Recenze: Rivalové

Komentáře 15

Mato | Fandíme filmu
Mato | 2013-10-09 21:50:45 | 0 0
Taak, konecne som to videl. A musim povedat, ze moje ocakvania boli naplnene. Iste, nejake chybicky by sa tam nasli, ale ako celok sa mi velmo lubilo a najviac ma potesil ten dokumentaristicky zaver. Paradicka. Za mna 95 %. A mimochodom kinosala bola takmer plna, co sa teda rozhodne nestava casto :)
Marek | Fandíme filmu
Marek | 2013-10-07 19:20:23 | 0 0
Anarvin> to vše co říkáš, jsou atributy i motorsportu;-) Musel bys například osedlat silný motocykl a dát si pár kol po dromu. Pak člověk teprv pochopí, jak je fyzicky náročné závodit na nejvyšší úrovni. Sám vlastním motocykl, který má skoro 200 koní a jede 360 km/h, otočím plynem a i Lamborghini zmizí v zrcátku jak hnida;-) A proto taky vim, jak nesmírně talentovanej musí bejt člověk, kterej takovou mašinu umí využít na 100%. A takovejch lidí je jen pár desítek na planetě. Věř, že fotbal atd, je proti tomu drbání se v zadku. Pusť si nějaký záběry z irské TT na youtube nebo film TT 3D a možná pochopíš;-) To nejsou jen sportovci, to jsou snad emzáci nebo bohové jako Thor:-D
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-10-07 16:48:02 | 0 0
Marek - Na hezké auto se podívám rád, ale v zásadě je vnímám jen jako dopravní prostředek a hezkou rekvizitu ve filmech. V týmových sportech (třeba ten hokej) vidím taktiku, kombinace, překvapení, individuální fyzické výkony, radost, zklamání...v motosportu vidím jen to jezdění dokolečka ;-) - Ale jak říkáš, každému co mu jest.
metronom | Fandíme filmu
metronom | 2013-10-07 14:34:13 | 0 0
Tak se teda na to vyrazím do kina. Vypadá to opravdu na sportovní pecku. Ten níže zmiňovaný Warrior u mě zůstává lepším průměrem a to MMA sporty sleduji poměrně často. V originále je to prostě lepší. Takže se snad Rivalové ukážou v tom nejlepším světle, protože jinak F1 mě nudí svým stereotypem.
Marek | Fandíme filmu
Marek | 2013-10-07 09:05:32 | 0 0
Anarvin: to bude tim, že o tom nic nevíš. Já tedy sleduji hlavně motocyklový sport, který považuju za nejnáročnější, nejšílenější a nejnebezpečnější sport na světě. Třeba fotbal, hokej, tenis atd je pro mě věc uplně o ničem. Zkrátka se to odvíjí od tvých zálib, já se od mala hrabu v motorkách a autech, mam rád řev motorů, vůni benzínu a rychlost. No a někdo má zas rád hrabání v počítačích, sázení na internetu, geluje si vlasy a líbí se jim kluci, každej je nějakej;-) Ale jak se řiká, ten kdo se na ulici neohlédne za pěknou mašinou či autem, ten se neohlédne ani za pěknou ženskou...
Andy | Fandíme filmu
Andy | 2013-10-06 23:37:41 | 0 0
Viděla jsem a doporucuji, na F1 koukám tak na jeden závod ročně, Hunta jsem neznala vůbec a Laudu jen podle zname prupovidky - jezdíš, jak Niki Lauda a i přesto všechno me film neskutečné bavil.
Jedna věc mi v recenzi chyběla - ten film byl neuvěřitelně vtipný. Myslím, ze pravě ten humor mu dodal ještě něco navíc.
j4kub | Fandíme filmu
j4kub | 2013-10-05 10:16:19 | 0 0
na tento film sa velmi tesim, dufam, ze to bude stat za to .... anarvin: k dnesnej F1: je nudna, vela tam zohravaju pneu, ktore su naprd ale FIA ich take chce a jediny kto tam nieco jazdi aj ked nema na to auto je Kimi Raikkonen, zvysok sa trapi a Vettel, teda skor Red Bull ma neobmedzene peniaze, ktore pumpuje do F1
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-10-04 19:51:09 | 0 0
Marek - eee....je mi líto, pro mě to bude vždycky nuda, nevidím v tom sebemenší smysl a asi nikdy nebudu ;-)
Marek | Fandíme filmu
Marek | 2013-10-04 19:05:21 | 0 0
Moc se na to těším. Filmů z prostředí motorsportu je zoufale málo. Anarvine, F1 je druhý nejsledovanější sport světa po olympiádě;-) A třeba nejuznávanější sportovec světa je Valentino Rossi, má víc twitter fans než třeba Messi, Kličko, Vettel, Gretzky atd;-) Ty závodníci jako Lauda, Hunt a třeba Agostini, Hailwood, Doohan, Senna, Schumacher atd, to už jsou legendy, na který nikdo nezapomene, jako třeba Pelé. A není to jen kroužení, je pravda, že F1 jsou občas nudné, ale mrkni někdy na závod MotoGP nebo SBK, to je nářez, že i hokej je proti tomu sedánek pro důchodce;-) Kdyby tak ztvárnili podobnej film ještě o dvojce Kevin Schwantz a Wayne Rainey, kteří se řezali na půllitrech začátkem devadesátek. Motorsport je to nejzábavnější, co kdy lidstvo vynalezlo;-) Každopádně lákavá recenze, která mě ještě víc navnadila do kina:-)
Scarab | Fandíme filmu
Scarab | 2013-10-04 00:10:07 | 0 0
Právě jsem viděl a je to pecka - všem doporučuji!!!
Recenze nelhala.
ISAJ | Fandíme filmu
ISAJ | 2013-10-03 17:50:38 | 0 0
Tak to znie dosť dobre, asi na to pôjdem, len som si chcel byť istý že nebudem strácať zbytočne čas nad niečím čo ma nebude vôbec baviť, kedže už kvôli škole nemôžem chodiť do kina často.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-10-03 17:42:21 | 0 0
Líbily se mi hodně oba, víc asi Warrior, ten mě víc "dostal". Ale pro někoho ty emoce ve Warriorovi mohly být ždímané, Rivalové jsou méně nucení. Za vidění určitě stojí.
ISAJ | Fandíme filmu
ISAJ | 2013-10-03 17:38:43 | 0 0
Anarvin: Uvažujem nad kinom a očakávam hlavne vygradované a strhujúce finále.. Ktorý film sa tebe páčil viac?
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-10-03 17:25:45 | 0 0
ISAJ - Rivalové bych řekl, že jsou pragmatičtější. Warrior víc tlačil na city.
ISAJ | Fandíme filmu
ISAJ | 2013-10-03 17:21:36 | 0 0
Dá sa to porovnať s Warriorom? Ten ma totižto ako film absolútne nezaujímal kvôli jeho téme, no a nakoniec bola z taká pecka... Očakávam že tuto to bude podobné.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest