Komentáře 9

marty | Fandíme filmu
marty | 2014-12-09 11:55:46 | 0 0
Byl jsem na tom v kině a musím říci,že těch 7/10 ani náhodou za mne dobrý,průměrný,slušný biják,ale to Vaše hodnocení recenze prostě nééééééééé ! Sice proti gustu...,ale závěrečný díl by mohl být vskutku velkolepý né jako tento film rozdělený na dvě části kvůli penězům hlavně,že?!
nooo | Fandíme filmu
nooo | 2014-11-23 10:29:42 | 0 0
Max 4/10 aj s prizmurenymi ocami proste nuda, holt redaktorom sa tinejdzerske filmy pacia ;)
Ondr@ | Fandíme filmu
Ondr@ | 2014-11-22 08:26:15 | 0 0
Za chvíli to bude na CSFD asi bohužel v modrých barvách :-( No nic jsem na to zvědavý, jestli to je fakt o tolik slabší než dvojka ... Příští víkend na to taky zajdu ...
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2014-11-21 22:47:39 | 0 0
Nepochybně film postrádal nějakou epickou závěrečnou akční scénu, vyvrcholení a to, že je to první část to neomlouvá. Emotivní scény fungovali dobře, herci všichni bavili a těch pár akčních scén bylo uspokojivých, škoda že jich nebylo víc. Trocha se to táhlo, no a ta parta napitých 13 letých užvaněných kokotů v první řadě k zážitku v dobrém nepřidala.
MARVEL | Fandíme filmu
MARVEL | 2014-11-21 20:14:37 | 0 0
Hele asi takhle film se mi líbil bylo to takový vlažný hlavně začátek když akce tak dobrý ale ta jejich roztřesená kamera mě zabijí..:D :D
Bombardování krásný opravdu jsem měl zvláštní pocit nedokážu si to představit jaký to bylo za 2 světový ale to jsem odbočil. Jinak spokojenost pravdou je že efekty se tam moc nevidí všechno v podzemí a rozebírání hlavní hrdinky. Spokojenost a konec jako člověk který nečetl knihy mě ten konec překvapil není to zatím nejlepší díl série. Ale je nejvážnější důsledky toho co se v předchozích dílech událo je tu vidět nejvíce. pro mě 80%..
bSaR | Fandíme filmu
bSaR | 2014-11-21 18:42:27 | 0 0
Mě se film líbil víc než jednička, ale o něco méně než dvojka. Rozhodně by stačilo natočit třetí knihu jako film a výsledku by to jistě prospělo, ale co se dá dělat. Když rozdělování knížky, tak pořádné 800 stránkové bichle...
malymato | Fandíme filmu
malymato | 2014-11-21 17:57:30 | 0 0
Už sa stáva pravidlom, že mi stačí prečítať úvodné zhodnotenie filmu: "Závěrečná část Hunger Games trpí rozdělením na dvě poloviny, přesto fanouškům přináší dramatický zážitek." a presne viem aká bude na konci známka :)
Snehurva | Fandíme filmu
Snehurva | 2014-11-21 16:46:01 | 0 0
Film jsem neviděl, to píšu hned... Ale spíš se přikláním ke komentu/recenzi tom99 než k Anarvinovi, už jenom kvůli předchozím recenzí Hunger Games, která byly asi až moc shovívavé
tom99 | Fandíme filmu
tom99 | 2014-11-21 16:38:05 | 0 0
Hned na úvod musím říct, že rozdělení filmu neudělalo sérii dobře. Ano, chápu, studio chce vydělat co nejvíce peněz, ale díky tomu jde kvalita celého filmu do kopru. Tenký příběh je zkrátka na dvě hodiny strašně málo a všechny scény jsou zbytečně roztažené, neuvěřitelně se pomalým tempem vlečou. Filmu navíc velice chybí akce, téměř žádné se za dvě hodiny divák nedočká. Film se po většinu stopáže odehrává v šedých komnatách, takže vlastně vizuálně moc není o co stát, což je veliká škoda, když vezmeme v úvahu, jak krásně vypadaly Arény v prvních dvou dílech. Člověk by si myslel, že když už je film natáhnut, vedlejší postavy dostanou více prostoru a my se jim dostaneme pěkně pod kůži. Snímek je především věnován Katniss a sledujeme pouze jí. Haymitch, Finnick a ostatní dostávají na plátně k nepochopení úplně minimum prostoru. Příběh sám o sobě mi také nic moc neřekl – přišlo mi celkem zbytečné, aby se po celou dobu filmu natáčela reklama s Katniss, pak s Peetou a znovu dokola. „Síla vzdoru“ mě po všech stránkách zklamala. Kdyby film nebyl rozdělený, tak pevně věřím, že bychom dostali slušný film, který by se kvalitativně mohl rovnat předchozím dílům. Peníze ale znovu jednou zvítězili, tvůrci tleskají, přepočítávají dolary a my trpíme. Bohužel.

5/10

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2020 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest