Komentáře 13

Danfil | Fandíme filmu
Danfil | 2016-10-26 16:16:09 | 0 0
To je snad vtip? 5/10
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-08-28 10:39:46 | 0 0
Plně souhlasím s článkem. Byla jsem na něm včera v kině, horory miluji, ale to, co se odehrávalo na plátně celé dvě hodiny, bylo psycho. Nikdy jsem neměla při žádném hororu pocit, jako u tohoto. Strach, psychické vypětí, vnitřní třes. A to je film bez krve a násilí. 90% filmů dělá hudba a zvuky, proto tento film určitě doporučuji vidět v kině. Při závěrečných titulkách lidi seděli a nevěděli, co si o tom myslet. Natočeno podle skutečné události, jestli ano, už na spaní nezhasínám světlo :D
tom | Fandíme filmu
tom | 2013-08-08 16:29:26 | 0 0
no osobne si myslím, že Insidious ako horor fungoval lepšie, na Conjuring som sa tešil a prišlo sklamanie
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-08-02 11:06:08 | 0 0
no super, vďaka za info...to aby som si na to zašiel do ČR...
Rudmen | Fandíme filmu
Rudmen | 2013-07-31 20:12:55 | 0 0
Anonym: U vás by měla bejt premoška 31. 10.
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-07-31 18:45:15 | 0 0
neviete niekto, kedy to pôjde v kinách v SR? rád by som si to pozrel na veľkom plátne s poriadnym zvukovým doprovodom ale v kinách to na august ani nefiguruje...vďaka
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-07-23 17:31:05 | 0 0
maddy1111 - díky za upozornění, mrknem na to.
maddy1111 | Fandíme filmu
maddy1111 | 2013-07-23 13:09:18 | 0 0
OPRAVA ;) "Titulní dvojice manželů Warrenových (Patrick Wilson a Vera Farmiga) jsou totiž skuteční, stále žijící lovci paranormálních aktivit" .. živá je už len manželka. Ed Warren nežije už dosť dávno (konkrétne od roku 2006), takže uvádzať to pri filme z roku 2013 je trocha nešťastné ;)
johny.van.m | Fandíme filmu
johny.van.m | 2013-07-23 12:10:00 | 0 0
Dobrá recenze :) a Čtvrtý druh, Sinister i Insidius jsou všechno nejlepší hororový počiny posledních let!!!
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-07-23 00:31:40 | 0 0
Sinister ani Insidious rozhodně nezapadli - to jsou už teď moderní klasiky. Což tedy samozřejmě nic nemění na tom, že ti Conjuring sednout nemusí.

A Čtvrtý druh je nekoukatelná nuda ;-)
DfD | Fandíme filmu
DfD | 2013-07-22 23:57:51 | 0 0
No, s tou větou o Čtvrtém druhu nesouhlasím, ten se povedl, zklamání to sice bylo, ale Mila lhala dobře.
Trochu se bojím, že jsi zaujatý fanoušek hororu a na tohle půjdu zbytečně, Patrick má strašně umělý obličej a podle mě neumí hrát, navíc takhle jste vychválili i Insidious a Sinister a obojí po tom haló zapadlo do průměrných "nalákáme v traileru a zklameme" hororů posledních... kolika, 10 let? Ale aspoň z téhle recenze cítím, že Wan je zručný režisér a o to víc se nebojím urychleného Fast 7.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-07-22 22:07:32 | 0 0
Jaaaara je na pár dní bez internetu, nikdo další film neviděl, takže na podrobnosti musíš počkat, ale pokud ti to stačí v kostce, tak mi Jaaara říkal, že je to nejhorší film, jaký kdy viděl v kině.
ano | Fandíme filmu
ano | 2013-07-22 21:58:01 | 0 0
udělate recenzi na U.R.N.U? Chtěl bych znat vaš nazor.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest