Recenze: Deadpool

Komentáře 38

Danfil | Fandíme filmu
Danfil | 2016-10-22 17:55:54 | 0 0
Dobrá jízda po dlouhé době. Film má v sobě vše co by takový film měl mít.
kraxon | Fandíme filmu
kraxon | 2016-04-16 18:18:42 | 0 0
Teda já už si ani nepamatuju, kdy jsem se v kině tak královsky bavil. 8-9/10
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2016-02-27 08:56:21 | 0 0
Konečně jsem měl šanci Deadpoola vidět. Moc jsem nečekal, takže mě to nakonec celkem překvapilo. Čekal jsem tak 6/10, nakonec je to solidních 7-8/10, každou chvilku se to mění. Bylo to vtipné, nabité perfektní akcí a překvapivě celkem i emocionální. Film táhnou mírně dolů jenom neustálé vtipy, u kterých je dobrých jenom něco málo přes polovinu. Některé vyzněli dokonce trapně. Taky bych rád viděl o něco málo víc Deadpoola v akci jako ve finální bitvě. To bylo perfektní. Jinak ale velice solidní film, rád bych viděl pokračování, které skoro nevyhnutelně bude.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-02-26 07:35:45 | 0 0
Za mě 6 z 10 čekal jsem teda více ten humor je místy i trapný (většina keců o honění a podobně i když chápu, že puberťác se z toho asi udělají) navíc některé scény už někde byly a v daleko lepším provedení ten sex ve svátky byl třeba v Norbitovi a tam byl daleko vtipnější
Akční scény ok ti mutanti též

Takový Kick Ass u mě daleko lepší

Lune | Fandíme filmu
Lune | 2016-02-20 11:56:38 | 0 0
Potitulková scéna best of :)
Hehue | Fandíme filmu
Hehue | 2016-02-17 21:27:09 | 0 0
Big Shortu 9/10, SW 10/10 a Deadpoolovi jen 8/10? Nasrat ...
SkiteX | Fandíme filmu
SkiteX | 2016-02-16 10:49:01 | 0 0
Třetí projekce za mnou, ikdyž teď už jen na normálním plátnu, ale i tak, stále se u toho skvěle bavím :)
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-02-14 21:49:41 | 0 0
Carnage:No jo no,sto liďí sto chuťí.Jen si myslím,že to hodnocení FF a jiných servru (kromě Špačilky a spol) je slušné.Ja třeba taky nemusím bejt spokojen,pokuď BvS dostane hodnocení 7 nebo 8 z 10,ale budu souhlasit z 9 nebo 10 z 10 :-)
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2016-02-14 21:17:04 | 0 0
Danielll: Ale u star wars normální nebylo :D ale to je daný tim, že Anarvin je SW fanboy. Já bych taky dal Deadpoolovi 10/10, protože sem fanboy DP a SW bych 10 nikdy nedal.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-02-14 20:58:29 | 0 0
Kristýna:Hele ani ne.Gorilla 8 z 10 Moviezonaci 8 z 10 Kinobox 8 z 10 AVmania 8 z 10 Celkovo se to hodnocení pohybuje od 6.5 do 9 z 10.Klasika Špačilka a redakce Koule to pohřbili a jak jinak,než směšním hodnocením 6.5 z 10.Hodnocení redakce FF je proto scela normálni :-)
Kristýna | Fandíme filmu
Kristýna | 2016-02-14 19:40:40 | 0 0
Zdřejmě se všichni schodneme že nám hodnocení tohle filmu nesedi .
AGC | Fandíme filmu
AGC | 2016-02-14 16:26:40 | 0 0
Přidávám se, taky mi tady poslední dobou ty recenze nějak moc nesedí. Star Wars 10/10 ani náhodou !!! A už vůbec ne film roku 2015. Deadpool sem viděl ve videu 6/10 tak sem rád, že tu aspoň čtu článek, kde je 8/10, já bych dal taky klidně možná víc - 9/10, bylo to celé fakt super. Podrývalo to celý Marvel a jeho hvězdy na kterých to stojí a to se musí ocenit :)
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-02-14 08:49:43 | 0 0
Tak na tohle juknete,je to od Tima Millera (Deadpool) kraťas DC https://youtube.com/watch?v=ZN…
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-02-14 07:57:58 | 0 0
Dredd:Ja na tom byl dva krát,tak co myslíš? :-)
Dredd | Fandíme filmu
Dredd | 2016-02-14 04:15:52 | 0 0
Jenom dotaz - má cenu za to dávat peníze přímo v kině, nebo radši počkat na domácí nosiče??? :-/

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest