Komentáře 40

A.P. | Fandíme filmu
A.P. | 2014-12-25 23:26:10 | 0 1
Odfláknuté béčkové psychologické drama, doplněné množstvím nesourodých vedlejších zápletek, nešikovně a hloupě zasazené do rámce scifi. Grrr.
JohnWayne | Fandíme filmu
JohnWayne | 2014-11-24 12:36:10 | 0 0
"Moviezone Cival recenze 10/10" Moviezone sú amatéri, ktorí si dosť kadia do huby a obzvlášť cival je totálny noob :D
vera | Fandíme filmu
vera | 2014-11-19 12:37:50 | 0 1
Boze to bola blbost
Barbar | Fandíme filmu
Barbar | 2014-11-12 12:00:56 | 0 0
Daniel: Asi myslis Foundation, som sa to dnes rano dozvedel a teda mam velku radost :) Je to jedna z naj kniznych serii, co kedy kdo napisal a dufam, ze to dopadne dobre. HBO + Jonathan Nolan je velka zaruka kvality, tak myslim, ze lepsie to asi dopadnut nemohlo. Obzvlast potom, co to planoval tocit Emmerich...
Shakki | Fandíme filmu
Shakki | 2014-11-12 10:28:24 | 0 0
Když vezmu současnost, kde není nic jistého, tak si myslím že Interstellar u mě splnil to, co jsem vcelku čekal. Rozhodně to není top film, ale je to snímek, který je nutný sledovat v kinu, nejen IMAXu, jak někteří tvrdí. Nevím, tam jsem nebyl nikdy a nechybí mi to. Stejně jako nemám rád 3D provedení snímku, u kterého si myslím že člověk něco ztratí na zážitku.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2014-11-11 15:34:31 | 0 0
Barbar: Ja dúfam že brzo tu na FF bude novinka,ohledne projektu na ktorom sa bude podielat Jonathan Nolan a keď máš rád IsaacA Asimova,tak sa máš na čo tešiť,to mi ver :-).
Barbar | Fandíme filmu
Barbar | 2014-11-11 10:24:27 | 1 0
Ja na tu kravinu pojdem este raz pekne do imaxu, tesim sa na vylet do Prahy. Nepamatam si kedy naposledy som takto kvalitne zabijal cas v kine. A pekne davno som nebol dva razy v kine na ten isty film. Je mi luto ludi, co mali nahypeovane ocakavania a su teraz sklamani. Co sa da robit, nie je to typicke scifi a ani typicky Nolan. Podla mna je Interstellar uzasny film. Mam nacitanych x knih od Asimova, Clarka, Heinleina, Bradburyho, Pohla, Simmonsa a inych scifi spisovatelov a Interstellar patri k velmi vzacnym filmom, ktorym sa podarilo vytvorit mi podobne pocity a tzv. "sense of wonder", ako spominani autori vo svojich knihach.
Celkom chapem, ze to nie je film pre kazdeho (aj ked je napisany tak, aby ho pochopila vacsina divakov), no pre mna je uplne perfektny.
fetaret | Fandíme filmu
fetaret | 2014-11-09 09:48:05 | 0 1
ten film je velka kravina nechodte nan do kina skoda zabiteho casu
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2014-11-08 23:39:37 | 0 1
Těžký zklamání
Joe | Fandíme filmu
Joe | 2014-11-08 10:59:02 | 1 0
napriek tomu, že týmto časopriestorovým blbostiam vôbec nerozumiem som si to parádne užil a ubehlo to hrozne rýchlo, o hudbe sa nemá zmysel vyjadrovať, Zimmer je proste niekde inde, rovnako ako Nolan
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2014-11-07 23:00:44 | 1 0
Jake: Opravdu ti to nikdo nevymluví? Tak si žíj v té iluzi, nebo se nauč počítat do deseti a %.
BackPa | Fandíme filmu
BackPa | 2014-11-07 21:13:10 | 1 0
Tak před chvíli jsem přišel z kina a peckovní film! . Sice ten film spadá do kategorie - nic se tam neděje - ale i přes to mě ten film bavil od první do poslední minuty. Tím nic se tam neděje nechci říct, že je to nuda, to ne, ale není tam typická akce ale ten film je napsaný tak, že i ta sebenudnější scéna se mi prostě líbila, za mě 100%!
Jake | Fandíme filmu
Jake | 2014-11-05 14:06:20 | 0 1
Anarvin: Tak to beru, pamatuju si, že už si několikrát říkal - Jsou to jen čísla, ... :) Tak tim sis to u mě "zachránil" :D :P ;)
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2014-11-05 13:52:21 | 1 0
Dvě rozdílná hodnocení na dvou serverech jsem nedal. Jak už ti tu vysvětlili dva různí lidé, v pětistupňové škále pokrývá pět hvězd 9 i 10 z deseti. Čtyři hvězdičky neodpovídají devítce, odpovídají osmičce a sedmičce.

A jako vždy je třeba dodat: Jsou to JEN ČÍSLA, která jsou úplně šumák, důležitý je text.
Jake | Fandíme filmu
Jake | 2014-11-05 13:35:09 | 0 1
Barbar: Mně to nikdo nevymluví .. já prostě považuji hodnocení, které JE maximální za nezaměnitelné s hodnocením, které maximální NENÍ. Přijde mi to trošku divné, takové rozdílné hodnocení recenzenta na dvou serverech. 5 hvězdiček je maximum, tady je maximum 10/10.. takže měl dát na csfd maximálně 4 hvězdičky.. Protože když dá 4 *, tak to znamená, že mu ten maličký krůček chybí k dokonalosti - což by mi odpovídalo těm 9/10 - taky tam krůček chybí.. Když tam napálil maximum, tak tady nemůže dát méně prostě.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2022 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest