Komentáře 11

Gorko | Fandíme filmu
Gorko | 2021-10-17 00:20:21 | 0 0
4/10 Podprůměr jako prase a to se mi první Venom ještě celkem líbil. Tady možná až na ty akční scény a celkem dobré cgi není co vytahovat.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-10-15 23:41:14 | 0 0
tak jsem konečně viděl Venoma 2 a musím říct že jsem dlouho neviděl větší komiksovou debilitu, možná WW84. Opravdu tenhle film je jedna velká sračka a to se snažím na filmech co se mi nelíbí hledat i pozitiva, ale tady není absolutně nic, jak byla jednička průměr, tak tohle je učebnicový hnůj. Nenacházím nic, co bych vyzdvihl, co by bylo zajímavé a za něco stálo. Mě bylo tak trapně v kině a to už po pár minutách a připadal jsem si jako kdybych sledoval Ghost ridera, Cat woman nebo Elektru. za mě skutečně tak max 1/10. ještě že to má jen hodinu a půl.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2021-10-15 13:46:08 | 0 0
Nečekal jsem od toho vůbec nic a dostal sem fajn akční výplach na kterej za pár dní zapomenu, asi jako u jedničky no. Některý věci jsou ale špatný, tak např. Carnage je větší jak Venom to je podle mě velká chyba, Carnage nikdy nebyl větší (pokud teda nepočítáme Absolute Carnage se sílou Knulla). Rating 13 velký špatný, Carnage a Cletus mají mít naopak perfektní symbiozu až takovou že nevzniká konverzace mezi jedním a druhým a nemluví o sobě ve třetí osobě a tohle film silně nezvládnul ale asi se to tvůrci snaží takhle udělat obecně pro všechny Symbionty.


SPOILERY
Podle mě velká škoda že na konci nedostal Venom nějaký powerup nebo menší změnu vzhledu díky jeho triumfu. Podle toho jak na konci vypadal Mulligan se dočkáme v budoucnu Toxina akorát nedává moc smysl kde k němu přišel. A celkově ten způsob jakým tady funguje (ne)rozmnožování symbionta se mi nelíbí. Cletusovi stačilo kousnout Brocka a bylo? WTF.
Hronik | Fandíme filmu
Hronik | 2021-10-14 21:10:30 | 0 0
Teď jsem se vrátil a upřímně i když jsem toho od filmu tolik nečekal bavil jsem se .Potitulovku už jsem viděl tak 14 dní zpět na youtube tak jsem překvapený nebyl. Jen by mě zajímalo zda za to může Spoiler!!!Jistý chirurg :)
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2021-10-14 18:44:58 | 0 0
Tak ono už se dalo čekat od začátku, že to s tou brutalitou ořežou. Jdu zítra osobně taky moc nečekám mě nějak extra nechytla ani jednička.
Tomosaurus | Fandíme filmu
Tomosaurus | 2021-10-14 17:22:54 | 0 0
Dvojka je za mňa blbší a debilnejsi film ako jednotka ale vďaka stopazi to až tak nevadí a dá sa to zvládnuť. Carnage je neprekvapivo lepší zaporak ako v jednotke. Najlepšia časť potitulka.
Tucnaknik: Najlepšie by bolo dať mu ban. Ono keď vypisuje všade spoilery a hneď zostra tak sa tomu veľmi ťažko vyhneme.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2021-10-14 14:54:20 | 0 0
Za mě je to svým způsobem osekanější první díl, který se soustředí na to, co v jedničce bylo klíčem úspěchu, a to ostatní naprosto upozaďuje a nedává tomu prioritu. Tím nejzábavnějším je tu tak chemie mezi Eddiem a Venomem, kde Tom Hardy opět zvládá svým křečovitým stylem zahrát velmi zábavné situace. Většina vtipů na mě fungovala, i ty jednodušší, místy sem však měl pocit, že si je Andy Serkis až moc vědom toho, co funguje a chce tomu dát prioritu stůj co stůj. V některých momentech se tak film až skoro pitvoří a snaží se diváky tak moc uspokojit, až to nepůsobí příjemně. Carnage je nevýrazný, můj oblíbený Woody Harrelson nemá tolik prostoru a tak se snaží zahrát psychopata skrze svůj expresionismus, který funguje tak napůl. Celý film rozhodně ubíhá, nemá hluchá místa, zvládá svoje přednosti vypichovat a stavět na nich, i tak ale ve mě zbyl pocit, že to nefunguje tak překvapivě, a tak zajímavě jako v prvním díle. Triky a souboje o něco lépe natočené a vypiplané, pořád však ratingem hrubě, ale opravdu hrubě nevyužité.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2021-10-14 14:52:44 | 0 0
Vyřešíte to tím, že tady antikantikovi splácané texty nedávající absolutně žádný smysl, přeskočíte a ani je nebudete číst. Ono z toho stejně bolí oči.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-10-14 13:51:43 | 0 0
Rob on neví co to znamená spojler, takhle tu řekl zásadní věci o kde čem...
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2021-10-14 13:11:28 | 0 0
antikantik: Nemyslíš, že by bylo fér napsat - POZOR!! POTENCIONÁLNÍ SPOILERY!! -?????

Ještě, že jsem to vzal jen skokově...
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2021-10-14 12:53:33 | 0 0
kdyz sem poprvé viděl dvojku na internetu rikam si super aspon nemusim do kina ... sice kvalita na nic ale ok ... rikam si pustím si ho znova v lepší kvalitě na Freefilm a musím tedy po 2 shlednutí něco upravit .a sice to ze vtipy super ale jak zde píše Anarvin je těch hlášek a blbnutí někdy s Venomem az moc ze to spíš škodí .. dále to ze Carnage boží zaporak Serkis ho vystihl dokonale a je jasně videt ze je silnější nez Venom a kdyby Venom na konci nevymyslel to s tou Shriek tak by Carnageho jinak neporazil bohuzel ale co mě mrzelo sou 2 věci ta první ze se s Venomem utkaj az uplně na konci a to jeste na hrstku minut ..a druhá věc je ta Carnageho brutalita .. která zde bohuzel není vzhledem k tej debilni dohodě coz je velika velika skoda jinak ale za mě hodnocení 7/10

Dále mě zajíma jak to bude s tim policajtem Malliganem či jak se jmenuje ten by měl správně ve Venomovi 3 dostat Toxina .. ale ted si rikam jak vubec ? však Toxin je z Carnagea a tudiz je silnější ale jak ho dostane Toxina kdyz Carnageho sezral Venom no uvidime ale rád bych aby byl novej reziser a hlavne bylo VÍC VÍC Symbiontu a byla by to pak taková mensí válka - bitka 2 uz je prostě málo ..a osobně bych nejradši viděl krále Symbiontu a Hybrida ....

No a co se potitulkove sceny týče tak za mě spokojenost, Thanos lusknul prstama a ejhle na televizi Parker .. Venom něco ze ho nemá rád olízne obrazovku a šlus takze se potvrdilo to co se spekulovalo ze Venom bude zaporák ve Spider-Man 4 i kdyz si osobně myslim ze to nebude plnohodnotnej zaporak jen ze si daj se Spideyem na drzku a pak se stejně spojí proti jinymu zaporakovy ..... bude to zajímavy jeste

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest