Recenze: Mimoni

Komentáře 12

A. | Fandíme filmu
A. | 2015-07-12 21:53:21 | 0 0
Scarlett Odkráglová? Takže překladatelé takhle vykrádají génia Jena Kantůrka?
mmiminoo | Fandíme filmu
mmiminoo | 2015-07-10 22:57:23 | 0 0
Neznášam týchto žltých smradov, už keď ich vidím je mi zle...
Celé mi to príde totálne trápne
A dívať sa na hovoriaci a oblečený tic-tac fakt nemusím
Toť môj názor
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2015-07-07 19:12:17 | 0 0
Já nevím, ale já je prostě žeru i kdyby tam třeba jen těch 90 minut stáli a mluvili. Ano, není to Já, padouch ale stále baví a potěší. 7.5 / 10
Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2015-06-30 22:41:48 | 0 0
Tohle fakt nepotřebuji videt v kine ani nikde jinde.Tentokrat a fakt nemúžu jinak,musím souhlasit s Emmou.Fakt dát tomuhle tomu (pruměrne nebo vysoke hodnocení) co podle nekterých připomína mimina valajici se na koberci a vice jak hodinu neco mumlajuc,žvatlajuc to apsolutne nechápu.Tohle je tak pro deti do 5 let.a zřejme i jich to po čase přestane bavit.Zde hodnoceni 5/10 když tak doporučuji recenzi na moviezone 2/10 nebo jich prvné dojmi.
Hazen | Fandíme filmu
Hazen | 2015-06-30 22:27:36 | 0 0
@Hanc12345: No, ale je to tak. Když je dětinský humor podán inteligentně a zábavně, tak s tím nemám problém. Například Toy Story 1 a 2. Madagascary, Padouši, jejich spin offy, spin offy spin offů, spin off seriály apod. Každý rok se to tu hrne po velkých kusech a kvalitní animák pro děti prostě vybrat nejde.
Hanc175 | Fandíme filmu
Hanc175 | 2015-06-30 18:48:00 | 0 0
Hazen-jsi znalec,to se hned pozna!
Hazen | Fandíme filmu
Hazen | 2015-06-30 15:17:47 | 0 0
Film, kterému se smějí ženské a jejich chlapi, kteří jim lezou do... Poslední kvalitní animák bylo Toy Story a Toy Story 2. Předimenzované animace a trapnovtipy jsou tu nakládány každý rok po desítkách.
SkiteX | Fandíme filmu
SkiteX | 2015-06-30 13:41:56 | 0 0
Já si nemůžu pomoct, ale vždy, když vedlejší "postavy" z předešleho filmu/ů, dostanou ten svůj vlastní, už mi to nepřijde ono ať se tvůrci snaží sebe víc. Nebudu tu však dělat nějakou hlubokomyslnou sondu do nitra malých dětí nebo jiných dospělých, co v sobě právě ty malé děti stále mají, každý jsme holt nějaký a i hledáme rozdílné věci. Tady jsem očekával srandu, zábavu, humor a je jedno jestli inteligentní, jednoduchý nebo až dětinský, úsměv mi to na tváři tak jako tak vykouzlilo (např. hned při úvodní znělce :)) 7/10 Viděno v neděli v originálním znění bez titulků.
SteveV | Fandíme filmu
SteveV | 2015-06-30 13:38:51 | 0 0
Naprosto souhlasím se vším řečeným. Škoda že nezůstalo u krátkých filmečků a sem-tam scének v sérii Despicable Me.

@Emma: Mě osobně jednička taky až tak neuchvátila, ale druhý díl už byl lepší.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2015-06-30 12:36:04 | 0 0
Já na tom byl v sobotu
Problém filmu je k směřování komu je určen je to spíše pro menší děti než pro dospělého většina humoru je ve stylu , že třeba Mimoň jde a spadne nebo řekne Banana a ty menší děti z toho mají první Vánoce
Nejlepší scény jsou v trailerech celkově jsem od toho čekal daleko více 4 z 10 (hodně to zachraňuje konec a ty scény za titulky)
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-06-30 10:12:27 | 0 0
Já jsem asi divná, ale mě tyhle "žluté tic-tacky" nehorýzně irtovaly už v těžce průměrném Já, padouch (druhý díl ani nemám zájem vidět, zlatej Megamysl!). Nějak jsem nepřišla na to, co by na nich mělo být vtipného a popravdě řečeno mi hodně připomínají Teletubbies, čili zábavu, která se dá "prominut" ještě tak dvouletým dětem, ale pro ty starší je jejich obliba už známkou lehké retardace.
A teď mluvím POUZE o dětech, nikoliv o dospělých, u kterých chápu, že jim to může přijít tak pitomé, až je to vtipné a vidí to trochu jinýma očima, než cílovka, takže tam to sice subjektivně nechápu, ale objektivně beru. Ovšem děti takhle vesměs nepřemýšlí, čili setkat se s dítkem školou povinným, které tyhle ehm... veci, žere, to musí být noční můra každého dětského psychologa :-D.
Dea | Fandíme filmu
Dea | 2015-06-30 09:43:46 | 0 0
Tak to mě se to líbilo hodně. Dostalo se mi toho, co jsem očekával. Za mě 8,5/10. Dabing byl taky dobrý.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest