Komentáře 4

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-05-07 08:43:40 | 0 0
Karel Amen
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2020-05-07 01:21:25 | 0 0
Oh, jasný já vím že jsem zabrousit na citlivý téma a slabší povaze rupla cévka... nevím tak ale úplně proč je to nutný se hned rozčilovat.
Málokdo si uvědomuje jak vysoko/nízko nad námi litá ISS a že Vesmír je definován od 80km a výš od Země. Že první návrhy vesmírné stanice pochází z Ruska s že kosmonautika tam má větší tradici než v USA je fakt... že se vede určitá rétorika je taky fakt.
Myslím že jsem na názor prostého lidu na to kdyby Rusko chtělo natočit film z Vesmíru na ISS už nepřímo dostal...
USA koroňák rozkládá, proslovy Trumpa jdou ale stanou, protože v tom samým Rusku, který jako první poslalo do Evropy lékařskou pomoc se odstranilo několik doktorů, nicméně o úmrtnosti kritiků/novináři Clintnovi se zmiňovat nebudeme protože to je úplně něco jinýho. To jsou lži a desinformace. Zatímco zprávy ze západu o Rusku jsou 100% akurátní... USA má stejnou rétoriku jako SSSR o drogách. U nás neexistují, akorát že v USA nejde o drogy, ale o politicky nehodící se témata úplně všeho druhu.
Kdykoliv se kdokoliv z nezápadu zmíní o západu tak je vysmívání, ale kdykoliv se západ zmíní o nezapadu tak jde o 100% alurátnosti.

A nezapomeňme Rusko velký špatný protože Sovětský Svaz... ale Třetí říše a Mnichov 38 to nebyli Německo, Francie, Británie, to byl někdo jiný. Bushovic rodinný klan nikdy před válkou nezadotoval zbrojení v předválečným Německu, Henry Ford I. neposílal finanční dary Hitlerovi a Hugo Boss nikdy nenavrhl uniformu SS ani SA. USA nikdy nespáchalo vojenský zločiny jako například svržení ne jedné, ale rovnou dvou atomových bomby na civilní obyvatelstvo (a to se bohové nad Japonskem smiloval, nebýt špatného počasí tak mírotvorci shodí atomovky na vícero civilních měst), shazování napalmu na civilní obyvatelstvo, střelba z drobů na civilní obyvatelstvo... a už vůbec není 50 let permanentně s někým ve válečným stavu. Nenene USA dělá jen to co je nezbytný, šíří mír a lásku... a hlavně jen pravdu a nic než pravdu.
Rusko jen velký špatný a až příště uslyšíme nějaké info o Rusku ze západních zdrojů, tak je to 1000000% pravda, neupravená dle potřeb mírotvorců, jen holá pravda. Murica fuck yeah!!!!
Nat | Fandíme filmu
Nat | 2020-05-06 21:45:56 | 1 1
Karel: Tak toto je slusna diagnoza. Porovnavat cast obvod gule a vzdialenost od povrchu gule, to chce tazku logiku.
A riesit tu nejake Rusko kde lekari ktori sa stazovali na situaciu z koronou vypadavaju z okna, to je ozaj pre doktora chocholusk, ci ine tebou spomenute veci.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2020-05-06 12:40:00 | 1 1
400km nad Zemí... ano už jde o Vesmír, ale prakticky to je ještě jen hodně vysoko nad Zemí, takže ČR je o nějakých 80 km delší...
Dost by mě zajímal postoj USA, NASA a následně potom celý společnosti k tomu kdyby Rusko přišlo v roce, třeba 2016, že by chtěli natočit film z Kosmu a kousek chtěli natočit na ISS. Zda by to NASA, JAXA, CSA a ESA odsouhlasili a jestli by náhodou nepřevládalo přesvědčení, že Rusko chce jen točit další propagandu o dobývání Kosmu :)
Holywood totiž jako jediný za žádných okolností netočí politickou propagandu a USA představují čirou a upřímnou touhu po vědění a poznání... :D a mě to ani trošičku nesmrdí nějakou levárnou spojenou s tím, že se NASA (neúspěšně) snažila (opět) lidi přesvědčit před pár dny o existenci UFO přesně v okamžiku, kdy se jím to tam začíná pod tíhou koroňáku hroutit. Dokonce jim to nesežrali ani vlastní lidi a to je už co říct.

Až mě přestane udivovat že Američani "dobyli" Měsíc s technologií, která je dnes v mikrovlnce a s dnešní technologií už se lítá jen na ISIS, tak možná uvěřím, že se se může člověk odlepit od Země víc něž na nějakých 900km...

Nicméně nechci, aby to vyznělo že to Tomovi nepřeju, nebo že bych nechtěl aby se ten film točil. Právě naopak...

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest