ve dvou jazykových verzích je prostě nereálné. To se kinům nikdy nevyplatí. Vyplatí se to u filmů, které mají divácký potenciál už z důvodu toho, že to točí (Batman V Superman např.), a je u nich jasné, že vydělají balík! Ale ne u filmu, který je cílený pro dětské publikum, i když tam je spousta humoru pro dospělé. Ten je tam především proto, aby rodiče kino plné dětí nějak vydrželi. Takže se můžete ozývat jak chcete, ale u filmů jako je Zootropolis to prostě jiné nebude. Takže buďme rádi za to co máme.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2016-03-11 09:15:47 | 0 0
Dave - Těm, kteří možnost koukat na film jinak než s dabingem nemají, ho nijak neberu, jen chci, aby bylo zároveň běžně možné vidět film v takové podobě, v jaké vznikl, to je celé. V kritizování dabingu nehledej žádnou módu, lidem jednoduše vadí, že můžou film vidět pouze v nepůvodním provedení. A když se proti tomu neozveme, tak se situace nikdy nezlepší.
machr | Fandíme filmu
machr | 2016-03-11 08:33:47 | 0 0
Nemolele: diky za upozornění, pokusili jsme se problém vyřešit, pokud se hodnocení stále nezobrazuje kontaktujte nás na podpora@fandimefilmu.cz
Dave | Fandíme filmu
Dave | 2016-03-11 08:20:31 | 0 0
Vibrátor: Díky za moudrou radu ;) (bez ironie) bohužel na tohle asi vždy budu trošku horkokrevný :D
Vibrátor | Fandíme filmu
Vibrátor | 2016-03-11 08:18:11 | 0 0
Řiťopichové budou vždy nimrat a poukazovat jak jsou v angličtině precizní a jak je na úplně jiné úrovni než český dabing. Smiř se s tím, oni za to "nemůžou"...... ostatně celá recenze má hodně zvláštní nádech :)
Dave | Fandíme filmu
Dave | 2016-03-11 07:16:37 | 0 0
Jako fakt sorry, ale proč je tak v módě plivat mermomocí na český dabing?? Animáky nejsou jen pro děti, ale tenhle je, a je logické, že na něj budou chodit především rodiny s dětmi.
Pořád máme nejlepší dabing na světě, buďme za to rádi, važme si toho (především proto, že jsou navíc lidé, kteří dabing opravdu potřebují, neumí třeba tak dobře anglicky, a nemůžou pak pořádně i koukat, co se děje na plátně, nebo jsou dyslektici a číst titulky prostě nestíhají) a drobné vady mu prostě musíme odpustit ;)
Nemolele | Fandíme filmu
Nemolele | 2016-03-11 04:45:09 | 0 0
Neviem mozno je to len u mna, ale ked si citam recenziu na mobily, tak nevidin kolko film dostal z 10.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2022 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest