Komentáře 10

Petr | Fandíme filmu
Petr | 2016-03-09 03:45:35 | 0 0
Recenze je střízlivá, osobně bych hodnotil 7/10, jak už tu padlo, film si na nic nehraje, je to akční zábava a má humor nic víc nic míň. BTW když je těch efektů 10x víc než v nových Star Wars tak snad nikdo nemůže čekat že budou se třetinovým rozpočtem lepší...

Přijde mi, že mladé české publikum se sem tam "amerikanizuje", to znamená, že v médiích si přečte nějakou zprávu a pak na té vlně jede a chová se "trendy".

Třeba o tomhle filmu se píše, pořád a pořád dokola, že má špatné herecké obsazení. Jenže američtí recenzenti tím myslí, ne že jsou ti herci špatní - Caster i Butler jsou herecké superhvězdy z Hry o trůny a 300, ale to že jsou to běloši... .

Jenže kdyby se lidé trochu zajímali o historii, nebo 4 minuty googlili vypadne jim, že starověcí Egypťané měli poměrně bílou pokožku a rozhodně to nebyli žádní černoši - nechali po sobě nástěnné malby a existují i genetické rozbory.

Takže pak se v diskusích machruje, ale vlastně se jenom po americku opakují nesmysly.
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-03-07 07:03:40 | 0 0
no jako tupý fantasy výplach to slouží docela dobře, pro mě tak 4/10...je plno jiných lepších tupých výplachů, opravdu nechápu že egyptské bohy hraje australan, skot a dán :-D :-D to mě fakt rozesmálo
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2016-03-06 22:35:13 | 0 0
Fimi: No jo no, sto lidí sto chutí. Já to vidím jinak a jelikož zjevně nejsem sama, kdo to vnímal jako pohodový snímek bez jakýchkoliv zásadnějších failů, asi to fakt nebude jednoznačně nekoukatelná blbost. Ale chápu, já si taky u spousty filmů, které někdo vychvaluje do nebes, nebo značuje za zajímavé, klepu na čelo a nechápu, jak si je může užít kdokoliv neretardovaný :-)
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-03-06 22:08:40 | 0 0
Za mě 10 z 10 daleko lepší než Souboj Titánů i než Válka Bohů samozřejmě vidět to v kině ve 3D a doma na dvd tak hodnotím níže každopádně spokojenost v rámci žánru postavy bohů jsou sympatické (Vede Anubis a scény s podsvětím) dokonce i Háthor po chvíli zaujme i lidské ujdou (Zaya je taková mile naivní ten její kluk zase takový sám sebou) na konci je náběh na další díl, který by nemusel být špatný pokud by byl, ale jelikož to moc nevydělá tak pochybuji
Viděno ve 3 D bylo nás tam tak 70 a hodně bylo spokojeno před tím hrála Řachanda a ty děcka co vycházely měly úplně vymyté mozky chudáci ani to pexeso co dostaly zdarma jim nepomohlo
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-06 19:33:29 | 0 0
Emma: je plno filmů co mají bavit a je to jen výplachová zábava a nejsou to kraviny, ale toto? to byla vyloženě arciblbost, asi jako Princ egyptský nebo Pompeje prostě film který ani nechceš dokoukat :-D za poslední rok by to mohlo kralovat nejhorším filmům v čele s Posledním lovcem čarodějnic, Age of Ultron a 50 odstínů
Ondra | Fandíme filmu
Ondra | 2016-03-06 19:19:40 | 0 0
Me se to teda libilo. Konecne to bylo neco jineho nez jen neustale se opakujici recka mytologie.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2016-03-06 19:01:39 | 0 0
Souhlasím s každým slovem recenze, přesně ten samý pocit jsem v kiněměla taky!!! Nic moc jsem nečekala (a šla na to spíš tak nějak omylem), ale užila jsem si to od začátku do konce. Šestka zcela odpovídající hodnocení, dala bych jí taky. Film měl prostě bavit a nebrat se vážně a bavil a nebral se vážně (na rozdíl od tragického Souboje Titánů, Hněvu Titánů, Války bohů, Herkula zrození legendy a dalších podobných "perel"), tak co dodat? Snad jen, že mě mile překvapilo až nečekaně velké množství detailů vycházejících z původní Egyptské mytologie. Sice byly všechny zpracovány opravdu hóóódně "volně" (a hóóódně hollywoodsky), ale bylo vidět, že se autoři alespoň obtěžovali přečíst si i něco málo víc, než první odstavec na wikipedii. A to u takového zběsilého digitálního výplachu, u kterého se po divácích nechce nic jiného, než vypnout mozek, oceňuju.
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2016-03-06 18:42:07 | 0 0
Kámoš mě na to vytáhl a... fakt utrpení. První půlhoďku jsem se držel a čekal, kdy přijde něco co udrží mou pozornost. Nekonalo se, prospal jsem to, nudil se a byl znechucenej. Při podřimování jsem zahlídl Anubise, ten jedinej vypadal, tak jak bych asi chtěl.. Bílej děděk Ra? Už tak od půlky jsem šoupal nohama, vrtěl se a přál si ať jsem jinde, ať je konec. To se mi nikdy nestalo.
HanSS | Fandíme filmu
HanSS | 2016-03-06 17:53:46 | 0 0
Mě to bavilo. Čekal jsem naprostý digitální výplach u kterého vypnu mozek a ten jsem taky dostal. Hodně mi to připomělo starý seriál hercules s Kevinem Sorbem v hlavní roli co běžel v devadesátých v televizi kterej jsem jako mladej tehdy fakt žral.

Snad od toho nikdo nečekal seriózní historický velkofilm?
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-03-06 17:05:42 | 0 0
bože to zas jednou byly vyhozené peníze, taková hovadina obřích rozměrů, pro mě stejná kravina jako Hercules, John Carter, Souboj Titánů nebo Immortals třeba, neuvěřitelná slátanina kde se hraje na notu vizuálu a ne formu, příběh, herecké výkony a tak....ani jedné postavě jsem to nevěřil, prostě mě herci nepřesvědčili, u mě jasných 2/10

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest