Komentáře 21

Martin | Fandíme filmu
Martin | 2015-12-09 17:25:53 | 0 0
Tady jde spíše o to, že většinu lidí láká více jak se pobije Batman s Supermanem než o to jak se pobijou Avengeři nemluvě o tom, že ty jejich fighty až na ten závěrečný vypadají trapně a samoúčelně
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2015-12-09 08:40:13 | 0 0
Danielll: zapomněl jsi ještě na dojnou krávu Furious 7 kdo by čekal že tohle vydělá přes miliardu....

není vůbec pochyb o tom že je to jeden z nejočekávanějších filmů, prostě dvě postavy které letos slaví 75 let se konečně poprvé ve filmu setkají, to je prostě něco, na co se čeká desítky let....to samé jako byli Avengers 1....to bude mít prostě obrovské výdělky, starý dědkové kteří to četli za mlada a tak to si najde fanoušky všech věkových kategorií, se mrkněte na dokument Zrod komiksových superhrdinů je to historie DC, opravdu neuvěřitelný jak to začínalo a kam se to dostalo...já to vidím opravdu minimálně na tu miliardu, stejně tak Civil war ale ta nevydělá tolik jako BvS podle mě.

Emma: co se týká SS, myslim si že tvůrci si to uvědomují že to moc lidí nezná a tak tam prostě dali jména jako Wiil Smith, bude tam Joker a Batman, a na to lidi slyší....
Waler | Fandíme filmu
Waler | 2015-12-09 07:21:13 | 0 0
Taky bych nějak ty rozdíly neřešil, ono to bude asi vážně jedno kdo jak začne.
S těma tržbama bych tu moc nemával kolik bude za první víkend a kolik za druhý. Když už nějaké odhady tak možná bych si troufnul říct, že v USA celkově padne 250 a celosvětově ta miliarda. + - .
Každopádně jak už tu bylo řečeno, když v kinech vytřískají mimoni slušný balík peněz, proč ne dvě legendy komiksu
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-12-09 01:02:55 | 0 0
Já se sice neodvažuju typovat, kolik který film vydělá (jak už tu bylo zmiňováno, po monstrózním výdělku Mimoňů je už dneska asi fakt možné všechno a já to v tomto konrétním "žluto-tikťakovém" případě komentuji pouze slovem "Brrrr!"), ale pokud jde o srovnávání přístupu MCU a DCCU, tak tam si myslím, že to je celkem vyrovnané. Marvel, vzhledem k tomu, že před lety, když začínal, neměl po ruce své nejznámější tahouny (X-meni, Spiderman, F4), na to šel IMO chytře, když použil pozvolný styl gradující týmovkou, ale DCCU, zase správně sází na to, že celý svět zná Batmana a Supermana (a zbytek se s nimi sveze) a proto si myslím, že i jejich přístup s názvem "nejdřív týmovky, pak sólovky (někdy i retrospektivní, viž WW)", má velkou šanci uspět.
Kde mám maličko obavy, ohledně nás komiksově nevzdělaných diváků, to je Suicide Squad, protože ten film sice zatím dle traileru vypadá parádně (pro mě možná i líp, jak BvS), ale nemůžu se zbavit dojmu, že je primárně dělaný pro fandy předlohy a pro nezasvěcené diváci (kteří v případě MCU i DCCU mají dost možností "se chytiti") bude představovat oříšek.
Už jsem to sem jednou psala, že týmovka neznámých záporáků od hrdinů, které (my, nečtenáři předlohy) neznáme je velká sázka do loterie a bylo mi řečeno, že před módní vlnou provázaných vesmírů to bylo ve filmech běžné (a já to uznala), ale čím víc informací se o tom snímku objevuje, tím jsem si jistější, že si nevzpomínám na jediný starší film, kde by bylo najednou představeno takové hafo "kuriózních" (myšleno nelidsky vypadajících, speciálně nadaných a podivně se chovajících) postav a bylo po divákovi žádáno, aby se s nimi rychle stotožnil a začal se o ně zajímat. Většinou bývají tak tři, čtyři z toho ještě maximálně dvě hlavní a i tak je to na diváky až až. Ale kdo ví, možná to nakonec bude podáno tak, že i lidi, co neznají jediné ze jmen, které v SS zazní, budou napjatí a nadšení, nicméně já zůstávám raději rezervovaná (ono se totiž vždy snadněji příjemně překvapuje, než žehlí nenaplněná očekávání). Ale mezi MCU a DCCU bych ohledně fungování přístupu zas takový rozdíl fakt neviděla.
Jo a ještě něco, porovnávat jakoukoliv komiksovku s Jurským Světem není IMO šťastné. Komiksovky jsou nové a lidé je vidí v této podobě prvně, ale u Jurského Světa brutálně zapracovala nostalgie (minimálně u mě rozhodně a nestydím se za to, že jsem v kině slzela už při zaslechnutí charakteristického hudebního motivu) a proto bych Jurský Svět z tohoto hlediska spíše srovnávala s SW, kde to bude hodně podobné :-).
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2015-12-08 23:27:05 | 0 0
Schonecek:Nelze nijak,než s tebou nesouhlasit.Je síce moc hezké,že zdíliš Cikove pocity,ale rozdil mezi marvel vesmírem a DC vesmírem,je jen v tom,že jeden jde na to od jednoho hrdinu k dalšímu a pak nasledne k tymovce a druhej od tymovky a pak samostatné přectavováni hrdinou.A víš jakej je v tom rozdíl? Se drž:vůbec žádnej.Zkus si to přectavit tak,že si ještě žádnej film od Marvelu neviděl a kamarád ti doma prvne pustí Avengers a až pak Iron Mana.Bude to přesně to samí,jak na to jde DC.A jak už sem psal níže,divák dostane prvně timovku a pokuď je oboznámen,že každá ta postava bude mít solo film,sem přesvedčen,že neřekne ani slova.Naopak divák,bude mít touhu jít do kina,již jen proto aby mu byli zotpovězeni otázky,které nedostal.A co se tíče vydělku BvS hm čekal někdo,že A1 půjdou přes 1.5 miliardy? Tahle suma v dnešni době,když sú komiksovky in a jde o střet Batmana se Supermanem plus WW nenechá nikoho jen tak se poflakovat doma.Chceš muj tip.USA vikend 170 až 220 mega Svet 450 mega 2 vikend USA dalších 90 až 110 mega Svět dalších 250 mega plus nesmíme zapominat na pracovní dni Pondeli až patek kol 2 až 3 mil dolaru denne.Čina odhadem 350-400 mega.Jen ve světe půjde BvS přes miliardu a z USA bude atakovat 500 až 600 mil hranici.Nereálne? bych neřekl i JW málo kdo dával šance a nakonec dinosauři šli přes 1.6 miliardi,přitom film má hlupoučkej děj,ale lidi přesto na to chodili,jak na 80%tni zlevy na elektro.
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2015-12-08 18:21:16 | 0 0
Ciko : Mě taky přijde, že Warner to s DC filmy trochu uspěchal. Marvel si dal práci s představováním všech hrdinů, aby je lidé znali, dokázali se s nimi ztotožnit a chápali je, až se sejdou v jednom obrovském filmu. Každý už se někde objevil, diváci je znali a byla pro ně bomba vidět je všechny pospolu. Nebylo třeba žádné další představování, prostě se naskočilo rovnou do akce a byla to super jízda od začátku do konce. DC naopak chce představit hrdiny všechny v jednom filmu, takže tam logicky bude muset být alespoň nějaké vysvětlování o tom kdo je kdo, co kdo umí atd. Teprve potom dostanou postavy samostatné filmy. Vidím problém v tom, že tyto postavy (Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg atd.) by nemuseli bez pořádného představení a s velmi omezeným časem na plátně diváka zaujmout a ten by potom neměl zájem vidět je v jejich vlastních filmech. Pokud to v BvS dokážou všechno vybalancovat, navnadit na samostatné filmy, dát prostor všem postavám, rozšířit jejich filmový vesmír a ještě zvládnout samotný příběh filmu, smeknu klobouk.
Danielll : Tržby by se mohli motat kolem té miliardy a možná ji i mírně překročit, ale 1,5 miliardy je podle mě přestřelené číslo.
Waler | Fandíme filmu
Waler | 2015-12-08 12:59:21 | 0 0
S tím,že to bude sen nebo představa jsem tak tajně doufal, moc se to nehodilo do toho filmu. Tak jsem moc rád.
skalo | Fandíme filmu
skalo | 2015-12-08 11:21:22 | 0 0
Ratemus. nenapísal som nikde že som odborník iba svoj názor. To, že to ma ten istý rating je pochopiteľne kedže chcú čo najväčšie tržby a vôbec to tak nepôsobí. MoS bol lepší ako 50% marvel movies, to je jednoznačné. Jessica jones je na urovni DarDevila ak nie lepšia. Ta postava jej sadla jak riť na šerbel s top záporakom. Casting ma marvel premakaný. A JJ a DD sú konečne marvelovky aj pre dospelých :)
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2015-12-08 10:02:05 | 0 0
Skalo: hele ty odborníku něco ti povím, BvS stejně tak Suiside Squad budou mít uplně stejný rating jako Hvězdné války, Ledové království nebo Ant-man takže je to určené taky pro děti a ještě jednu věc ti řeknu, DC má mnohem víc dětských hrdinů než Marvel, tak tady nerozhlašuj jak to bude skvěl když jsi viděl tři minuty traileru kterej nestál za nic.....podle mě to má sice obrovská očekávání, ale lidi dostanou to stejné jako bylo v MoS protože to točí režisér kterej to prostě jinak neumí, stejně jako Bay to neumí jinak než tim svým stylem....

Jako znovu opakuji že v kterémkoliv animáku nebo komiksu JL od DC opravdu padají mrakodrapy a ničí se města, takže tomu se nemá cenu divit když to tak je i v předloze, opravdu si neumim představit kdyby se tohle dělo u Marvelu a to jsem fanda jak Marvelu tak DC

Ciko: Jessica Jones mě trochu zklamala, takovej průměr ale i tak byl Purple man jeden z nej padouchů
Danielll: neviděl bych to na tak velký výdělek, jistě, bude to velký, možná dosáhnou i na miliardu ale nemyslim že to bude mít tolik.....ale možný je všechno když už taková blbost jako Mimoni vydělali miliardu....příští rok bude hodně velký boj....jen aby nakonec BvS a Civil war nenakopali prdel X-meni
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2015-12-07 23:06:46 | 0 0
Ciko:Jestli dovolíš,tak si dovolím nesouhlasit.Systém jakým na to jde od začátku budováni Marvel,je sice promyšlenej,ale u DC jdou na to taky promyšlením spůsobem.Jen každej ten vesmír,jde na to opačním spůsobem.Marvel zvlášt přectaví každeho hrdinu zvlášt a pak je spojí do jednoho filmu a DC prvně přectavý v jednom filme 5-6 hrdinou,aby pak nasledne o každem z nich natočil film.Řeknu ti z meho pohledu,má tohle budováni,jisté kouzlo nedočkavosti.Koukáš na film,kde je pospolu několik hrdinů a řikas si,kurňa kdo je tam ten,odkuď je atď a pak se dočteš,že bude mít svůj vlastnej film.To podle mě je takové to kouzlo,když třeba nefanoušek komiksu,netrpělive bude očekávat solovku třeba s Aquamanem.Ja teda sem přesvědčen,že Warnery jdou na to mazaním spůsobem a jim se tenhle vesmír,timhle spůsobem vyplatí budovat.Třeba si přectav,tuhle situaci,koukáš Star Trek a kapitán v jednej scéne,řekne,že v budoucnu videl dvě hvězdne lodě,které mu vyrazili dich,pak je scéna jak na moment,ukážou tie lode a pak se kapitan zamyslí a řekne,ale ta třetí byla ve všech směrech nejdokonalejši a následne je vteřinovej záběr na spodní část lode a konec,řekneš si to bych chtěl videt,no a pak se dozvíš,že v dalším Star Treku se tahle lod ukáže v plnej kráse a tvoje natešenost jit na film do kina,je omnoho věčši,než kdyby si ji zahlídnul již v tem prvnim filmu.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-12-07 23:03:19 | 0 0
Skalo: "hrozí že detičky nato nepôjdu do kina". Nakoukni někdy do nějakého hračkářství, nebo papírnictví a přebroď hromady SW produktů a blbinek s motivem Ledového Království. Pak ti bude jasné, že dětská účast na BvS bude v provnání s MCU úplně stejná, ne-li vyšší. Dnešní děti se totiž tmavým kamerovým filtrem, děštěm a usudovou hudbou odradit nenechají, na to jsou dávno zvyklé a hlavně je to vůbec nezajímá (je zajímá předšvším akce a té bude víc, než dost). A film jako takový je v jádru furt neškodná komiksovka s totožným ratingem, na jaký jsou dnešní rodinky zvyklé, takže ani rodiče nebudou mít noční můry z toho, že vzali ratolesti na něco nevhodného :-).
skalo | Fandíme filmu
skalo | 2015-12-07 22:12:03 | 0 0
ciko sorry som ta napísal pod jméno :/
ciko | Fandíme filmu
ciko | 2015-12-07 22:11:11 | 0 0
Najlepšia vec od Marvel je Jessica jones a daredevil...a dúfam, že sa objavia v avengers infinity war :)
ciko | Fandíme filmu
ciko | 2015-12-07 22:04:29 | 0 0
Skalo: tak ja som fanusik komixu celkovo pozrem si urcite oba filmy ci uz kapitana ameriku alebo toto..ALE ..je sice pravda ze Marvel ma trosku inu atmosferu jak DC len marvel ma jedno velke plus v tom ze si systematicky budoval svoje filmove univerzum a vsetci vedeli kto je co je ako je kym sa spojili do velkej tymovky..fazy 2,3 atd..proste premyslene...
jednej veci sa trosku obavam a to je ze DC sa to velmi snazi narychlo zbuchat a uz v druhom ich filme zapletie 4-5 hrdinov z toho bol predstaveny vlastne len Superman..ok Batmana poznaju vsetci tak to beriem...som velmi zvedavy aky gulas z toho namiesa Snyder..o vizualnu stranku a epicke fighty sa nebojim skor ten pribeh a preplacany scenar mam obavy... tento posledny trailer ma dost zneistil...:/
na Civil War sa jednoducho tesim o trosku viac a vzhladom na to ze podla mna bol Winter soldier asi najlepsou marvelovkou tak civil war bude este vacsia pecka ..reziserom verim ...
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2015-12-07 22:02:40 | 0 0
http://media.comicbook.com/201… již brzy ve vašich kinech :-)

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest