Komentáře 2

Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-11-16 11:26:44 | 0 0
Taky nechci nějak rýt, ale musím říct, že na to, že dá takovýhle článek taky nějakou tu práci (zvlášť o víkendu), mi to taky přijde celkem zbytečné a mnohem větší službu by IMO udělal přesun panelu "Nepřehlédněte" (který mi přijde tak, jako tak, celkem k ničemu, protože na FF jen zřídkakdy zabloudí někdo, kdo by tu byl poprvé a ze stávajících návštěvníků si už tyhle články každý, kdo chtěl, určitě přečetl) někam dolů, aby nedělil sloup novinek a člověk, komu se nepřečtené články nakupí, by si je pak snadno projel.
A ještě pokud jde o ty "živé diskuze", tak bych se přimlouvala za rozdělení panelu "Poslední komentované" a "Právě v kinech" (to by klidně mohlo být někde mrňavé na kraji). Nebo alespoň ty "Poslední komentované" dejte jako první, protože podle mě všichni návštěvníci FF, jakožto filmoví nadšenci, vědí, co je právě v kinech a na první kouknutí je mnohem víc zajímají komentáře.
SIG | Fandíme filmu
SIG | 2015-11-16 07:00:01 | 0 0
Nechci být za hnidopicha, ale celkem zbytečná rubrika. Novinek je za celý týden hodně a ten kdo nemá čas, tak se tímhle stejně musí prokousat k něčemu co ho zajímá a ve výsledku kliknout stejně na odkaz a přečíst celou novinku, protože se z tohohle souhrnu nic moc nedozví. Novinek za celý týden navíc není tolik aby se nevešly na úvodní stránku. A pokud by bylo, tak by se tam vešly, kdyby se tam nevyskytoval ten panel ''Nepřehlédněte'', který ukazuje novinky i půl roku staré. Vím, že je to myšleno dobře, ale výsledný efekt a smysl to postrádá. A když jsem se tu už rozepsal, tak ještě dodám, že mě štve to, že se nemohu dostat přímo do sekce komentářů k novince, která je čerstvá a je zobrazena v tom ošklivém bloku. Takhle musím nejdřív kliknou, abych si jí otevřel a pak až se můžu dostat do komentářů. Ve chvíli, kdy je novinka stará, tak blok opustí a pak už to samozřejmě jde :-).

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest