Recenze: Vlk z Wall Street

Komentáře 16

saint3n | Fandíme filmu
saint3n | 2014-02-04 00:58:33 | 0 0
re CBD: jsem to četl před Tvou recenzí: "Trvalo mi den, než jsem toho vašeho mistra dostal z placu." možná i ten samej den.. od srdce jsem se zasmál, nekecám. Leo je frája, dokáže utáhnout film naprosto s přehledem Shepparde. poprvý to dokázal v "co žere Gilberta Grapea" a pak?
navrhuju abyste koukli na červenky v jeho filmografii, co já tu mám říkat?
p.s. jen ten Titanik, to mi nesedlo..
http://www.csfd.cz/tvurce/769-…
Sheppard | Fandíme filmu
Sheppard | 2014-02-04 00:24:45 | 0 0
No... osobně nechápu, z čeho je tolik lidí (včetně autorky této recenze) tak odvařenejch. Dokonalý DiCapriův výkon prostě ty tři hodiny nemůže vykompenzovat. A už vůbec nechápu, jak v tom někdo může hledat něco jako přesahy. Tenhle film má do "hlubokosti" asi tak daleko jako do své "based on true story". Takže asi tak 8/10 :-)
Hospoda | Fandíme filmu
Hospoda | 2014-01-18 21:06:59 | 0 0
Parádní filmový začátek roku z mě 9/10
CBD | Fandíme filmu
CBD | 2014-01-16 19:58:47 | 0 0
Nevím, kdo z vás četl rozhovor s Martinem Scorsesem v Reflexu, ale přišlo mi zábavné, jak komentoval Spilbergovu návštěvu na place:
"Trvalo mi den, než jsem toho vašeho mistra dostal z placu."
=D
CBD | Fandíme filmu
CBD | 2014-01-16 19:46:41 | 0 0
saint3n: Nevím jak ty, ale já už namísto "based od true story" čtu: "we heard about it, we like it, we make money on it" =D
saint3n | Fandíme filmu
saint3n | 2014-01-16 10:40:07 | 0 0
pardon čtyřicetiletej..
saint3n | Fandíme filmu
saint3n | 2014-01-16 10:36:17 | 0 0
nedá mi to a jen malou doušku: všimli jste si taky, že filmy omarkovaný "based on true story" když prolezou skrz Hollywood už jsou spíš kategorie "sci-fi"? jako že realita je fajn, pojďme ji trochu vylepšit, aby byla rovnou cool? viz nedávný Pain and Gain, imho ne moc povedenej Bay, byť polena Marky Mark a The Rock hrajou jak o život a pozadu nezůstává ani pan Monk.. jenže je to zkreslující, tudíž spíš pohádka na dobrou noc, než opravdovej příběh ze života. ale proč? protože film má moc realitu "vylepšit" tak proto.. nicméně se na Vlka těším, jen nepůjdu na film podle skutečných událostí, ale na film Scorseseho, kde exceluje čtyřiletej Leo jako 22 biz man, čirý sci-fi, já to říkal..
create | Fandíme filmu
create | 2014-01-15 09:12:48 | 0 0
Příští tejden na to jedu, nemůžu se dočkat :P A tahle recenze mi moje čekání, nijak neusnadňuje... jsem ještě nedočkavější! Lea mám rád a těším se, až ho uvidím v nějaké vtipné scénce... :P
saint3n | Fandíme filmu
saint3n | 2014-01-12 10:10:47 | 0 0
tak se teda těším, no.. Leo je ve formě, jak jsem ho nenáviděl za Titanic, tak teď ho obdivuju. šikula, Pan Herec
 | Fandíme filmu
Anonym | 2014-01-10 23:01:16 | 0 0
Tak se zase uklidníme...
Hui | Fandíme filmu
Hui | 2014-01-10 21:33:42 | 0 0
What???? A o čem to asi tak bylo???? Ja to zhlednul už dávno a bylo to totálně o ničem!!!!! Je jasný, že s takovými boháči se provezou holky, drogy a alkohol a pak to vše zanikne!! Jediné pozitivum filmu je DiCaprio. Pokud se nechcete 3 hodiny v kině mučit a odpočítávat minuty do konce, ušetřete peníze! Tento film za nic nestojí!
Spiker01 | Fandíme filmu
Spiker01 | 2014-01-10 21:31:31 | 0 0
Naprosto úchvatné. Byl jsem na csfd projekci a jediné, ečho lituji je to, že jsem nešel už před koncem roku na předpremiéru. Bomba!
DfD | Fandíme filmu
DfD | 2014-01-10 21:15:59 | 0 0
Celkem přestřelené hodnocení.
ISAJ | Fandíme filmu
ISAJ | 2014-01-10 20:55:21 | 0 0
Redaktorov je tu viacero a toto je dobrá recenzia ;) to anonym: neviem koľko minút, ale je ich tam snáď 20
fanboy | Fandíme filmu
fanboy | 2014-01-10 19:46:19 | 0 0
Recenzii nemôžem asi nič vytknúť, ale dúfal som skôr v Anarvina alebo Jaaaru :/

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest