Komentáře 36

Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-03-08 15:22:42 | 0 0
SIG: Já chápu proč to udělal a že před tím vším co píšeš ho chtěl chránit, ale když se na tu scénu podíváš, tak mi prostě příjde, že kdyby tam nechal běžet Clarka, tak by všechno mohlo dopadnout líp. Takto... když tam běžel Johnatan Kent, tak když vlezl do auta, aby vytáhl ven toho psa, tak na střechu dopadlo jiný auto, který tam odohla síla blížícího se tornáda a jemu se tam asi nejspíš zlomila noha a už neměl sílu se vrátit a Clarkovi naznačil, aby... ho nechal být a nepomáhal mu, aby se neprozradil. Jenže kdyby na jeho místě byl Clark a stalo by se úplně to stejný, jemu by se nejspíš noha nezlomila, pustil by psa a stihl by tornádu ještě utéct. Nebylo nutný, aby používal nějaký schopnosti a nikdo by nic nepoznal. Prostě když tu scému vidím a představím si na Johnatanově místě Clarka, tak si říkám, že by všechno mohlo dopadnout vlastně dobře.
Na druhou stranu máš asi pravdu. Pro Johnatana to byl syn a chtěl ho ochránit za každou cenu i když věděl co dokáže. Nemůžu skutečně s jistotou tvrdit, že kdyby tam běžel Clark, že by všechno probíhalo stejně a že by v mladické nerozvážnosti nepodlehl pokušení znovu použít před zraky tolika lidí nějakou schopnost. A tomu se chtěl Johnatan prostě vyhnout a tak tam běžel sám.
Dobře, uznávám, že jsem do toho trochu zamotal.
SIG | Fandíme filmu
SIG | 2016-03-08 14:54:49 | 0 0
Tomas44: No smrt to zbytečná byla i nebyla. Přece jenom Clark byl pro něho jako jeho syn a to jediný syn. A staroch Kent ho chtěl jen chránit, né před tornádem, to je jasný, že by se mu nic nestalo, ale před tím, co by se stalo, kdyby se na něj přišlo. Zjistila by to vláda a odvedla si ho a dělala na něm pokusy. Pochybuju totiž, že by se dovedl bránit, jednak kvůli věku a taky strachu, protože byl vychovanej jako normální kluk z farmy.
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-03-08 14:44:16 | 0 0
Anonym: Tak to, že Superman nemá slipáče je jen dobře, nedokážu si ten samý film představit se Supermanen v červených bombarďácích :-) Jen pro pořádek, tak heat vision použil ve filmu 3x, pokud si pamatuju a to, že ho z toho snad bolely oči, by mě ani nenapadlo řešit jako problém, navíc natolik výrazný, jak ho podáváš. Ale dobrý, no. Jestli si podle mě za něco ten film zaslouží kritiku, tak jsou to například scény, kde potom co mladý Clark zachránil topící se autobus se svými špolužáky a řeší následně se svým otcem to, že opět ukázal něco ze svých schopností. Clark na to namítl: "To jsem je snad nechat umřít?" a strarý Kent mu na to odpoví: "Možná." Třeba tohle někomu příjde jako prkotina, ale mě to prostě přišlo úplně mimo, jak něco takovýho mohl říct. Jaký možná? Na to raději neměl vůbec odpovídat. To "možná" vyznělo dost pochybně. A potom celá ta část se smrtí Johnatana Kenta, kde vběhl vstříc tornádu, aby zachránil z auta psa, zlomil si tam nohu nebo co a už se nedokázal vrátit zpět. Celý mi to přišlo jako zbytečná smrt, protože kdyby tam nechal běžet Clarka, tak ten aniž by nějak vidětelně před svědky musel používat své schopnosti by celou situaci jistě zvládl mnohem efektivněji, určitě by si nohu nezlomil a nakonec by se nic nestalo ani psovi ani jemu ani jeho otci. Tornádo by se přehnalo a všichni by to přežili. Spíš tyhle nedomyšlený věci mi na tom filmu vadili. Tak doufám, že Terrio je trochu mazanější scénarista, než Goyer a takový nedostatky v BvS nebudou.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-03-08 14:11:30 | 0 0
Anonym:Kámo nechápu jak můžeš řešit takové prkotini.Ješte si zapoměl na tú ropní plošinu,s ní měl taky velké problémy a naopak v Návrat Supermana zvedal do vzduchu celej kontinent.Ber to tak,že jde o to jak z jeho postavou a schopnostmi naloží filmaři a hlavne si myslím,že Superman by neměl púsobit v každé situaci jako naprostej bůh,kterému nic na světe nemůže ublížit.Naopak Snyder alespoň podle mě,ukazuje Supermana i z té lidské stránky a neděla z něho postavu enormnej odolnosti a síli.Ani by my nevadilo,kdyby při nějakom extremne silném vybuchu,Superman i krvácel.Možná by to bylo zvláštní,ale i zaujímavy :-)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-08 13:55:52 | 0 0
Anonym: pokud to nepřekousneš tak se na to nedívej a do kina nejdi, jednoduchý...ti vadí takový hovadiny že to není možný
SIG | Fandíme filmu
SIG | 2016-03-08 12:47:53 | 0 0
Anonym: Tahleta bolest při použití jeho schopností je pro mě naopak logická a správná. Je to taková daň za to všechno a tím Superman není tak suverénní. Podobně jako když Wolverina bolí každé vysunutí jeho drápů. Dokonce i v animáku Dark Knight Returns mi Superman přišel až příliž silný, ale v tomhle filmovém universu je slabší a nic jako posunutí hvězdy a držení červí díry by nedokázal (podle mě). Dommsday se během filmu několikrát jistě vyvine, takže tvoje plivání na jeho vzhled je zatím hloupé.
Anonym | Fandíme filmu
Anonym | 2016-03-08 12:29:46 | 0 0
Já dokážu pochopit ( seč nerad , ale překousnu to ) hodně moc věcí co se týče Marvelu a DC ale Supermana ( je to jen muj nazor ) Snyder vubec točit neměl , dokážu překousnout že Superman nemá trenky, dokážu překousnout že ti bitky se Supermanem nebyly vubec přehledný , dokážu překousnout jak vypadá Dommsday ( jako želva ninja a další ratoesti ) dokazu překousnout že Superman vidí přes zed, přes lidi - ( do lidí nebo jak to říct ) ale přes kouř co mu Batman udělal před xichtem nevidí ale co nepřekousnu ( téměř ) je to že Supermana jeho schnopnosti vlastně bolí 2x ve filmu použil laserové oči a pokaždé se zatvářil tak jako kdyby mu někdo trhal pumprdlíka kryptonskýma kleštěma , divim se že když měl před xichtem Batmanuv kouř tak že si nekáp do očí Vizín , zajímalo by mě jak mu bude ubližovat ledovej dech pokud ho někdy pod Snyderem vůbec uvidíme co bude Superman dělat pak ? bude zahánet ledový pocit v puse kafem? mentoskou ? a další věc nelíbí se mi že Snyder točí JL - filmy na který nemá a nemá už pomalu ani věk, jeto obří projekt a měl to přenechat lepšímu - mladšímu a schopnějšímu reziserovi poprípade dvojici, stejne jako Whedon a jeho Aavengers , Infinity War taky prenechal lepším a schopnejsim reziserum protoze je to BIG projekt a vedel ze by na něj uz proste nemel a Snyder měl udelat to samí , nevim kdo to tu psal že ty ´´postapokaliptický´´ Snyderovo filmy se tomu dotyčnému vubec nelíbí a že to je ohraný že každý jeho film je ´´ postapokaliptický´´ a vypadá uplne stejne atd a s tim dotyčnim souhlasim !
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-08 12:24:25 | 0 0
Superman už dokázal takové kousky že by to na plátně vypadalo fakt neuvěřitelně...např v rukou udržel celou černou díru která by pohltila celou sl soustavu, svým heat vision zacelil díru v realitě či ohřál celou planetu, odfouknul hvězdu i zemi a plno podobných věcí....
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-03-08 12:07:36 | 0 0
Fimi: Obsazení Simmonse je výborná zpráva, ale myslím, že jsem to už tady zmiňoval včera. Pokud jde o ten Flashpoint. Taky si říkám, že je to výborný námět na film, ale možná ne nutně jako Justice League, spíš by se mi to líbilo víc jako pokračování Flashe. Prostě místo případné dvojky natočit Flashpoint. Konec konců, je to hlavně o Flashovi. A vidět Jeffreyho Deana Morgana jako starýho Batmana by mohlo být opravdu hodně zajímavý. Animák byl sice nepřiznané eRko, ale tady by to násilí a brutalitu museli trochu krotit :-)

schonecek: Nebudeme se dohadovat, ale podívej se prosím znovu na poslední trailer, který tě teda, jak píšeš, zaujal. Ta scéna, nad kterou se tu teď tolik pohoršuješ, jak frnkli skrze celý barák až na střchu, byla už i v tom traileru. Nelíbí se ti to, tak se ti to nelíbí, je to v pohodě. Warneři si podle mě hlavně naběhli tím, že se tak dlouho chvástali, jak jejich universum bude reálnější (asi oproti MCU). Tím se hlavně neměli vůbec ohánět. Protože pak vidíš takový věci jako jsou v tomto videu a člověk si říká: jo reálný, houby leda. To DC takový jednoduše je. Ty postavy mají obrosvkou, opravdu mnohdy až absurdní sílu. Superman například dokáže odtlačit celou planetu z její obězné dráhy a natlačit ji do její hvězdy, když chce. Prostě bys to neměl brát zase až tak moc vážně jak se to tváří. Snyder to prostě točí tak, aby to vypadalo drsně a nekompromisně, ale určitě to nejde brát tak přísně. Je to jen taková komedie. Je to jen zábava. A tak se to musí brát. Chápu, že taková kombinace vážnosti a přehnaně působícich soubojů spoustě lidí prostě nesedí. Ale všechna ta kritika je moc přehnaná. Myslim si. A je fakt pravda, že to video je vytržený z kontextu. Tady se dohadují, že Superman nevidí skrze ten kouř. Jenže nikdo neví, co mu Batman do toho sajrajtu namíchal. A jestli to byl kryptonit a kdoví co ještě (třeba nějaký směsy olova, přes který nemohl vidět, nevím jen tak hádám), tak to mohlo Supermana oslabit po všech stránkách a když do něj vběhl, aby ho rozptýlil, tak bylo jasně vidět, že mu to dobře neudělalo. A z toho projektilu, který po něm Batman následně vytřelil, hádám, schytal ještě další dávku.

Jo a ten dabovaný TV spot je přesně tak hrozný, jak se dalo čekat
Dave | Fandíme filmu
Dave | 2016-03-08 08:32:00 | 0 0
Přiznám, se že pořád nechápu ty nenávistný komentáře tady. Pozor velké překvapení...BvS bude téměř stejný jako MoS! Komu se nelíbí Snyder, nebude se mu od Snydera líbit nic! Mimochodem, jak tady píše Anonym, Snyder Supermanovi trenky nesundal, ty má dole už delší dobu od nových komiksů. A do háje, je přece samozřejmý, že se budou ničit budovy! Vždyť je to Superman! Podívejte se na jakýkoliv animák od DC! Jsou tam zbourané budovy, hořící města. V seriálu animovaném Justice League je v každém díle nějaká apokalypsa! Mě se naopak líbí, že Snyder tohle zastává! :)
Waler | Fandíme filmu
Waler | 2016-03-08 08:16:38 | 0 0
Koukám, že se tady lidi pitvaj v tom, že Superman nevidí přes blbej kouř ?! Ten kouř nemusí být přeci jen tak obyčejný, může mít nějaké složky, které Supermanovi brání v pohledu, nebo ho oslabují. Neřeš te kraviny, to je na filmu úplně to nejmenší !!! V Marvelu bychom taky našli takových zvláštností na přemýšlení...přestaňte rejpat do tohodle filmu vy Marvelofilové.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-08 07:36:37 | 0 0
tak Simmons bude nový Gordon

https://scontent-frt3-1.xx.fbc…
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-07 22:58:55 | 0 0
Danielll: :-D ok to víš že jo
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-03-07 22:26:31 | 0 0
Fimi:O nic,probůh,že se vůbec staráš.Ja se taky nestarám,že píšeš pod dvěma profilama.A je my to u prdele.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-07 22:10:17 | 0 0
Danielll: promin ale o co ti jde? čtu tu vaší diskuzi a nějak na to nemůžu přijít

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest