Recenze: Tři bratři

Komentáře 12

Miroslav Surý | Fandíme filmu
Miroslav Surý | 2017-12-27 14:19:04 | 0 0
Velmi podprůměrná pohádka s dobrým obsazením,nezaujala děti ani dospělé,jak se vůbec taková hovadina může vůbec natočit
Jirka.D | Fandíme filmu
Jirka.D | 2015-12-26 20:59:55 | 0 0
Něco takového jsem neviděl veliká ztráta času a vyhozené peníze z okna bez děje vtipu a přemýšlení!!!!!!!!!!!!!
mila | Fandíme filmu
mila | 2015-12-26 18:19:44 | 0 0
já jdu blejt velebný pane......

Martin | Fandíme filmu
Martin | 2015-12-25 21:24:43 | 0 0
Hrozná slátanina, bez originality, bez nápadů nudná a hloupá. Nedoporučuji. Ztráta času i peněz.
Alena | Fandíme filmu
Alena | 2015-03-03 07:54:27 | 0 0
Všichni staří autoři pohádek vstávají z hrobů a budou nás strašit.
Nikola | Fandíme filmu
Nikola | 2015-01-22 16:30:16 | 0 0
Pohadka je slátanina,kde je doba našich krasných pohádek? Hrůza a zase jen hrůza! Velké zklamaní!!!!
Dagmar | Fandíme filmu
Dagmar | 2014-12-28 15:00:37 | 0 0
Pohádka Tři bratři mě velice zklamala a nejenom mě.Měli jsme co dělat,aby jsme pohádku dokoukali až do konce.Lituji,že jsem za toto dvd vyhodila peníze,opravdu jsem hloupější pohádku zpackanou z více pohádek ještě neviděla.Ani hudebně se nám nelíbila.Pro nás ztráta času a myslím,že ani dětem se nemůže líbit.
Andy | Fandíme filmu
Andy | 2014-08-21 14:50:30 | 0 0
Byla jsem na tom s dětmi, které mají zmíněné písničky naposlouchány a umí je nazpaměť, což znamená, že je zpívají vlastně nepřetržitě.
A právě hlavně kvůli písničkám na tuto pohádku chtěly jít. U nich velká spokojenost.
Mě se nejvíc líbil Dyk, u kterého jsem se fakt ze srdce nasmála, hlavně scéna, jak jede zmrzlý na koni.
Strašně mi vadí kritizování na jedné nejmenované databázi, že je naprosto trapný, že chce myslivec malou karkulku za ženu. Hlavně že nikomu nevadí, ve Stmívání, když chce Jacob mimino Renesmé.
joker.george | Fandíme filmu
joker.george | 2014-08-20 14:24:05 | 0 0
No, není jediný (stačí se podívat do záložky RECENZE), ale je rozhodně nejaktivnější ve vydávání. : ))
Lyl | Fandíme filmu
Lyl | 2014-08-20 13:38:22 | 0 0
zda se mi to nebo je anarvin jediný kdo tu děla recenze
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2014-08-20 01:29:01 | 0 0
No nezní to špatně, ale stejně mám pocit, že takový ten punc jedinečnosti, které měly staré pohádky to mít nebude. Kino ne, ale o Vánocích v televizi se na to určitě mrknu. Docela mě zajímá jestli alespoň Svěráci na to pořád maj, nebo stejně jako Troška a Vorlíček už slouzli do vypravěčského bahna a šedi. Každá nadprůměrnější pohádka v dnešní době budiž ceněna zlatem.
SteveV | Fandíme filmu
SteveV | 2014-08-19 14:12:51 | 0 0
Díky za recenzi, utvrdila mě že na film určitě zajdeme :-)

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2020 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest