Komentáře 38

Martin | Fandíme filmu
Martin | 2014-01-11 21:29:04 | 0 0
Velice by mě zajímal názor pana autora na MiB, MiB II a MiB III. Autor nejspíš neviděl české novodobé filmy(až na pár vyjímek), Troškovi filmy, Piraně 2, Sám doma 3-x, Bethoveny, telenovely, Policejní akademie, ze stejného žánru například Hvězdnou pěchotu 2, RE: Afterlive a buh ví jaký další díl, již zmiňované MiB II a mohu tady napsat x dalších filmů, které si tu 0 zaslouží mnohem více, jak RIPD. Dle mě solidní průměr. Pokud někdo čeká hlubokou myšlenku od takového filmu tak okys...tý se nedočká. Toto je film prostě na to se odreagovat, vypnout mozek a bavit se.
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-07-31 13:39:22 | 0 0
Když já si nemůžu pomoct, ale střílející banán mě prostě dostal :)
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2013-07-31 10:29:09 | 0 0
Recenzují se zde filmy (špatné, dobré), které jdou v českých kinech. Plus každý recenzent má hodnocení nastavené jinak. Kdyby se mi dostalo Scary Movie do spárů, řekněme kupříkladu poslední díl, vykouzlil bych stejnou NULU (do mínusu jít nemůžu), protože je to také neskutečná ohavnost, ač se jedná o trošku jiný (také hrozný) šálek kávy. Argumentace by se lišila, hodnocení by souhlasilo. 4 bodíky? Jestli tohle za 4, tak Sezóna zabíjení s De Nirem by u mě byla oscarovka ;-) Nj, názory se holt liší...
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-07-31 07:33:02 | 0 0
To by mě zajímalo, kolik by jste dali takovému Scary Movie 5. A neříkejte, že by dostalo víc, jak URNA, protože to je snad ještě větší slátanina, vedle který je URNA průměrný film. Ale je vidět, že zde se vyloženě hnusné filmy nerecenzují, aby pak člověk nemohl porovnávat s něčím, co je tu značně zkritizováno.
Neříkám, že URNA je zázrak a vynikající film. Ale 0 bych tomu filmu nikdy nedal, tak možná 4 (pro mě totiž přehrával víc Kevin "Slanina" Bacon, než Bridges)
HD 7950 | Fandíme filmu
HD 7950 | 2013-07-24 20:35:47 | 0 0
0/10 ale no tak :D:D
karel | Fandíme filmu
karel | 2013-07-24 09:31:33 | 0 0
Martin: nikdo to s sharknadem nesrovnaval, srovnaval vkus autora
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2013-07-24 03:15:59 | 0 0
Srovnání tohohle s Shardknadem je úplně out

To je jak srovnávat Uwe Bolla s Jamesem Wanem


 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-07-24 00:37:38 | 0 0
Dát filmu 0 není samo sebou. Ale zrovna u tohohle filmu to očividně není výjimka nebo šok. Stejně jako ty argumenty jsou jen těžko "vycucané", když se objevují opakovaně - viz http://www.kfilmu.net/filmy.ph… Jinak že u nás jsou recenzenti připosraní, takže po nadávání na X tisíc znaků dají 50 %, není zrovna ideál.
Petr | Fandíme filmu
Petr | 2013-07-23 19:36:20 | 0 0
Já byl spokojený, Ryana mám rád a celkově to docela uteklo, až na občas rádoby vtipné repliky Bridgese, které se nevím proč často opakovali a horší příšery, to byla dobrá béčková kusovka, která pobaví. Takže do kina klidně jděte, záleží na vkusu.
Lucas | Fandíme filmu
Lucas | 2013-07-23 18:17:47 | 0 0
No som zvedavý Reynolds bavil tiež iba vo Van Wilderovi a Definitely, Maybe. Ale dať 0 v recenzii je odvážné ale človek si musí sám zhodnotiť či to bude pre mňa odpad ako napr. Abduction, Dirty Movie či Hole in One .
Tomas | Fandíme filmu
Tomas | 2013-07-23 17:46:21 | 0 0
nula souhlasi byla to nehorazna hovadina ale zajimalo by me proc tu nema nulu treba takovej posledni vriskot pac to podle me bylo jeste tak na -20 bodu :D :D :D :D a jinak se nehadejte ne kazdej ma jinej nazor a kazdemu se libi neco jineho me se taky libyl film Pavouci z roku 2000 a ma to hodnoceni asi 17% :D :D :D :D
Tomee | Fandíme filmu
Tomee | 2013-07-23 15:57:34 | 0 0
A kurnik, byl jsem už tak nasraný na anonyma, že jsem začal psát, ještě než jsem si přečetl poslední koment od Jaaaary :D ta odboda mého komentu na jeho je vážně náhodná :D
Tomee | Fandíme filmu
Tomee | 2013-07-23 15:54:17 | 0 0
Teda, jako objektivní sledovatel toho "rozhovoru" musím být na straně Jaaaary, třeba nemusím souhlasit se všemi jeho argumenty, ale drží se jich a stojí si za svým. Ty anonyme jednou plácáš tak a podruhé onak, prostě pokaždé tak jak se ti to hodí....při tvém pátem komentu už jsem vlastně nevěděl co ti vadí.......osobně bych ti doporučil zjistit si definici "recenze" (i když by bylo smutné, kdyby jsi to nebyl schopen z hlavy říct)
Neexistuje nic jako "objektivní" recenze, protože kdyby jo, recenze jako takové by nemělo smysl dělat...
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2013-07-23 14:14:19 | 0 0
:-)) Ano, tohle smysl nemá, neboť jsi to pravděpodobně neviděl (nejsi schopný formulovat prakticky žádný argument) a pleteš páté přes deváté - holt recenzovat se musí i filmy, na které se třeba tak moc netěšíme, ale to neznamená, že kvůli tomu dostalo RIPD takové hodnocení (naopak, očekávání byla velmi nízká, tudíž Schwentke mohl jen překvapit). Sharknado je / byla nadsázka, to by poznalo i dítě. Tak zas někdy o ničem ;-) P.S.: S tím objektivismem máš asi dost problém, protože žádná "správná" hodnocení v případě filmů (hudby, umění...) nejsou, jsou pouze subjektivní, založená na jedinečnosti každého člověka. Proto je ostatně každá recenze jiná...
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-07-23 14:09:42 | 0 0
Celkově mi třeba přijde i ten nápad mnohem lepší, než zmíněné stmívání, nebo další filmy z této ságy, které u vás rozhodně na nulu nikdy neklesli (a ani ty si nezaslouží 0, ale to člověku který se těší na hloupost typu Sharknado nevysvětlím). Když už si hraješ na velkého "recenzanta" měl by jsi filmy hodnotit podle toho jaké skutečně jsou, ne podle toho co se ti líbí. Hlavně s tvým přirovnáním k muzice, když vím že se mi nelíbí country, tak na něj nepujdu a nebudu na něj psát recenzi... :) Ale už mě nebaví se s tebou hádat, mám na práci i jiné věci, tak se měj hezky a přeju hodně štěstí s potápěním dalších filmů ;) :))

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest