Komentáře 20

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-03 21:22:43 | 0 0
Fimi: To je všechno aktuálně otevřená kniha, ze které nelze nic předvídat. Je očividné, že korona udělala i v plánech Marvelu pořádnou rošádu. A težko tak předvídat jestli se určitá provázanost, uskuteční zrovna tak jak se původně prohlašovalo. Do toho se musí počítat s tím, že Sony má své vlastní priority. Takže se snadno může stát, že některé plány vezmou za své. Ovšem dokud to nemáme nějakým zdrojem potvrzené, je to jako věštit z vody. Možná budou, možná ne.
Co bych považoval za jisté, je že chystaná trojka stoprocentně nějak uzavře dosavadní trilogii a připraví půdu pro Spider-Verse a Sinister Six. Co jak se dál vyvine bude záležet na okolnostech. Ale ať už by Spider-Verse bylo jen mezizastávkou, nebo možná přímo její součástí, nepochybuji, že určitě dojde na College Trilogii. Dokonce pak tu jsou očividně nějaké plány s Osbornem. Hoši na kanále očividně něco vědí, ale prý nechtěj, nebo nemohou říct. Tak uvidíme.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-03 18:58:33 | 0 0
Jeate by mě tedy zajímalo jak to bude s chameleonem a She Hulk a co ten drb že ve čtyřce má být Hobgoblin?
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-03 17:58:57 | 0 0
Carnage: Zrovna u Electra na barvě kůže zase tolik nesejde, pokud je to vyváženo hereckým talentem jaký Foxx bez pochyb má. Spíš jde o to aby nebyl za šaška, kterého z něj Sony v Amazing udělali. Když ale vezmu v potaz, co všechno podle uniklých emailů, už tehdy Feige Sony na Elektrovy vyčítal, pevně věřím, že tentorkát se mu dostane mnohem lepší péče.
Mimochodem. Bosslogic navrhuje ještě žlutou na místo modré:
https://twitter.com/Bosslogic/…
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-03 17:49:15 | 0 0
Fimi: Co jsem pochopil, mluví se aspoň prozatím, pouze o jednom filmu. Co se Tobeyho týče, na něj určitě bude kladen důraz a měla by to pro něj být celkově rozlučka a send off jeho verze, který si zaslouží, ale doteď nedostal šanci dostat. O tom, jestli se bude nějak předávat pochodeň, těžko říct, ale minimálně úmysl je dát Tobymu konec na styl Tonyho, a Miles má být někde mezitím rozhodně uveden a jeho obětí se inspirovat (spekuluje se, že by Miles mohl být zmíněn už v Hollandově trojce, takže to dost možná může být pravý MCU Miles). Co se Garfielda týče, o tom dosavadní zprávy vůbec nemluví, ale prostě se počítá, že tam bude. Navíc jsem četl zprávy, že Feigemu se minimálně v dvojce Amazing, v roli moc nelíbil. Takže podobně jako v dosavadních zprávách si dovedu představit, že ve finálním filmu by mohl být určitě trošku upozaděn, ve srovnání s Tobym a Hollandem. Ale není pochyb, že tam případně bude, a nějaké péče se mu dostane. Že by si s ním Feige vytřel prdel jako to udělalo Sony, bych si zase nemyslel.
Co se návaznosti na College Trilogy týče, žádné zprávy zatím nejsou. Ale dovedu si představit, že Spider-Verse by byl spíš samostatný event film, než součást nějaké Trilogie. Ostatně úmysl prý je dosáhnout něčeho na úrovni Endgame. (I když těžko říct, jestli to není spíš jen vlhký sen Sony).
Co se pak právě Sony týče, z aktuálních zpráv nabívám dojmu, že si z Spider-Verse plánují udělat to samé, co DC z Flashovy sólovky. Prostě něco co za jejich dosavadní tvorbou udělá tlustou čáru a nastaví nové podmínky, na kterých jejich budoucí filmy budou fungovat.
A co se Hollanda týče, nevím sice jestli, podepsal smlouvu na 15 filmů, ale rozhodně se v roli bude ždímat, dokud to půjde. Ostatně už od začátku byl plán že ho nechají v roli vyrůst podobně jako to bylo u obsazení Harryho Pottera. Prostě Holland bude Spider-Man ještě hodně dlouho, pokud se lidem neznelíbí. Sám roli miluje a ani si nemyslím, že by od ní v dohledné době chtěl utíkat.

martsebe: Soňákům se nelze moc divit, že na všechno budou chtít spěchat. Jejich existenční hodiny tikají. A ze Spider-Verse se postupně stává jejich hlavní trumf, který budou potřebovat vytasit co nejdřív. Zvlášť pokud by Morbius nebo druhý Venom na tržbách vykapali. Jinak by se taky mohlo stát, že je dřív někdo koupí, než se stačí Spider-Verse dostat do kin. A to by pro několik kravaťáků v současném vedení, znamenalo, že oni už by se svých podílů z tržeb nedočkali. A to jistě musíš pochopit, že si nebude tam přát nikdo. Takže minimálně pro teď se zdá, že by Spider-Verse mohlo dostat přednost i před College trilogií.
Pokud jde o Raimiho. Ten aktuálně spolupracuje s Marvelem. A pokud by to vydrželo, je pravděpodobné, že Spider-Verse by pro něj potencionálně bylo zrovna tak spíš spoluprací s Marvelem, než se Sony. Navíc situace jejich vztahu se změnila a pokud by Marvel dokázal Raimiho do Spider-Verse uvrtat, tak Sony to určitě nebude chtít moc rozbít. Ledaže by jeho tvůrčí rozhodnutí Sony silně existenčně ohrožovali, a pak je pravděpodobné, že by "tvůrčí neschody" přišli na přetřes už začátku a prostě by se raději rovnou sáhlo po někom jiném. Ovšem jak říkám aktuálně Sony potřebuje Raimiho víc, než on je. Takže ti si případné námitky určitě budou dvakrát rozmýšlet, a pokud je to existenčně neohrozí, tak spíš budou za kývací patolízaly, kteří budou jen sekundovat celkovému produkčnímu vedení Feigeho.

Jinak co se nového vzhledu Foxxe coby Elektra týče, myslím, že BossLogic udeřil hlavičku na hřebíček. Jeho návrh krásně spojuje co na Foxxově Elektrovi fungovalo, a zároveň to co nefungovalo nahrazuje věrnějším klasickým vzhledem. Takového Elektra bych si vskutku nechal líbit. Co vy?
https://twitter.com/Bosslogic/…
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2020-10-03 17:25:27 | 0 0
Hmmm prej nebude modrej tak snad bude bílej :D
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-03 11:35:04 | 0 0
Jsem rád, že Foxx dostane druhou šanci se snad lepším materiálem a hlavně bude mít jiný vzhled. Těžko říct jestli půjdou do úplný klasiky co se kostýmu týče nebo budou modernizovat - a podle předchozích filmů těžko soudit, když Vulture byl aktualiován a naopak Mysterio klasický. Podle mě by byla nejlepší varianta se inspirovat ze hry pro PS4.

U Spiderversa bych to bral jako jednorázový event a ne hned trilogie nebo něco takovýho. Spíš se bojím, že hlavouni v Sony to budou chtít mermomocí co nejdříve a zase to celý poserou (stačí si vzpomenout jak dopadnul u Foxů Apocalypse, když nechtěli zůstat pozadu za MCU s Thanosem a tehdy ohlášeným Darkseidem u DC). Taky si myslim, že Raimi se nebude hnát do spolupráce se Sony po tom, co mu kecali do Spider-Mana 3 a u Garfielda mám taky pochybnosti, když se sám vyjádřil, že přístup Sony k postavě ho vnitřně zlomil, že Spider-Mana miluje od dětství a studio zajímal jen prodej hraček a na příběh sralo. Samozřejmě peníze můžou udělat hodně, ale nevěřím že Raimi do toho nepůjde bez kreativní volnosti a Garfield bez pořádnýho scénáře a Tobey měl dostat za Spider-Mana 4 20 mega, takže nějak se mi nechce věřit, že by Sony zrovna bylo ochotno takhle pustit žilou.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-03 09:39:06 | 0 0
Čili hned po sm3 přijde efilm nebo trilogie jménem Spiderverze, Andy a Tobey podepíšou smlouvu na tři filmy, Tobey má tedy zemřít a předat pochodeň Moralesovi? To mám pocit uvádí geekosity. Andy co Teda? Respektive je on vůbec jistej? A tedy spiderverze má být tedy mimo a bokem samostatná série vedle série spidermana a jeho sólovek tzv college trilogy?

Mi tak došlo, pokud má být holland v college trilogy a následně v já nevím job trilogy (po vysoké), do toho série spiderverze a podle drbů ještě možná Cpt marvel 2, Young avengers, avengers a další týmovky.... To má smlouvu na dalších 15 filmů?
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-02 23:49:06 | 0 0
Tak Foxx právě víceméně potvrdil, že půjde o novou inkarnaci Elektra, který prý "tentokrát nebude modrej".
Tohle víceméně otvírá dveře, pro další herce, aby si do budoucna zopakovali nové inkarnace svých komiksových rolí.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-10-02 14:43:04 | 0 0
Ok, jelikož se zdá, že předchozího komentáře si nikdo nevšiml postnu to sem znovu. Zde jsou bližší detaily, které se včera večer podařili Mickeymu zjistit:

Foxxův Elektro se bez debat blíží, a i když momentálně není stoprocentně jasné, jakou verzi postavy bude hrát, bude se stoprocentně jednat o předvoj hraného Spider-Verse filmu, který v aktuálním vývoji situace a jednání mezi Marvelem a Sony nabral na prioritě. A aktuální plán je takový, že hrané Spider-Verse by přišlo na řadu HNED po třetím Spider-Manovi. S tím, že v trojce by se k němu měli položit základy. Těžko říct, jak moc to pohřbívá původní plány s Chameleonem, ale minimálně Elektro by se měl objevit proto, aby pomohl dát dohromady Sinister Six. Se kterou se Spidey někde následně střetne. Každopádně hrané Spider-Verse se v očích Sony stává poměrně klíčovým projektem, který by rádi viděli jako něco co za všemi jejich dosavadními filmy udělá tlustou čáru a po té by se SPUMC úzce provázal s MCU, načež jak jsem předjímal by Sony už jen vyloženě lezlo Feigemu do řitě, a defakto ho nechali ve větší nebo menší organizovat veškeré jejich filmy. Momentálně ještě těžko říct, jak moc by to provázání bylo upřímné, ale minimálně takový Morbius by tu konexi měl mít takovou jak jeho trailer předjímá a Feige by měl pohlídat "hladkost a kvalitu" propojení s MCU. Co se Venoma týče, k tomu se Mickey konkrétně nevyjádřil, ale další hoši na kanálu minimálně předjímaj, že by se do širšího MCU, snad zatím v současné podobě podívat neměl. Ostatní je zatím otevřená kniha. Je tu možná počáteční zájem aby hraný Spider-Verse režíroval Raimi, ale veškerá tyto jednání jsou zatím v počátcích a můžou se vyvinout jakkoliv.
Josef246 | Fandíme filmu
Josef246 | 2020-10-02 12:55:32 | 0 0
“ Aktuálně má třetí Spider-Man premiéru stanovenou až po Strangeovi, ještě před pandemií však měl do kin přijít nejprve Strange a teprve potom Spider-Man.”
Není situace tedy porad stejna jak pred tak i po pandemii?
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-02 11:35:59 | 0 0
Taky doufám že do toho nepůjdou, vidět opět dalšího uplakaneho Starkovce bych fakt už nedal.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-10-02 09:25:00 | 0 0
Fimi: Je mi jasný, že existuje hodně inkarnací Sinister Six, ale já se vždycky setka s tím, že je tam Octopus (hlavně animák z 94 a naposledy hra na PS4), takže bych rád, aby byl tím šestým on.

Tak ti poskoci Mysteria se musí řešit snad 100%, protože bez nich svoji vinu nedokáže. Ale to je stejně jedno, protože pořád je jasný, že Mysterio je naživu - ta otázka co položí Peter Edith je natolik okecatelná, že se nebojím. Otázka jestli budou hrát, že je mrtvý do střetu se samotnou Sinister Six nebo to budou naznačovat už dřív.

Jediný jeho zaměstnanec byl Beck a ten byl psychicky narušený už před tím (myslim, že to buď řekli ve filmu nebo to někde řekli mimo) a Stark tu technologii chtěl použít k lepším věcem než Beck. Ten zbytek byli cizí lidi co je jenom nasral - Vulture z finančních důvodů, Killian uražené ego. Vanka zdědil po fotříkovi, toho bych úplně nepočítal. Ale já věřím, že potřetí do tohohle schématu nepůjdou - tehdy bylo prostě MCU příliš obrovské a Spidey se rozkoukával, tak padouši holt zárodek měli jinde, ale teďka je z něj větší hráč, takže už se půjde tradičněji.
Hronik | Fandíme filmu
Hronik | 2020-10-02 09:13:09 | 0 0
Fimi já si od Dr. Slibuju ohromný fanservice. Tohle bych tam fakt bral.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-02 09:12:48 | 0 0
Takže trojka s Elektrem má položit základy pro S6 a do toho po trojce má být tzv college trilogy kde Teda nejspíš budou učitelé Connors a Octavius (Lizard a Octopus) tak třeba někdo z nich bude ten šestý v S6
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-10-02 09:03:44 | 0 0
Hronik že by v DS 2 byla realita Secret empire s Hydra Capem? To by bylo fajn

Tomo těch zhrzelych zoufalých padouchů kterým Stark ublížil je víc, třeba takový Vanko který se mstí za otce, Killian.. Možná by se našli další..

Jako kdyby hlavní byl chameleon, další Elektro a možná by se objevil i Kraven, to by bylo fajn..

Martsebe šestý by mohl být Kraven nebo chameleon a mimochodem v HC byl ještě Prowler a Tinkerer a zajímá mě, zda se ještě budou řešit kolegové Mysteria co ovládali ty systémy iluzí

No a samozřejmě pevně věřím že Edith přejde do rukou furyho a SWORDU

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest