Komentáře 6

Johny77 | Fandíme filmu
Johny77 | 2022-12-07 10:13:44 | 0 0
Hm řici lze jen tolik že od dob WandaWision po Falcona Po lokiho a Hawkeye Shang Schi a Ms Marvel Spidey byli predstaveni nejake organizace tajné a kdo ví proč o nich nikdo neslyšel dál od Swordu the Rings pro likvidaci škod a US AGent ten nekde šel spát Yelena možná dělá nejakou špinavou praci pro novou šéfku CIA ,človek uz je zmaten kolik postav serialu bylo přestaveno a nijak to nejak s ničim nesouvisí vse si jde vlastni cestou bude 5 Faze nejak lepsí?3 Filmy 4 serialy?
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2022-12-07 09:42:03 | 0 0
Martin: Tak si ho přečti asi, no.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2022-12-07 09:40:31 | 0 0
Carnage: S druhou polovinou souhlasím. S první tolik ne. Hawkeye měl zrovna 2 chlapy a 2 ženské na scénáře, Wandu podle mě v DS: MOM celkem posrali a Black Widow právě krásně vykreslila vztah Natashi a Yeleny, což by chlap neuměl. Ale jinak ano, už Black Widow byl náznak toho, že to jde z kopce. Na to, že to byl dekádu zamýšlený projekt, to nedopadlo. She-Hulk pro mě naprostá slátanina a první MCU projekt, u kterého jsem si řekl, že ho nikdy už nechci vidět.

To s tím Waititim a Gunnem, tam mám naprosto stejný názor. Přijde mi, že Marvel začal být strašně arogantní. Že si myslel, že nás má v kapse, že nemusí mít pevnou ruku. Nebo prostě jen, že Feige už stárne, nedává toho tolik nebo si vytvořil tvůrčí tým, který nemá vkus.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-12-07 09:18:24 | 0 0
Článek jsem ještě nečetl nicméně otázka je jestli bude chtít Marvel něco zlepšit jestli mu to takhle nevyhovuje..
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2022-12-07 00:04:30 | 0 0
Já si myslim že jestli chce MCU dávat do popředí ženské postavy (sož je v pořádku) měli by se vysrat na ženský režisérky a scénáristky. Sorry ale She-Hulk, Black Widow jsou příkladem toho že ženský v drtivý většině případů prostě neumí ty postavy správně zachytit. Vyjímka je Eternals kde to celkem fungovalo. Ale She-Hulk i přesto že se mi celkem líbila je teď už nesmazatelně zavedená jako cringe adaptace a posrala to hned prvním dílem kde i když řešila důležitý problém žen ve společnosti totálně shazovala Bruce který to ve svém životě fakt neměl lehký až do bodu kde se pokusil o sebevraždu ale She-Hulk to zvládá líp protože její život byl před proměnou přece větší teror. Black Widow jako celek taky nesklidil zrovna nejlepší hodnocení a co mají tyhle dva projekty společnýho? Režírovala ženská. Ale jak se toho chytne chlap tak jsou postavy jako Wanda, Shuri, Kate Bishop úplně na pohodu. Nechci znít jako nějakej woman hater, ale Disney by si mělo fakt dávat větší pozor koho do těch projektů bere.

Další věc je jak moc do toho Fiege a ostatní z vedení kecají. Příklad je Waititi, povedl so mu jeden hit kterým byl Ragnarok. Celkově hodně oblíbenej film kde si Thor prošel změnou image, dostal buff na schopnosti a pokračovalo to dál do IW a Endgame. Hádám že někdo ve vedení si řekl "hele on to posledně fakt dal, tak mu necháme ještě volnější ruku do pokračování" A jak to dopadlo všichni víme, ten film byl až přehnaně podle jeho rukopisu to co fungovalo v Ragnaroku tady vytáhnul o 100% a možná že kdyby mu do toho někdo víc kecal bylo by to lepší. Docela se bojím GoTG3, Gunn zatím nezklamal ale to neznamená že se to nemůže stát, sleduju ho na Twitteru a chápu že některý fans a jejich teorie jsou fakt na ránu ale on je kolikrát fakt kyselej, bere Strážce jako jeho děti, jeho projekt a dokonce se nechal slyšet že ostatní filmaři Draxe a Mantis nedokázali vytáhnout do popředí ale přitom si to udělal sám. Drax je "debílek" kterej je tam pro srandu a Mantis to stejný (a nějak nevěřim že by někomu dovolil s nima víc pracovat). Ano on vytáhl no name značku pro veřejnost mimo komiskový fanoušky a udělal z toho masterpiece to mu nikdo neupře ale začínám si trochu myslet že čím větší kontrolu mají tim víc jim to stoupne do hlavy a studio dělá ústupky. Už teď se ví že Drax umře a mluví se i o Rocketovi a studio to pravděpodobně dovolí i u Rocketa (Batista sám řekl že končí tam s tim studio nic neudělá, ale u CGI Mývala?)
koty2201 | Fandíme filmu
koty2201 | 2022-12-06 23:47:21 | 0 0
Ja si nemyslím, že je problém veľké množstvo projektov, ale málo času na ich prípravu a výrobu. To znamená, že by mali pracovať na tých projektoch dlhší čas. To znamená, že by mali 1 fázu natiahnuť z 2 na 3 roky. Čiže 5. fáza by mala končiť v roku 2025 a tá 6. až v roku 2028.
A v ďalších fázach by mali na prípravu a výrobu jedného projektu 1,5 roka. Čiže tie 4 seriály a 4 filmy roku 2029 by mali začať chystať aspoň od leta 2027. A tak by sa nemuselo spomaliť tempo, ale na všetko by bolo viac času.
Čiže to znamená, že taký Blade, ktorý sa chystal na september 2023, sa mal začať pripravovať, točiť a editovať už od marca 2022 a samotné točenie niekedy v júni alebo v júli 2022 a nie v novembri ako to mali v pláne pred odkladom. A samotný edit a vizuálne triky by začal v októbri alebo novembri 2022, čiže keby sa film strihal a robili by efekty 10 mesiacov pred uvedením, všetko by v pohode stihli.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest