Komentáře 3

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2023-09-10 17:00:25 | 0 0
Martsebe člověče to je zajímavý...pokud je to pravda tak asi super, akorát doufám že to nějak vysvětlí přímo ve filmu...rozhodně zajímavá úvaha
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2023-09-09 14:51:38 | 0 0
Jo a ještě dodatek k potitulkové scéně Ant-Mana 3. Když se tam ti tři Kangové baví o tom, že ten vyhnaný zemřel, tak dost možná nemluví o Kangovi z Ant-Mana, ale o HWR. Protože když se nad tím člověk zamyslí, tak jak mohli vědět, že ten uvězeněný Kang zemřel? To nedává moc smysl. Naopak smrt HWR si musí uvědomovat, protože najednou mají přístup do Posvátné časové linie a ta se znovu napojila na Multiverse. A dál tam říkají, že si Oni začali hrát s Multiversem a můžou zničit jejich plán. Opět to víc se sedí na HWR a když Kangové viděli jak jsou hrdinové v Posvátné časové linii silní, tak svolají všechny Kangy. Buď tohle byl záložní plán HWR kdyby mu to nevyšlo s Lokim a Sylvie nebo jen tak mimochodem vytvořil něco co dokáže Kanga zlikvidovat definitivně.

Každopádně to díky těm rozhovorům konečně začíná působit trochu srozumitelně a hlavně tam konečně vidím, že to má Feige a spol. dostatečně promyšlený a pokud jim to všechno výjde, tak by to mohla bejt fakt neskutečná pecka.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2023-09-09 13:55:16 | 0 0
Vzhledem k tomu, že se to okénko s novými komentáří opět neaktualizuje, tak doufám že to nezapadne. Tohle je z rozhovorů režisérky a scénáristy 1.série Lokiho, takže se pokud to nebude zpětně někdo měnit, tak se tohle dá brát jako oficiální vysvětlení Posvátné časové linie. Zároveň je to odpověď na to, na co se ptala Emma.

HWR v podstatě žádnou válku neukončíl, on jenom jako klasický srab utekl a schoval se. Posvátná časová linie je v podstatě izolovaný ostrov, na který nikdo nemůže. Zároveň to ale není jenom naše Země 616, kterou celou dobu sledujeme. Ten kruh který to znázorňuje je tvořen dalšími menším kruhy a spojnicemi, což jsou další paralelní reality (Loki jako aligátor nebo žena, Spidey s tváří Maguira a Garfielda). A tady nastává pointa TVA a toho co je jejich skutečný úkol - všechno se musí odehrávat tak, aby se v 31. století nenarodil Nathaniel Richards a tím pádem se Posvátná časová linie opět nespojila s Mutiversem. Proto mohli Avengers normálně cestovat do jiných realit - ta samotná cesta nepovede k Narození Nathaniel Richardse, ale to, že Loki zdrhnul s Tesseractem? Tím pádem Loki nezemře rukou Thanose a narodí se Nathaniel Richards. U Sylvie to není rečeno napřímo, ale hraje si tam s hračkou Valkyrie, takže se hodně pravděpodobně v ten moment rozhodla být hrdinkou a opět to by nevedlo k její smrti rukou Thanose. V rámci Posvátné časové linie jsou jednoduše události, které se odehrát musí 100% (Lokiho smrt v IW) a pokud hrozí, že k nim nedojde (=vytvoří se most mezi Posvátnou časovou linií a Multiversem), tak zakročí a danou reality zneškodní. Doufám že jsem to napsal pochopitelně a zároveň musím říct, že jsem si celou dobu myslel, že to bylo takhle.

Mimochodem zatím to není potvrzené oficiálně, ale ty 4 sochy co vidíme v Citadele na konci času mají reprezentovat ty čtyři Kangy co tvoří Council of Kangs a má jít o ty co vidíme v potitulkové scéně Ant-Mana 3 čili Immortus, Rama-Tut a Centurion a ten čtvrtý byl Kang, kterého vyhnali do Říše kvant a tohle má být ten Kang co začal tu válku a proto ho tam vyhnali.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest