Komentáře 17

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-19 08:24:28 | 0 0
Jinak jsme opět na druhé straně a aktualizace posledních zpráv tu překvapivě nefunguje, navrhuji jít opět do aktuální poslední marvel novinky
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-19 08:20:57 | 0 0
Ukule no, že začátku připrav gog 3 Gunn řekl že by rád v gog 3 High evolutionary který má být tvůrce Rocketa ale také Beta Ray Billa a právě HE by měl být dle slov Gunna Hamill ale to jsou hodně staré informace.

A tím Nedem souhlasím, kdyby měl prostě vymytej mozek a byl tam jako Hobgoblin jen chvíli, bylo by to zajímavé, přičemž by celou dobu Hobgoblin byl někdo jiný. Ten padouch nabízí skvělou dějovou linku vedle které může probíhat boj např s Octopusem...
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-18 21:03:47 | 0 0
Fimi: Nějaký výcvik mít vůbec nemusí. Ani v komiksu ho neměl. Ostatně ten jediný moment, kdy víme stopro, že v kostýmu byl on, byl poražen velice lehce a najatí zabijáci s ním provedli krátký a velmi rychlý proces (dokonce mu zlámali ruku). Samozřejmě v reálu to bylo proto, že scénáristé chtěli mít zamotanou situaci už rychle konečně z krku, ale Stern toho pak ve své závěrečné revizi udělal klíčový detail, který nakrásno prokázal, že Ned Hobgoblin opravdu není. Prostě jediné co Ned jako Hobgoblin musí umět je vejít se do kostýmu, lítat na kluzáku a házet bomby, všechno ostatní se dá svést na skutečného Hobgoblina, kterým by mohl být Hamill.

O Evolucionáři v GoG3 pak nic nevím.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-18 20:18:34 | 0 0
Nemá být Hamill High evolutionary v gog 3? Ale proč by nemohl mít dvě role že... Jako s tím Nedem to takhle dává smysl, měl by vymytej mozek ALE, kde by jako najednou získal výcvik a naučil se bojovat?

Jinak napadlo mě že by bylo super kdyby se v rámci multiverza objevil původní bílej Fury s tváří Nikolaje Coster-Waldaua.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-18 18:08:43 | 0 0
Fimi: Ono šlo především o to, že Hobgoblinova skutečná identita, byla dlouho velkým tajemstvím. V první kapitole, kde se objevil byl vlastně jen jako záhadná postava se zastřenou tváří, které se podařilo zmocnit Osbornova starého gobliního doupěte a jeho vybavení načež si vyrobil vlastní masku a jal se páchat zločin po svém. Přičemž čtenáři hodně dlouho netušili, kdo to je, a tvůrci z toho posléze udělali Hobgoblinův hlavní trademark. Spoustu čísel se na titulní stránce neustále lákalo na velké odhalení a dávali nejrůznější náznaky, jen aby nakonec Hobgoblin buď prchl, nebo se ukázalo, že pod maskou není skutečný Hobgoblin. A to byl vlastně ostatně případ i samotného Neda. Nebo alespoň tak se to ve výsledku ustanovilo. Vtip byl tak trochu v tom, že sami tvůrci se do celé záhady poněkud zamotali a Ned skončil pod maskou Hobgoblina spíš omylem, než že by jím byl opravdu plánovaný. Samotný plánování a režie oné záhady pak byla ostatně kapitola sama o sobě. Naštěstí Roger Stern, který Hobgoblina vymyslel, nakonec dokázal ve finále všechny nejasnosti nějak rozumě vysvětlit a bylo tedy dáno, že Ned Hobgoblinem nikdy nebyl, pouze mu skutečný Hobgoblin vymyl mozek a využil ho jako svého dubléra, kterého nakonec využil i k tomu aby po svých zločinech zahladil stopy a vina padla na Neda. To si potom myslím, že by se velmi dobře dalo aplikovat i v MCU, přičemž by byla sranda dát roli skutečného Hobgoblina právě Hamillovi, který ho v té staré animované sérii namluvil. Jednak by to byl krásný odkaz a zároveň by Hamill do toho charakteru pěkně pasoval. XD
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-18 09:26:49 | 0 0
Ukule četl jsem toho tolik a ne vše si pamatuju. Mám za to že Ned byl až třetím Hobgoblinem a měl vymytej mozek ale konkrétně si to už fakt nevybavim, spidermana už téměř nečtu ale Life story od Zdarskyho je výborný a doporučuji
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-18 01:17:56 | 0 0
Fimi: Imho, bude hodně záležet, jak moc jeho místo Marvel zatěžká Hobgoblinem. Konec konců v komiksech Hobgoblin vznikl až po Green Goblinovi, ovšem starý seriál z devadesátých let uvedl i precedenc opačný. Zde byl navíc namluven Markem Hamillem, který mě jen uvádí v jistou ďábelskou myšlenku, kterou ovšem netuším jestli můžu říct, protože se mi pořád ani jeden z vás nevyjádřil jak moc znáte Hobgoblinovu zápletku z komiksů, takže bych nerad spoileroval. XD
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-17 23:51:52 | 0 0
Já Teda doufám že pokud bude Osborn Goblinem bude minimálně
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-17 23:33:03 | 0 0
Fimi: No Dark Reign, je vysoce pravděpodobná cesta, kterou se MCU Osborn potencionálně vydá spíše, než aby se hned hustil do kostýmu Goblina. Původně tomu chtěla věnovat jedna celá fáze. Těžko říct, jak to bude vypadat teď. Osobně bych se ale nedivil, kdyby se něco takového načalo v College Trilogii.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-17 19:27:04 | 0 0
Doufám že na osborna budou klást pořádný důraz, to je postava která nabízí tolik... Velký hráč velikosti hybatele celých fází mcu..
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-17 18:40:30 | 0 0
Fimi: Sony nic nevyvrátilo. Naopak se vykrucují. Jejich přesná fráze totiž zněla: “Those rumoured castings are not confirmed.” Což si různé clickbaitové stránky hned vyložili jako jasné odmítnutí. Pravda ale je, že jde o strikně neutrální frázi, která umožňuje manévrovat oběma směry. A tím vlastně potvrzuje, že na zvěstěch něco je. Podle Mika, ani Maguire ani Garfield žádnou smluvu zatím nepodepsali, ale eventuélně k tomu vysoce pravděpodobně dojde. Což potom v kontextu reakce Sony dává jasně najevo, že se s oběma herci zatím jedná a Sony prostě nemůže potvrdit ani vyvrátit nic konkrétního.
martsebe: Vidět v tom můžeš co chceš, ale pravda je taková, že několik spolehlivých zdrojů, v čele s Mikeym jasně potvrzují, že vztah mezi oběmi studii je nyní solidnější než kdy předtím a nějaký další rozvod rozhodně nehrozí. Naopak Sony teď dolézá za Marvelem ještě víc, protože celý ten "rozvodový manévr" měl ve výsledku effekt přesně opačný než chtěli.
Pokud jde o premiérové Sloty, tak je věc jednoduchá. Marvel bere ohledy na Sony, protože v porovnání s nimi těch premiér mají v podstatě víc a to nejen v kinech, ale i na Disney+. Sony v porovnání s tím má pouze Spider-Mana 3 (plus Morbia s Venomem) pro kina. Navíc jsou mnohem zoufalejší situaci, než Marvel, který na Disneyho písečku má neskutečné množství prostoru k manévrování, takže je to od nich takový projekt slušnosti v rámci dohody. Navíc Marvel už nyní má i osobní zájem aby se Spideyho sólovkám dařilo, takže určitě není na místě nějak se o výhodné sloty přetahovat.
Těch 25% je docela velké vítězství pro Marvel. Celý "rozvodový" tyjátr byl vlastně kvůli nim. Technicky to totiž znamená, že Marvel nyní bude nadcházející sólovky z 25% vlastnit a to je něco co Sony nebylo úplně po chuti a chtěli udržet stav, který byl součástí původní dohody (tj. Sony si zaplatí a vyinkasuje všechno samo a Marvel dostane jen nějakých pár procent z prvního dne). Na což jim Marvel pohrozil variantou 50/50 a už to jelo. Jak ale vydíš, nakonec se couvlo k oněm 25%, takže to Sony dost projeli. A těžko věřit, že by se o něco pokoušeli znovu, když už jednou ničehoš moc nedosáhli a spíš jim to podkoplo vlastní nohy.
O tom, jestli nějaké postavy dostanou někde víc prostoru, rozhoduje něco jiného. 25% vlastnictví filmu, by ale už třeba mohlo dovolit, aby Marvel mohl záběry z sólovky používat ve své propagaci (všimni si, že doposud Marvel ve vlastních trailerech, používal jen záběry Spider-Mana z vlastních filmů) a další podobné věci.
Pokud jde o Neda, myslím, že o něm víme víc než dost. Ale znovu, i když potencionální přerod na temnou stranu vyloučit nelze, nedával by z mnoha důvodů smysl. Za prvé by se muselo jít proti tomu, jak byl Ned doposud vykreslen a za druhé výsledek by byl akorát zbytečné kopírování, něčeho co už tu bylo a nabízí se otázka proč by to Marvel dělal, když už samotná předloha nabízí mnohem příhodnější a srdceryvnější řešení. Musím se znovu zeptat, víš vůbec jak to s Nedem v komiksech bylo?
Z Normana se zatím uhlo jednou a za to si víceméně Sony mohli sami tím tyjátrem. Jako postava je to ale v Marvel vesmíru příliš velký hráč na to aby se donekonečna ignoroval. A mám tu blíže neurčité zvěsti, že plány pro něj tu určitě jsou. Takže je to otázkou času kdy se objeví.
Pokud jde o Spideyho vliv na okolní MCU, ten byl ve fázi 3 minimální, čistě z technického důvodu. K dohodě se Sony totiž došlo až ve chvíli, kdy počáteční plánování fáze už bylo z velké části hotovo a Spidey tak vlastně naskočil do rozjetého vlaku. Díky tomu nebylo moc prostoru aby v MCU, zanechal nějakou zásadní stopu nad rámec jeho role Starkova chráněnce. Navíc u Homecoming byl důraz na to aby šlo v rámci MCU o "menší film", takže pochopitelně že s základy MCU, taky nijak neotřásl. Však když to vezmeš ve výsledku šlo jen o pár "pouličních rvaček" a jeden incident s letadlem. To se fakt s nějakou Sokovií nebo útokem na New York nemůže srovnávat. Teď však když už je Spidey pevnou součástí MCU, může nadcházející čtvrtá fáze s ním pracovat mnohem otevřeněji.
Pokud jde pak o Avengers Tower, ta se nezmiňuje, protože ať už jí koupil kdokoliv, tak půjde o velkého hráče, kterého MCU teprve uvede. Původně to měl být Osborn, ale nyní to nejspíš fakt bude Čtyřka.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-17 18:04:36 | 0 0
Jo s tím Thorem souhlasím, ale mohlo to být zmíněno ne proto že zrovna thor nebyl avenger a v místnosti ale protože byl prostě avenger ale zrovna ne přítomen, události kde se objevil byly thor 2 v Londýně a následně první dva díly avengers takže Londýn zmínit mohli prostě se to týkalo avengera i když ne zrovna přítomného v místnosti.. Stejně tak mohli zmínit zničený Harlem ale to už je jen úhel pohledu...

Je pravda že těch zvěstí a drbů je hodně.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-17 17:45:08 | 0 0
Fimi: To není stejné - proč by se měli řešit události z Thora 2 v Civil War, když Thor v tu dobu není členem Avengers? Naopak v New Yorku byli Stark, Cap, Black Widow, ve Washingtonu Cap, Black Widow a Falcon, v Sokovii Stark, Cap, Black Widow, War Machine, Scarlett Witch a Vision, no a v Laosu chyběl jenom Vision. Navíc Thor 2 byl stěžejní v Endgame. Takže ne, všechny důleité filmy v rámci MCU se nějakým způsobem promítnou do zbytku a i ty co byly spíše komornějšího rázu a události v nich se tolik nedotýkaly celého MCU, tak se na ně nejakým způsobem odkázalo (viz klučina z Iron Mana 3 na pohřbu atd.). Ze Spider-Mana se nezmínilo nic. A ta příšera z potitulkové scény Thora 2 je spíš hnidopišství, kyž šlo evidentně o vtipnou vložku.

Jo a k Maguirovi a Garfieldovi - buď studio kecá nebo fanoušci díky Foxxovi a Cumberbatchovi propadli nadšené představě, že bude mutiversum a ono třeba nebude a ten film bude čistě o cliffhangeru na konci FFH. Těhle zvěstí kolem Spider-Mana 3 je najednou tolik, že by se z toho daly regulerně poskádat další dva filmy. Asi nejnovější (a zároveň nejzajímavejší a zrovna tady bych rád, aby to byla pravda) je, že jistá herečka prozradila, že momentálně bude 2 měsíce točit film, o kterém nemůže nic prozradit, ale prý by to měl být právě Spider-Man 3. Dále je to blondýna a každého, kdo se ve Spider-Manovi trochu vyzná hned napadnou 2 možnosti, které to můžou být. A co přiživuje tuhle zvěst? Asi před měsícem se proslechlo, že dotyčná herečka byla hlavní kandidátka na jednu z těch 2 postav v soňáckém filmu, na který nakonec nedojde. Když to bude takhle pokračovat, tak tam bude půlka Hollywoodu.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-17 17:27:47 | 0 0
Ale takových filmů je víc které se ignorují, třeba Thor 2, ani v Civil war na poradě nezmínili události V Londýně, ovšem události z Capa 2, Avengers a Laosu ano. Nebo z jedné tě potitulky je jasné že pořád na Zemi někde běhá ta příšera z Thora atd..

Je pravda že ta budova se zcela ignoruje.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-17 16:54:27 | 0 0
Jinak na Fimiho přání reaguji na ukuleleho tady, aby člověk sjíždět dolů x-minut, než najde příslušný článek. Taky dost nechápu proč se ta tabulka s komentáři neaktualizuje.

ukulele: Já to chápu, že se snaží vycházet jako studia dobře a nepožírat si diváky a výdělky, ale jediné co aktuálně vidím je, že Disney vychází vstříc, aby Sony mělo atraktivnější sloty a od Sony jsem neviděl ani jeden ústupek tohohle rázu. Ano dejme tomu ten Mysterio nebo, že souhlasili s těma 25%, ale co to z většího hlediska znamená? Ned bude v jiných filmech místo 10 vteřin 3 minuty? Tetě May se screentime mimo sólovky zvedne na 10 minut. Zatím pro mě spíš Disney nechce naštvat Sony, ale neříkám tím, že se to doopravdy do budoucna nezmění.

U Neda bych tady byl opravdu opatrný, protože vlastně to jediné co o něm víme, je právě to, že je to geek. Víc osobnosti v tomhle ukázal i Flash, kdy je to sice šikanátor, ale už nám bylo ukázáno, že na něj rodiče kašlou a on by evidentně chtěl opak. Tím jenom říkám, že nevíme jak to Ned vidí, když je sám.

Jako budu rád za Normana a Harry atd., ale tohle jsou pesně ty zvěsti, které se pořád vrací a vždycky se z nich uhne. A co se týče charakteru týče, to bych i bral, že do budoucna, ale problém je, že nějaké jasné vlastnosti už by měl mít teďka a díky vyškrtnutí strejdy Bena se objevujou jenom když je to třeba a to působí rušivě. Dokážu pochopit, že se chtějí vyhýbat viděnému, ale něco prostě nejde ignorovat a příjde mi na palici, že jenom protože Raimiho Spidey moc nehláškovat a Garfield v tohle vyzníval jako čurák, tak to bude ta nejhlavnější věc co bude Spideyho definovat.

Fimi: Ale Stark Tower pořád pochází z Avengers a ten prodej jen tak zmíní mezi řečí, podle toho kdy se to bude hodit. Reálně to nic neovlivní a všimni si, že kromě Homecomingu se ten prodej nikde nezmínil. Já chci aby se reálně v nějakem jiném MCU filmu zmínily události nějaké Spideyho sólovky - Vulture se odignoroval úplně, u Mysteria už to ani nejde, protože to co dělal bylo prostě moc velký. Dokonce ani v tom autobuse v IW nebyl kromě Ned nikdo s Peterovi třídy.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest