Recenze: Expendables 3

Komentáře 20

Jimnes | Fandíme filmu
Jimnes | 2014-08-26 23:28:19 | 0 0
Ja pravě přilítl z kina a jak jsem četl jak je film slabej a špatnej tak mazec. Za mne fakt parada! Nasmal jsem se a dostal co to pro co jsem si šel. Ano je pravda ze souboje slabota, uvidime co nesestrihana verze a teda triky fuj! To teda pravda pravdouci! Ale jinak slusne odvedená prace a i se zlomenou nohou jsem mazal do kina to podpořit!

PS:do pekla s tema co to stahujou a pak tu zvani!!!
Endy | Fandíme filmu
Endy | 2014-08-24 21:43:27 | 0 0
Přesně moje slova. Film dobrej,ale šdoda,že Arnold měl málo prostoru. Zasloužil by si víc jako akční legenda. Snad příště.
Luciaaas2 | Fandíme filmu
Luciaaas2 | 2014-08-24 21:04:16 | 0 0
Sice trojka je nejslabší, ale pořád je to dobrý poctivý akčňák. Jediné, co mi na filmu vadilo, byl mladší tým a že film byl přístupný, jinak nemůžu nic vytknout a Banderas si roli užil a hlásil jak kocour ve Shrekovi, zřejmě inspirace :-D škoda, že můj oblíbený Arnie dostál málo prostoru, snad ve čtyřce se to změní
Endy | Fandíme filmu
Endy | 2014-08-18 21:03:29 | 0 0
Jedinej problém,proč film utržil méně za první vikend než předchozí díl,je internet. A to ještě pořád může vydělat. Dvojka v Americe vydělala mín než jednička,ale ve světě to bylo naopak. A ono kdyby se to stalo druhému nebo prvnímu dílu,tak budou psát ty samý nesmysly.
j | Fandíme filmu
j | 2014-08-18 17:23:26 | 0 0
spokojenost 9/10
fuck you | Fandíme filmu
fuck you | 2014-08-18 13:07:58 | 0 0
Anarvin je fakt ubohej sráč ;) at' recenze píše někdo jiný, mimochodem EX III = 10/10
Driest | Fandíme filmu
Driest | 2014-08-16 09:54:50 | 0 0
Expendables 3 v krátkosti. Film, ktorý presvedčí že mať aj malé očakávania sú priveľké.

4/10
Paldiny | Fandíme filmu
Paldiny | 2014-08-15 20:41:01 | 0 0
zatiaľ som recenziu nečítal, len malý postreh, nie sú v USA náhodou Expendables kratší o 20 minút ??

http://boxofficemojo.com/movie…
boxo | Fandíme filmu
boxo | 2014-08-15 18:49:49 | 0 0
nevadi mi nizsi rating nevadi mi to ze moji oblubenci moc hereckeho talentu nepobrali...

to co mi vadi je ze chyba protivnik a dej z ktoreho by konecne mrazilo... a vadi mi ked sa vecni kladasi davaju do role zaporakov (Gibson, DeNiro a pod..)

ak nahodou toto cita Sly :D ... skus novu seriu, s ozajstnymi hviezdami 80s (Weathers, Lundgren, Jesse Ventura, BILL DUKE, SvenOle Thorsen)

nech vam napise scenar SHANE BLACK

a potom mozes ryzovat lebo toto by bola fakt pecka...
folkon | Fandíme filmu
folkon | 2014-08-15 18:05:23 | 0 0
Mne osobne vadi, ze sa seria tvari ako navrat akcnych hviezd 80 rokov, pritom je tam z nich v expendables teame len Stallone a Lundgren...(samozrejme plus maju zaporaci Gibson a Van Damme a cameo Arnie, Norris) s privretymi ocami priratam samozrejme hviezdy 90....Snipes, Willis, Li.....ale sakramentsky viac by ma zaujimal naozajstny 80 team kde by bol povedzme Russell, Berenger, Dudikoff, Weathers, Ventura, Macchio, Yeung (a samozrejme Jackie Chan) a dalsie viac alebo menej zabudnute hviezdy tych cias ....kazdopadne ak by nahradili nudnych (alebo beznych ?) sportovcov a moderne hviezdy teamu, , ktore aj tak hraju oproti Slyovi druhe husle, vobec by mi to nevadilo (Crews, Couture, Statham)....Stallone ma sakra velke meno, peniaze a silnu znacku v rukach aby prave toto dokazal splnit...kto iny este moze dostat tych starych pardalov do filmu ak nie on....ja som stale myslel ze chce urobit nieco ozaj vynimocne, nie len bezny akcny film
Kazdopadne mna osobne prave z tohto dovodu sklamal uz prvy expendables, tvariaci sa ako navrat 80 a pritom tam bol Sly a Dolph + bezny balast (pravda trochu vo vacsom mnozstve ako obvyklom)....
Co sa tyka trojky, ta je najsmutnejsia, lebo este aj to malo starych panov co maju nahradili po 20 minutach maximalne nesympatickou a viac menej neznamou skupinou mladikov (kaslem na to ze Lutz je Twilight Hercules a Ronda by mi rozbila drzku za 10 sekund).....su nudni, nesympaticki a nemaju chudaciskovia ani len priestor aby to napravili.....okrem toho navrat starej party je uz v priebehu jasny aj kazdemu natvrdnutemu divakovi, tak naco je dobra taka odbocka ?
doteraz nechapem ten prvy unos Gibsona, ze tych mladych modernych inteligentov ani len nenapadlo, ze by sa pozreli ci nema Gibson smartphone, alebo akekolvek sledovacie zariadenie...a este viac nechapem toho chlapca co s tym GPS receiverom splhal v komine 20 minut pocas zaverecnej bitky...netusim o co mu islo, ale kvoli tomu aby som to zistil nemienim ten film druhykrat sledovat....(dalsie vytky ohladom blbosti, vid vlak namiereny priamo na vybuchujuce vazenie, cln pristavajuci na nakladaku, cely zmysel bitky v pristave atd atd....necham radsej tak)
a smutne je ze ani jedna z najslavnejsich hlasok vsetkych cias "get to the choppa" nie je vtipna ak sa zopakuje trikrat po sebe v priebehu par minut
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2014-08-15 16:57:44 | 0 0
Film mě bavil a Snipes byl boží, ale efekty byli snad ještě horší jak ve dvojce, ta helikoptéra na začátku filmu to byla tragédie. Jinak mi to přišlo o chlup lepší jak dvojka.
Janakulka | Fandíme filmu
Janakulka | 2014-08-15 15:27:09 | 0 0
MNe to R"ko chýbalo, žiadna krv ani rozstrel tiel na dva kusy, a najviac ma nasrali s Jetom Li.
Nedať mu šancu ani raz vyskočiť a niekomu kopnúť do ksichtu, fakt bieda, s tým priestorom čo dostal sa divím, že to vôbec zobral.
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2014-08-15 13:39:07 | 0 0
Já taky nevidím v ratingu žádný problém...
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2014-08-15 13:37:49 | 0 0
Lune - já ty herce mám fakt rád, táhnou to pro mě strašně nahoru.
m.a.t.o. | Fandíme filmu
m.a.t.o. | 2014-08-15 13:31:24 | 0 0
Anarvin - k tomu P.S. na konci recenzie - este raz si pozri hlavne bojove sceny s nozmi a uvidis, ze tam sa muselo sakramensky prestrihavat. Takze ano, nizsi rating tomu jednoznacne uskodil. Inak recenzia dobra, moje hodnotenie je podobne, tak max. 5/10

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest