Komentáře 26

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-17 10:13:06 | 0 0
Přesuňte diskuzi do aktuální marvel novinky...

Jinak za mě snad jediná věc v SM sérii která nejspíš ovlivní mcu je prodána Avengers tower o kterou jde v HC kterou Teda nejspíš koupil Reed
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-17 03:03:44 | 0 0
martsebe: Můžu tě ujistit, že Sony si podmínky určitě nediktuje, alespoň ne co se průběhu dohody týče. V tak silné pozici zase nejsou. Spíš naprosto naopak. Co se dat premiér týče, tam musíš brát v potaz, že po stránce distribuce, obě studia pořád fungují tak nějak samostatně a v rámci dohody si jen snaží vzájemně neházet klacky pod nohy. To, že Marvel pak ustoupil harmonogramu Sony je pak spíš projevem dobré vůle, než nějakého couvání. Je to prostě spolupráce dvou jinak konkurečních studií, a ta se vždycky musí nějak sladit.
Co se pak plánů Sony s jednotlivými postavami týče. Nějakým sólovkám s Kravenem, Samostatné Sinister Six, nebo Madame Web, moc nevěř. Většinou jde spíš jen o "prázdné" oznámení za účelem vytvořit dojem, že se ve studiu se značkou aktivně pracuje, ale ve výsledku nejde o nic jiného, než udržet hodnotu akcií, a jestli se daný projekt vyvine v něco reálného, je věc až druhá. Taková produkce Silver & Black je jasným důkazem, jak tyhle produkce můžou nakrásno vyšumět do prázdna navzdory faktu, že maj přiřazené scénáristy, nebo režiséry. Spíš jde o to, jestli projekt s danou postavou nějak zaujme, než to, že by Sony postavy blokovalo a chtělo si s nima pracovat samo. Sony se teď naopak každý jejich nápad prvně snaží "prodat" Feigemu doufajíc, že z něj vymámí další plnohodnotnou MCU produkci, a až teprve, když Feige neprojeví zájem, přemýšlejí, jestli s tím něco svedou sami. Viz potenciální TV série se Silk. Pokud ale, Feige o postavu zájem projeví, můžeš se vsadit, že dosavadní "samostatný projekt" Sony, klidně ze dne na den zmizí z existence. Prostě znovu, ty studia si nějaké klacky pod nohy házet nebudou, není to už žádoucí. A Sony samo ničehoš nic už moc nesvede, spíš se budou snažit ukecat Feigeho aby jim jednotlivé produkce nějak zkorigoval, nebo alespoň posvětil puncem MCU, a věř, že Feige není někdo, kdo se bude podřizovat Sony.
Marvel už pak mimochodem pro Sony nemaká "skoro zadarmo", jako doposud, ale u trojky už budou investovat a inkasovat 25% rozpočtu a tržeb. Sony už tedy na tom rozhodně nevydělá tolik aby to studio nějak zásadně nakoplo. To si v Disneym moc dobře spočítali. Sony už může spasit pouze kolosální úspěch Morbia, druhého Venoma a druhého animovaného Spider-Verse. A těžko věřit, že by miliardu trhly všechny tři. Tam, kdo ví jestli se to podaří maximálně Spider-Versu. A i kdyby se zázrak stal, tak jediné co se stane, by bylo, že Sony začne Feigeho otravovat s vícero projekty. Prostě od dohody už se utíkat nebude. Točí se v tom příliš mnoho peněz a výhod pro obě studia, než aby se to jen tak zařízlo.
Pokud, jde o Neda, pokud ho pozoruješ pořádně. Tak v MCU, je to jasně nadšený geek, který je pořád šťastný z toho, jaké neuvěřitelné věci se kolem něj pořád dějou a že právě může být Peterovi tím sidekickem, který mu pomáhá. Tam nikde není ani sebemenší žárodek na nějakou žárlivost. Navíc mu nemá ani důvod závidět osobní život, protože se mu v mnoha věcech vyrovná a i to randění s Betty si měl v dvojce možnost vyzkoušet. Pokud by mu Marvel chtěl vtisknout, nějaké záporné kvality, museli by to teprve udělat v některém z následujících filmů a ještě tomu dát dostatek prostoru aby to působilo uvěřitelně. Jistě, může se to stát, neříkám, že ne. Ale z celkového hlediska je to prostě hloupost, protože to je akorát tlačení Neda do polohy, kterou už jsme mohli vidět několikrát jinde a především by se z něj akorát dělala kopie Harryho, na místo vlastního charakteru. A pokud Marvel dal se Spidem něco najevo, tak je to nezájem opakování vyděného. Přitom komiksová předloha přímo nabízí Nedovi, jeho vlastní dějově unikátní oblouk, který by v MCU mohl velmi dobře fungovat, tak proč ho nevyužít.
Co se Harryho týče, bylo tu pár zmínek o jeho možném uvedení v "college trilogii", především, jsou tu ale prokazatelně nějaké plány pro Normana, a těžko věřit, že by se Marvel vytasil s Normanem a Harrym ne.
Imho, dosavadní trilogie je podle mě především o formování Spider-Mana v rámci MCU. Na nějakou vlastní jedinečnou charakteristiku by potenciálně mohlo dojít v "college trilogii", kde už kvůli zasazení, se musí nezbytně vrátit několik klasických Spidey motivů, kterým se Marvel doposud vyhýbal.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-17 00:47:38 | 0 0
A ještě dodám, že mi příjde jako volovina, aby Moralese přitáhli z jiný reality, když už v MCU prokazatelně existuje. Co ale plně chápu je, že ho bude muset inspirovat Maguirův Spider-Man, protože ač se mi sólovky s Hollandem líbili a on je vynikající Spider-Man, tak je to ta nejvíc nekonzistentní postava celého MCU - pravého Parkera naposledy hrál ve své první scéně se Starkem v pokoji, kde říká že když má člověk tyhle schopnosti, tak musí bojovat za slabší. Od té doby se k tomu přiblíil snad jenom tím, že šel chyti Vultura a vykašlal se na ples, ale jinak se chová hrozně nezodpovědně a proti charakteru, který by Parker měl mít (tady je to nejvíc vidět u Mysteria, kdy ho vlastně nechá umřít a nepomůže mu - tohle by Peter nikdy neudělal). Ale to je problém toho, že se nechtějí používat motivy z minulosti - smrt strejdy Bena je dobře že vynechali, ale jeho úplná ignorace a vlivu jaký na Petera a jeho osobnost měl podle mě chyba, tak mi tam chybí to Spideyho silné spojení s New Yorkem a jeho obyvateli.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-17 00:30:53 | 0 0
Ukulele: Jako všechno to zní hezky a uznávám, že se toho dost většinou potvrdí, ale nějaký vztah Marvel-Sony budu brát s hodně velkou rezervou. A hlavně protože zatím ustupuje výhradně Marvel potažmo Disney a Sony evidentně diktuje - Disney přesune premiéru a uvolnění slot hned dostane Sony (a náhodou se tohle děje po té nové dohodě), už fakt že sólovky ty nejatraktivnější postavy (to jest Sony to nedovolí - drobný ústupek se dá brát v podobě Mysteria, který měl mít ped tím týmovku s Kravenem) a to nejhlavnější ty sólovky nemají na MCU žádný vliv, ani se ty události nezmínily (dobře FFH je dějově poslední MCU film a pokud se někde nezmíní ten bordel co provedl Mysterio, tak je jasný jak si Spider-Man v rámci MCU stojí, stejně jako Agenti a to tak, že on na události reaguje ale opačně smůla). A tyhle všechny drby dost naznačují zásadní zapojení Spideyho světa a to tam prostě vůbec není a nějak nevěřím, že by Disney dovolil aby se v jejich nejvýdělečnější značce rozlezlo něco co jim nepatří natolik, aby to pak celé MCU ohrozilo - protože nebudeme si nic nalhávat, pokud jim Feige stabilizuje výdělky, tak klidně můžou říct čau.

A tvrdit, že by se k Nedovi nehodil nějaký motiv mi příjde dost přehnané, protože je to středoškolák a hlavně zatím neukázali jinak než jako hláškujícího sidekicka, ale reálně nic nevíme. A nepříjde mi úplně mimo, že by něko začal žárlit na kámoše, když získal holku svých snů, lidi ho mají více méně rádi a navíc má cool schopnosti (opět zdůrazňuju je to středoškolák a je věku, kdy se osobnostně nejvíc formuje). Naopak si myslim, že by to mohlo jednoho člověka naštvat. A Harry jednou určitě bude? Ale tyhle drby naznačují dalších asi 10 postav. Budu rád když se ty drby potvrdí, ale s tím jak je to zatím reálně nastavený, to může odsrat jenom Disney.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-16 22:55:56 | 0 0
Fimi: Od Mika ani nikoho z kluků v tomhle směru zatím žádné vyjádření nemám. Kraven je nejspíš někde na cestě k Sinister Six určitě v plánu, ale víc zatím nevím. Počkejme jak se to vyrvrbí.
Co se Maslany týče viz aktuální novinka.
Martsebe: Znalec přes Milese zrovna nejsem, ale co vím, tak ano měl by být mladší. Jeho cesta do MCU už se nevyhnutelně také blíží a vyřešená by měla být vskutku šalamounsky. Miles totiž nebude mít vazbu na Hollandova Spider-mana, ale Maguirerova. A bude to on, kdo ho inspiruje stát se hrdinou. Aktuálně jsou ve hře dvě varianty, buď bude Miles pocházet z vesmíru Raimiho filmů a do MCU se posléze dostane skrze multiverse, nebo bude pocházet přímo z MCU a pouze se inspiruje Maguireho činy během Spider-Verse.
Co se vztahu Marvel - Sony týče, tam znovu opakuji, že nějaké další rozepře už moc nehrozí. Situace je nyní už dost jiná a žádné ze studií nemá zájem na tom aby se aktuální spolupráce jakkoliv znovu narušila. Sony samotné už si to ostatně ani nemůže dovolit. Jejich celá existence na tom závisí. Naopak teď z jejich strany bude panovat úporná snaha se s MCU co nejvíc provázat a vlést Feigemu do zadnice co nejvíc to půjde. Oněm dosavadním projektům bez Feigeho, je prozatím zbytečné přikládat jakoukoliv pozornost, bez ohledu na to kolik lidí k tomu přiřazených mají. Dokud se reálně nezačnou točit kamery, jsou to jen prázdné plky, který mají vytvořit dojem, že Sony samo o sobě nějakou činnost vyvíjí.

Pokud jde pak o Neda, znovu striktně s ideou pomsty a žárlivosti nesouhlasím. K tomu charakteru tak jak je doposud podán to prostě nesedí. A obdobná hra už tu byla dvakrát s Harrym, který se do budoucna v MCU určitě taky objeví. Takže ohrávat to pořád dokola je taky zbytečné. Nemluvě o tom, že by to z Hobgoblina udělalo jen dalšího rutinního goblina. Ne Hobgoblin má být mnohem rafinovanější, a Ned je v tom všem vlastně jen nevinná oběť, což by dáválo mnohem větší smysl, pokud by Nedův osud měl suplovat komiksovou smrt Gwen. Nevím jak moc vy hoši celou tu zápletku kolem Hobgoblina znáte, ale jsem prostě pro nějakou její variaci, spíš než stokrát ohrané klišé pomsty a žárlivosti.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-16 10:43:58 | 0 0
Martsebe jo s tou MJ a Zendayou to dává smysl, i s tím Nedem, souhlasím.

K Chameleonovi, co když Dimitry v FFH nebyla jeho práva poloha? Co když to byl převlek? Nevěřím tomu že by padouch byl absolutně neznámý noname herec, já Teda herce Dimitriho vůbec neznám, ostatně já neznám ani toho představitele Scorpiona z HC. Třeba to byl taky převlek a Dimitri je ve skutečnosti já nevím, Liev Schreiber nebo Joel Edgerton
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-16 10:14:10 | 0 0
Fimi: Tak nemusejí jí hned zabijet nebo tak. Úplně vklidu to jde udělat tak, že střední končí a vejšku půjde do jinýho státu. A pak na vejšce pozná Mary Jane a ten fakt, že si taky nechá říkat MJ může být taková fajn scénka na odlehčení. Jak říkám rozhodující je jak to má teďka Holland a Zendaya, protože spolu chodili a už spolu prej nejsou a ještě víc to může zamíchat kartama, když mají hrát zamilovanej pár. Ale nebudu lhát jak píše ukulele, taky bych bral kdyby konečně ve filmech byla Felicie (AMS2 nepočítám). A u Neda není potřeba nejaká zrada nebo tak - úplně vklidu stačí, že by na Petera a jeho schopnosti začal žárlit (holt bejt nej kámoš superhrdiny je pech) a tak by taky chtěl bejt slavnej, ale protože Peter má vštěpený "S velkou silou přichází zodpovědnost", tak Nedovi se zalíbí na druhé straně barikády. V jednoduchosti je síla, kdyby Peter musel volit, tak by to moc připomínalo scénu na mostě z Raimiho Spider-Mana 1.

Tak s Kravenem bych byl zatím opatrný (přece jenom Sony chce tu sólovku, pro kterou už mají režiséra), jen jsem připomenul že na záporáka hledali typově někoho jinýho než je Foxx. A co se důležitosti týče, tak bych se řídil dvěma předchozíma sólovkama - ten známější herec je ten hlavní a zbytek jsou jen podrž tažky (Keaton jako Vulture, Gyllenhaal jako Mysterio), takže pokud to nezmění a Dimitri z FFH je Chameleon, tak bych to na hlavního záporáka na úkor oscarového Foxxe fakt neviděl.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-16 08:36:12 | 0 0
No, MJ se klidně objevit může, řekne že se jmenuje Marry Jane ale říkají ji MJ a v tu chvíli se Tomovi vybaví Michelle a že jí ztratil a už se to poveze. Na Kravena jsem fakt zvědav, zajímalo by mě zda pořád platí že padouchem bude Chameleon a Elektro bude spíš sekundární

No Jimmi je vtipálek to ano takže to taky beru s rezervou.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-16 08:12:43 | 0 0
Fimi: Kimmel je známý vtipálek, takže bych to nebral vůbec vážně. Dost možná to spíš naznačuje, že u něj bude jako host a možná se tam prozradí víc o filmu (název, casting atd.). Co zaujalo spíš mě je ta zmínka o Kravenovi - díky Electrovi a možnému Spider-Verse to zapadlo, ale počítám že pořád platí, že do role záporáka hledají typově někoho jako Joel Kinnaman.

A pro znalce komiksu, nemá být Miles mladší než Peter? Kdybych totiž vycházel ze hry a bylo to i v komiksech, tak by v MCU musel být Miles momentálně malej capart (pokud to chytře neobejdou tím, že Miles při lusknutí přežil a tím pádem bude Peterovi věkově blíž).

A u Mary Jane nevidím problém, prostě schoda náhod. Tady dost možná bude taky záležet jak to spolu momentálně mají Holland a Zendaya

A jako čte se to tady hezky, ale osobně to beru s rezervou, protože se někdo v Sony může probudit se špatnou náladou a všechno poletí komínem.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-16 07:10:27 | 0 0
Ukule a co říkáš na toto? https://screenrant.com/spider-… />
Jsem rád že Tobey a Andy budou jednorázová věc, max na dva filmy.

No a Maslany vyvratila že má být She Hulk
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-16 00:51:21 | 0 0
Fimi: To aktuálně těžko říct. Určitě by to ale měla být jednorázová záležitost. Prostě dát Maguierovi a Garfieldovy jejich send off a nazdar. Nějak dál fušovat Hollandovi do budoucnosti Spider-Mana nemaj.
Co se Venoma týče, tam je to očividně prozatím zamotané, Mikey a ostatní hoši se shodnou jen na jednom. Peter by někde během událostí Secret Wars měl přijít k černému obleku. Ale jestli to nějak bude souviset s aktuální Venomovskou sérií od Sony těžko říct. Dovedu si představit, že i studia sama se o tom určitě hádají. Ale přesné informace nemám.
Každopádně, než by na Agenta Venoma mohlo dojít, bude z Revoloriho rozhodně dospělej chlap. A namakanej ani být nemusí, to ostatně není ani Hardy a stejně se jako Venom mění v nařachané hovado a to nemuvě o Ahmedovi a jeho Riotovi.
Jinak mě teď spíš zajímá jak to bude s tou MJ, když MCU Gwen bude spíše Spider-Gwen, než klasická Gwen. Pokud by totiž tomu tak bylo, tak pravděpodobně by randila spíš s Milesem (kterej se mimochodem také blíží), než s Peterem. A klasickou Mary Jane, aktuální MJ, trochu zazdívá, pokud by tam nebylo nějaké účelné odkazování jménem. Takže, co je zde v plánu mě naplňuje otázkama. Osobně bych opravdu rád, kdyby už konečně došlo na tu Feliciu.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-16 00:51:21 | 0 0
Fimi: To aktuálně těžko říct. Určitě by to ale měla být jednorázová záležitost. Prostě dát Maguierovi a Garfieldovy jejich send off a nazdar. Nějak dál fušovat Hollandovi do budoucnosti Spider-Mana nemaj.
Co se Venoma týče, tam je to očividně prozatím zamotané, Mikey a ostatní hoši se shodnou jen na jednom. Peter by někde během událostí Secret Wars měl přijít k černému obleku. Ale jestli to nějak bude souviset s aktuální Venomovskou sérií od Sony těžko říct. Dovedu si představit, že i studia sama se o tom určitě hádají. Ale přesné informace nemám.
Každopádně, než by na Agenta Venoma mohlo dojít, bude z Revoloriho rozhodně dospělej chlap. A namakanej ani být nemusí, to ostatně není ani Hardy a stejně se jako Venom mění v nařachané hovado a to nemuvě o Ahmedovi a jeho Riotovi.
Jinak mě teď spíš zajímá jak to bude s tou MJ, když MCU Gwen bude spíše Spider-Gwen, než klasická Gwen. Pokud by totiž tomu tak bylo, tak pravděpodobně by randila spíš s Milesem (kterej se mimochodem také blíží), než s Peterem. A klasickou Mary Jane, aktuální MJ, trochu zazdívá, pokud by tam nebylo nějaké účelné odkazování jménem. Takže, co je zde v plánu mě naplňuje otázkama. Osobně bych opravdu rád, kdyby už konečně došlo na tu Feliciu.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-15 18:33:48 | 0 0
No. Podle multiverzum bude fungovat dlouho ale Spider-Verse zase ne, podle těch drbů bude na multiverza kladen celkem důraz.. Spíš mě zajímá co ten spiderverze, bude to jeden film nebo série? Prý tam má být právě S6, tak snad to neskončí nějak trapně..

Jenoravda že Revolori v době kdy na AV přijde čas může překvapit a být prostě namakanej a vyspělej už. Kdo ví kdy by 5o bylo, nejdříve musí být jasně představen Venom
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-15 18:22:13 | 0 0
Fimi: Tak co vím z Flashe se může stát nanejvýš Agent Venom a na to z mnoha důvodů jen tak nedojde. A i kdyby Flash eventuálně tu šanci dostal, bude to za tak dlouho, že Revolori mezitím řádně doroste, třeba se dá do formy. Konec konců, pokud může Batalon, nevím proč by Revolori nemohl taky. Však já si taky předtím Batalona jako Hobgoblina nedokázal představit a teď ejhle jak hoch překvapil. Mimochodem s návratem Manganiella bych moc nepočítal. Jednak do doby, než by na Agenta Venoma mohlo dojít, bude moc starý a druhak, nemyslím si, že multiverse bude fungovat zrovna tím způsobem alternativních verzí postav nějak dlouhodobě. Marvel zase nepotřebuje si v různých alternací jednotlivých postav až takový chaos.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-15 16:46:55 | 0 0
Jsem na to hodně zvědavý, zrovna tuhle postavu bych rád viděl.. Jen doufám že z toho Flashe nechtějí udělat taky nějakou důležitější postavu, to radši ať se v rámci multivesmiru a spiderverze vrátí Joe Manguilemo (nebo jak se píše) z Raimiho série

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest