Komentáře 7

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-08-12 21:46:38 | 0 0
Martin: Jak vidím, cituješ článek od Rolling Stone. Ale upřímně, ten sám o sobě je absurdní podivnost na devátou. Za prvé, cituje anonymní zdroj, za druhé onen anonymní zdroj mluví o "někom" z Warner Bros, takže bůhví co je to zač, a především o JAKÉM Warner Bros je řeč, protože někteří WarnerMedia a WBD pořád strkají do stejného pytle, i když je mezi tím diametrální rozdíl. A za třetí, na bázi prohlášení o nějakém blíže neurčeném DOKUMENTU, dělá kompletní závěry, že WBD počítá s Whedonovou Ligou. Jako nechci někomu křivdit, ale za mě hit-piece jak brno, protože nejen, že výpovědní hodnota nula, ale ještě daná zpráva absolutně nezapadá do toho jak se WBD reálně chová. Stačí se trochu rozhlédnout.
Záběry z které Ligy se objevili v traileru na druhého Shazama? Kterou Ligu WBD neustále prezentuje na všech svých sociálních platformách? A když jsi projdeme prohlášení všech tvůrců, co WBD pořád zanechalo na palubě, které Lize vyjádřili svou podporu, bez ohledu na to jak dávno to bylo? Napovím. Whedonova verze to rozhodně není. A popravdě, už si ani nepamatuji, kdy WBD naposled Whedonovu Ligu někde zmínili. Pokud vůbec někdy udělali. Jediní, kdo jí maximálně pořád omílají jsou podobné hit-piece články, nebo severy, které se dodnes urputně drží zpráv o "odproštění od Snydera", což je ale strategie, kterou otevřeně naposledy hlásalo jen dnes již neexistující WarnerMedia a WBD, se dosud ohledně Snydera nijak nevyjádřilo. Je tedy dost zavádějící jim pořád rvát do huby prohlášení lidí, který s nimi nemají nic společného a očividně z nějakého důvodu byli z aktuální společnosti propuštěni.
Bez ohledu na to, jestli se pod WBD nějak reálně vrátí Snyder, nebo ne. Myslím si, že nad kánonizací jeho verze Ligy nemůže být nejmenší pochyb. Jednak o celkově zásadně úspěšnější verzi filmu, která pokládala nejrůznější základy pro další rozvíjení onoho světa (Whedonova verze spíš věci zařezávala), druhak WBD pere tuto verzi do každé své aktuální prezentace, ať už trailerů na další filmy, nebo jiné proma a sociální prezentace (níže kdyžtak přiložím link na spot, co běží na americkém HBO MAX), kdežto o Whedonově verzi nikde ani vidu ani slechu. Pokud by tedy opravdu chtěli navázat na Whedona, jak se Rolling Stone snaží namluvit. Pak mi upřímně tenhle přístup WBD absolutně nedává smysl. Posuďte sami!
https://twitter.com/Zipperdemo…
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2022-08-12 21:16:23 | 0 1
to Martin tolko dezinformacii v jendom prispevku som dlho nevidel... no ale nie si sam co sa v tom neorientuje. nastastie pre teba je tu ukulelembo a ten ti to vysvetli :)
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-08-12 20:53:50 | 1 0
Kánon by měla být Whedonova prý se Snyderem už skončily. Někde jsem četl, že Titans už taky nebude. Docela by mě zajímal ten plán , protože mají 2 Batmany jeden další Keaton bude v Flashovi mají pořád 2 Jokery budou mít 2 Harley Quinn zatím aktuálně žádného Supermana jelikož Cavill se stále nevyjádřil a Miller po Flashovi nejspíše konečná. Gadotka třetí díl Wonder Woman a asi taky konečná. U Shazamů není žádný společný vesmír to je takové nezávislé a u Black Adama bůhví co z toho vznikne.
Altherot | Fandíme filmu
Altherot | 2022-08-12 20:29:48 | 0 0
ukulele: mně to moc očividné nepříjde. Nic zatím nenasvědčuje tomu že by se upřednostnila jedna z Lig před druhou. Jako ano, chtějí vybudovat provázaný vesmír jako chtěl Snyder předtím, ale to mohou s libovolnou z Lig.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-08-12 19:32:29 | 0 0
Altherot: Upřímně, na moment ignorujme všechny další podobné hit-piece články, jako byl tenhle a soustřeďme čistě na přimý marketing a prezentaci přímo WBD. Z toho co momentálně používají a zmiňují by to mělo být docela očividné. :D
Altherot | Fandíme filmu
Altherot | 2022-08-12 18:55:37 | 0 0
ukulele: víme už kterou verzi Justice League chtějí Warneři protlačit jako kanonickou pro zbytek DCEU do budoucna? Jestli Snyderovu nebo Whedonovu?
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-08-12 18:34:44 | 0 0
Upřímně, článek na Variety, že kterého Anarvin čerpá, je očividně ukázkově zaplacený hit-piece, který má především vykreslit Waltera Hamadu v pozitivním světle, takže je tak nutné k němu přistupovat, a nebrát ho úplně vážně. Ve své podstatě jde prostě o prezentaci informací někoho z Hamadových lidí, potenciálně možná Hamady samotného. Pravda, ale je že Hamada skončil a ve své funkci už je pouze jako prostředník. Fakt, že si pak vůbec veřejně stěžuje, na to, že se věci rozhodují bez něj to jen dokazuje. Výhrůžky odchodem, pak je jen docela úsměvná póza, které se na twitteru vysmál i Ray Fisher. DC momentálně fakticky řídí samotní De Luca a Abdy a Hamadu k tomu očividně nepotřebují. Kdyby ano, tak o situaci s Batgirl předem věděl a nedělal velké oči. Za dané situace se tak těžko věří, že by někdo chtěl aby ve funkci zůstal, když vlastně nic zásadního už nedělá a nikdo s ním nekomunikuje. Úsměvné je zrovna tak opětovné vytáhnutí "toxického Snyderova fandomu". Zajímavý jak ještě před nedávnem to byla jen banda Snyderem zaorganizovaných botů, ale najednou jsou ti samí "boti" schopní nebožákovi vyhrožovat smrtí. :D Samozřejmě, nedá se vyloučit, že nějaké hovado mu mohlo něco takového opravdu napsat, ale spíš tu někdo mele co se zrovna hodí.
Podtrženo sečteno, máme tu článek, který nejasně dumá nad budoucností DC, i když Zaslav jasně řekl mají 10. letý plán, kterému už se všechno uzpůsobuje. Dá se tak předpokládat, že článek nic neví, protože ani Hamada nic neví. :P
A můžeme to brát maximálně jako zajímavý insight do toho co Hamada, nebo minimálně lidi kolem něj ví.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest