Komentáře 22

Danfil | Fandíme filmu
Danfil | 2016-10-26 15:44:38 | 0 0
Překvapivé, velkolepé a zábavné. Bay je z toho cítit, bohužel někdy až přehnaně moc. 8/10
davides | Fandíme filmu
davides | 2014-08-27 10:56:07 | 0 0
Ja som spokojný s TMNT, v kine som si oddýchol, zasmial som sa na Michelangelo-vi a teším sa na pokračovanie(verím že to bude oveľa lepšie ako jednotka, lebo bola podľa mňa pokus, či to uspeje a hlavne zarobí veľa peňazí.. a podarilo sa:)) - videné v kine s titulkami
ipkiss | Fandíme filmu
ipkiss | 2014-08-25 22:09:10 | 0 0
Já jsem moc spokojenej...vrátil jsem se zpět do dětských let :).... Bohužel jsem ale musel jít na dabing a to jediný mi film skazilo....ale s filmem jako takovým problém nemám :)
Razer | Fandíme filmu
Razer | 2014-08-25 02:01:19 | 0 0
Je dobře, že alespoň někteří recenzenti se nebojí napsat u instantních filmů jak to je s jejich kvalitou.

Původní Želvy nejsou nic hlubokomyslného, o to trapnější je, že po 20 letech s takovým rozpočtem nedokáže ani Bay, který kdysi byl dobrý filmař natočit důstojný remake. Kde je dostatek sebeparodie, srandy pro diváky starší 10 let... to ve starých želvách bylo.
Luciaaas2 | Fandíme filmu
Luciaaas2 | 2014-08-24 21:00:53 | 0 0
Želváci byly super, zasmál sem se a dostala mě Batmanovský přízvuk :-D akce je dobře natočená, sice nesmyslná, nelogická, ale co, jsou to sakra Želvy ninja a já se náramně bavil a vrátil se na chvíli do dětských let, těším se na dvojku :-)
Joe | Fandíme filmu
Joe | 2014-08-22 23:10:58 | 0 0
ja som bol dnes, v angličtine, na dabingy nechodím, podľa mňa to bolo v pohode, taká pochabosť ale ubehlo to ako voda, ja osobne na recenzie kašlem a názor si spravím sám
petardo11 | Fandíme filmu
petardo11 | 2014-08-21 23:53:05 | 0 0
tak aby som to zobral poporiadku......
svet sa chova rovnako asi preto ze az na april o nich nikto nevie
trhac bol vzdy jednoducha postava ......zaporak ktory bol zly do morku kosti a chcel mat co najvacsiu moc neviem aku hlboku motivaciu by si od takej postavy chcel
zapletka bola sice dost klise ale cely film bol dost jednoduchy takze myslim ze to tam celkom zapasovalo
zmysel pre humor si nemyslim ze bol mizerny kedze sa nato smiala skoro cela sala ....tak to ma potom divny zmysle pre humor autor clanku alebo cela kino sala (nech si kazdy vyberie)
korytnacky uz asi kazdy pozna takze nejake priblizovanie postav by bolo vzhladom na dlzku filmu dost zbytocne
leonardo bol vodcom lebo bol vzdy vodcovsky typ a vedel ich vzdy udrzat pohromade , raphael bol vzdy troska vybusnejsia povaha michelangelo bol vzdy troska svihnuty a donatello bol vzdy taky vedecky "blazon" no a splinter bol vzdy ich mentor lebo sa bojove umenie naucil ako prvy a nasledne ich to ucil a to este nehovoriac o tom ze bol z nich najskusenejsi a najmudrejsi a bral ich ako svojich synov ......ale ked sa rad zamyslas nad podobnymi vecami tak ti odporucam pozriet si nejaku psychologicku dramu a nie film o styroch korytnackach ktore vedie potkan :)
suhlasim z nazorom ze dlho trvalo kym sa april stretla s hlavnymi hrdinami a ze postava goldberg bola zbytocna a co sa tyka vzhladu tak mi tie korytnacky neprisli az tak hrozne ako v traileroch alebo na obrazkoch.....trhac mi prisiel tiez v celku lepsi ako v traileroch akurat splinter mi prisiel trocha divny vyzorovo ale ta kritika ohladom ich vzhladu je myslim az zbytocne nafuknuta
a este by som rad dodal ze film sa tiez drzi urcitych predloh ako sa to robi aj v marvele a inych studiach takze preto tam boli niektore veci ktore tam boli a filmu sa to celkom darilo dodrziavat
osobne odporucam aby si vyskusal ist raz do kina s tym ze si proste sadnes vypnes mozog a uzijes si pohodovy film bez toho aby si rozmyslal nad "existenciou vesmiru" .....tak to je z mojej strany asi vsetko a teraz podte domna :)
Daniel B | Fandíme filmu
Daniel B | 2014-08-21 20:03:00 | 0 0
Teším sa strašne a názor si spravím sám ;-)
Freddy | Fandíme filmu
Freddy | 2014-08-20 11:58:37 | 0 0
Rich

Jenže ona to blbost je. Nepotřebuji Anarvina k tomu abych to poznal.
Rich | Fandíme filmu
Rich | 2014-08-20 09:44:15 | 0 0
Ano, názor českého díváka když recenzent řekne že je to blbost tak český dívák to odkejve. :D
saint3n | Fandíme filmu
saint3n | 2014-08-19 21:34:31 | 0 0
včera jsem si vzteky rozbil oblíbený bbčko, teda hned dvě. úmyslně. ze šlapání po ikonách mám potěšení. ale je na místě otázka: byli někdy TMNT vůbec ikona? nebo Power Rangers? nebo Knight Rider? a co na to Jan Tleskač?
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2014-08-19 17:42:53 | 0 0
HulkTomas: to, že za to utrací nemusí znamenat, že se jim film líbil :) znám tuny lidí co si nepouští trailery, aby si nekazili překvapení, neviděli důležité momenty atp. a vůbec neví jak bude film vypadat max z plakátů. A taky spoustu těch co jde do kina na film, o kterém ví sotva název jen proto, že je třeba nuda ten den a nemaj co dělat s kámošema. Kritici jsou taky lidé
HulkTomas | Fandíme filmu
HulkTomas | 2014-08-19 13:35:16 | 0 0
no tak jak koukám tak se to tu hemží rádoby profesionálními filmovými kritiky zajímavé je že to co se nelíbí kritikům se líbí lidem a to tak že za to utrácí jak prdlí . Jinak Emmo napadlo tě že možná to je jádro problému co se líbí dětem se nelíbí dospělím proto možná kdybys měla děti a vzala je na to tak bys viděla jak z toho jsou nadšené i když tobě je z toho na blití jiný věk jiná mentalita(vím to sám když přijede ségra s dětma co si ty děti pouští) a hlavně pro děti je ten film dělanej protože jakého dospělého by zaujal film o mutantích želvách.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2014-08-19 10:17:02 | 0 0
Viděla jsem pouze trailer (v kině před GotG, na internetu jsem se mu vyhýbala obloukem) a myslela jsem, že tam ty tři minuty, nebo kolik to bylo, vůbec nepřežiju. Neco tak trapného, uřvaného, nevtipného a stupidního, jsem snad v upoutávce ještě neviděla, čili recenzi absolutně věřím (není prostě možné, aby do traileru záměrně vybrali to nejhorší). Ale je to fakt škoda, protože si vzpomínám na ten starý hraný film o želvách, který jsem jako dítě milovala a rodiče ho nenáviděli, protože jsem na něj chtěla koukat furt. Myslím, že současní rodiče budou tomuto utrpení ušetření, pokud teda děti ještě mají nějakou soudnost...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2014-08-19 08:34:27 | 0 0
no je to naprostá hovadina....a jak někdo řekl na csfd Megan Fox má herecký talent vypeckované nektarinky.....naprostá kravina kterou kdyby nenatočili tak se nic nestane a zanechá to v vás akorát pocit nasranosti, že jste radši nešli na něco jinýho nebo si nepujčili kvalitní porno ve videopůjčovně........souhlasím s recenzí

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2022 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest