Komentáře 26

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-17 11:12:45 | 0 0
Martsebe s tou F4 to asi dává smysl, nejprve Reed coby velmi inteligentní vědec a následně V F4 filmu jakýsi origin

S Namorem to vidím podobně, po vzoru WS nejprve padouch poté antihrina, ale stejně bych byl radši kdyby to byl spíš vesměs antihrina nebo hrdina s radikálním uvažováním.

Benedikt snad prodlouží, pokud se bude chystat taková týmovka


Jinak mě napadlo že Tom Hanks by byl skvělý Octopus.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-04-17 11:05:42 | 0 0
Fimi: To je právě to, pokud by už měl schopnosti, tak by se zase muselo vysvětlovat proč nikdy nepomohl proti Thanosovi atd. Spíš bych to viděl, že bude osloven protože je to jeden z nejchytřejších lidí planety a stane se důleitým hráčem a díky tomuhle zapojení to povede k tomu, že F4 získá svoje schopnosti.

Ať už se jedná o Namora nebo Xaviera atd. tak co se týče představitelů, tak věřím Feigemu, casting zatím vždycky vyšel a věřím, že budou pokračovat i nadále. U Namora by mi přišla cesta přes záporáka do anti-hrdiny jako nejlepší cesta, protože pak by ho nemuseli tolik srovnávat s Aquamanem a jak MCU vidělo uspěch a chce se na tom přiživit (teď mluvím hlavně o nekomiksových fanoušcích).

Hledal jsem a ty s Whedonem je prej nepotvrzený (že prej můj kámoš mi říkal,...), ale tohle by pro nej byla ideální látka. Pořád nebejt jeho, tak možná MCU není tam kde je, Avengers 1 to nakopli, do Ultrona mu moc kecali a místo na příběh zaměřeného filmu, jsem dostali přípravku na Fázi 3. Ale ty klidnější mezi postavama fungovaly i tam perfektně a ukázaly, že v tom je Whedon prostě dobrej. Navíc prej, že dost výrazně přepisoval i Thora 2 a to nejlepší na tom filmu (i pro ty co se jim ten film moc nelíbil), tak je jeho práce. Navíc po tom jak s ním vyjebali v DC bych rád, aby dostal šanci.

Jinak doufám, že pokud se budou dávat dohromady ilumináti, tak to znamená, že Cumberbatch nějakým způsobem Feigemu naznačil, že za správných podmínek prodlouží smlouvu.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-17 09:14:34 | 0 0
Teď jsem četl na internetech, že F4 možná zreziruje Joss Whedon
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-17 08:34:12 | 0 0
Ghost Rider v mcu? Take my money

No taky mě napadlo že illuminati budou jen nejprve asi zamysl a budou se stavět postupně...

Ten Namor mě taky zajímá jak ho pojmou, zda nejprve jako případného padoucha v Pantherovi 2 např.

Ty znáš Hickamovu sérii F4?
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-04-16 15:22:43 | 0 0
Fimi: Teoreticky existuje varianta, že by jim mohlo plně stačit jen casting Fantastica. Ilumináti by totiž v druhém Strangeovi neměli hrát nějakou zásadní roli. Pouze na konci Strange tým založí, takže bych se vůbec nedivil, kdyby aktivně prohodil slovo jen s Fantastikem, zatímco zbytek bude schovaný pěkně ve stínech, jak se na podobné šedé eminence sluší a patří. Ani bych ne nedivil, kdyby se jednalo úplně jen o potitulkovou scénu.
Pokud jde o Spider-Mana, tak se spíš bude čerpat ze samotných počátků Spideyho původního komiksu, kdy se hoch ucházel o pozici ve Fantastické čtyřce. Což by ostatně měl být jeho cíl i teď a tady. Jestli eventelně dojde i na bílé kostými je ve hvězdách, ale nečekal bych je hned z kraje a rozhodně ne v kontextu původního Hickmanova komiksu.
Pokud jde o Midnight sons, ty Marvel původně plánoval pro Hulu (pokud se nepletu z původního plánu to do produkce dotáhl pouze Hellstorm a toho ještě možná uvidíme), ale nyní se zdá, že původní plány berou za své (ostatně jako všechno z původní Marvel TV), a nyní si v Marvelu pohrávaj s celovečerní filmovou myšlenkou Midnight sons, pod Krasinskiho vedením. Samozřejmě vše záleží jak se co dohodne, ale momentálně jsou uvahy na zařazení Bladea a Ghost Ridera do tohoto týmu (Sony pak jistě slintají nad možností přiřazení i Morbia, kterého se snaží protlačit, ale Marvel zatím zřejmě nemá zájem a doufejme, že to tak i zůstane).
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-16 10:41:02 | 0 0
Martsebe upřímně doufám že Xaviera si střihne Mark Strong nebo Zachary Quinto...

Namor nejspíš bude nějaký asiat hádám

Hádám že v DS2 už Reed schopnosti mít bude,
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-04-16 10:12:08 | 0 0
To uvedení Richardse v DS2 se tu už v diskuzi někde objevilo a včera mě napadlo, že to bude kvůli tomu. Spíš půjde čistě o jeho inteligenci nebo už bude mít schopnosti? Namor je taky zajímavá informace, protože když se něco objeví na adresu Black Panthera 2, tak jedno se opakuje pořád a to, že Namor by měl být záporák filmu, tak jak by si to sedlo s touhle informací nevím.

Ono se není čemu divit, že Krasinski je ochotnější k dlouhodobější spolupráci - 1) je to američan co na komiksech vyrůstal, takže k nim má vztah (a z toho jak mluví o fanoušcích, kteří ho pasovali do role Mr. Fantastica už před 3 roky, je vidět takové to správné nadšení), 2) objevil se ve 2 seriálech, kde měl buď jednu z hlavních nebo rovnou hlavní roli, takže pro něj není cizí upsat se něčemu většímu. Blunt na druhou stranu je angličanka (takže vztah ke komiksům asi nebude moc velký) a nebudeme si nic nalhávat je to hvězda větší svítivosti a u těch se prostě musí počítat s tím, že nebude dostupná jak se někomu zlíbí (stačí se podívat co musí Marvel vždycky dělat kvůli Cumberbatchovi).

Koukám že to letní natáčení zatím pořád platí. To ale znamená, že casting budou muset nějak zařídit, protože jestli ve filmu bude Clea, tak Cumberbatch bude muset na 100% dělat s herečkama chemistry testy, aby tam byl potenciál pro budoucí romantiku. Tohle přes Skype narozdíl od Richardse nezaříděj.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-16 07:05:35 | 0 0
Ukule zajímavé novinky, čili do premiéry DS2 je potřeba znát casting Fantastica, Namora a Xaviera. Předpokládám že další členi Iluminati ještě přibudou, jako třeba Black Bolt.

Pokud to bude jak říkáš a Fantastic bude nejdřív ve dvou filmech a až potom ve F4 tak nejspíš podepíše na ranec filmů, minimálně na 6.

S tím spidermanem je to zajímavé, vypadá to že budou hooodne čerpat z F4 od Johna Hickmana, kde je právě spiderman součástí F4 a mají ty bílé obleky. F4 cestuje do vesmíru a objeví Atillan, jak říkáš, což by mělo být v druhém dílu F4.

Ti Midnight sons je jako jako další film připravovany marvelem v mcu?

No, ale hodně zajímavé novinky
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-04-16 01:37:26 | 0 0
Ok, tak shrnutí informací ze skupiny a celkový kontext k aktuální situaci:
To že jednotlivá jednání na sebe teď tak krásně navazují, není náhoda. Raimi je potvrzen, a rozhodnutí o Krasinskim bude velmi brzy následovat. A to čistě proto, že momentální plán je uvést Mr. Fantastika právě v druhé Strangeově sólovce, kde společně s ním a dalšími (hodně se spekuluje Namor, a možná už i sám Profesor Xavier), by měli dát dohromady už dřívě zmíněné Ilumináty, kteří zřejmě budou muset dohlížet na světovou situaci MCU, podle toho v jakém jí Multiverse of Madness zanechá. Casting Fantastika tak bude muset být rozhodnut, před první klapkou, která by aktuálně měla snad být někdy v létě. Takže oznámení očekávejte někdy předtím. Po Multiverse of Madness by pro Fantastika měla být další zastávkou Spideyho třetí sólovka (tady mi aktuálnost informací trochu hapruje, a buď to znamená, že tuhle část plánu, kvůli aktuální situaci, čeká ještě menší přepracování, a nebo Sony nakonec pro třetího Spideyho ještě nějaký ten odklad oznámí), každopádně Fantastik by se měl stát Peterovým novým mentorem a pokud to situace dovolí, tak ho převzít po svá ochraná křídla už v jeho třetím filmu. Pozor však, neměl by být jeho mentorem superhrdinským (v tomhle směru už Peter nese odkaz Tonyho a toho v tomhle směru nikdo nahrazovat nebude), ale mentorem vědeckým. Volba na Fantastika pak v tomhle směru padá především protože Peter potřebuje přijít do styku s někým chytřejším než je on sám a v Marvelu těžko najdete větší vědeckou kapacitu, než je Reed Richards. Teprve po těhle dvou hostovačkách by měla přijít vlastní úloha Fantastické čtyřky.
Pokud tedy Krasinski kývne, bude mít dostatek času se s rolí sžít, než přijde vlastní sólovka celého fantastického týmu. S čím souvisí další bod, a to, že Marvel zájem o něj, jak už jsem předtím řekl, má především proto, že nejenom, že si ho fanoušci do role vysnili, ale také protože se Marvelu líbí představa že by čtyřku i sám potenciálně režíroval a napsal. A pokud ne čtyřku, mají v marvelu zájem o jeho režisérský talent, pro ještě jeden superhrdinský tým. A to hororově laděné Syny noci (Midnight Sons), kteří čítají, Bladea, Ghost Ridera a další, a celkově by mohli Krasinskiho stylu velmi sednout. Samozřejmě, jestli Krasinski na něco z toho kývne je ještě pořád otevřená kniha, ale zájem je prý v Marvelu dostatnečně vysoký na to aby ti hoši troufli říct, že pokud nebe nespadne, tak k nějaké dohodě s vysokou pravděpodobností určitě dojde.
Horší už je to pak s Blunt. Je tu sice prý velká možnost, že pokud se Krasinski k něčemu upíše, tak svou ženu nejspíš sveze sebou, ale jak už řekl martsebe řekl, Blunt skutečně nevoní představa k upsání se k takhle velké a dlouhodobé produkci, takže záleží čistě na tom, jestli se nechá manželem překecat.
Tak jako tak, do léta bude nejspíš v mnohém jasno, tedy pokud Koronavirus dá. ^_^
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-04-16 01:37:17 | 0 0
Ok, tak shrnutí informací ze skupiny a celkový kontext k aktuální situaci:
To že jednotlivá jednání na sebe teď tak krásně navazují, není náhoda. Raimi je potvrzen, a rozhodnutí o Krasinskim bude velmi brzy následovat. A to čistě proto, že momentální plán je uvést Mr. Fantastika právě v druhé Strangeově sólovce, kde společně s ním a dalšími (hodně se spekuluje Namor, a možná už i sám Profesor Xavier), by měli dát dohromady už dřívě zmíněné Ilumináty, kteří zřejmě budou muset dohlížet na světovou situaci MCU, podle toho v jakém jí Multiverse of Madness zanechá. Casting Fantastika tak bude muset být rozhodnut, před první klapkou, která by aktuálně měla snad být někdy v létě. Takže oznámení očekávejte někdy předtím. Po Multiverse of Madness by pro Fantastika měla být další zastávkou Spideyho třetí sólovka (tady mi aktuálnost informací trochu hapruje, a buď to znamená, že tuhle část plánu, kvůli aktuální situaci, čeká ještě menší přepracování, a nebo Sony nakonec pro třetího Spideyho ještě nějaký ten odklad oznámí), každopádně Fantastik by se měl stát Peterovým novým mentorem a pokud to situace dovolí, tak ho převzít po svá ochraná křídla už v jeho třetím filmu. Pozor však, neměl by být jeho mentorem superhrdinským (v tomhle směru už Peter nese odkaz Tonyho a toho v tomhle směru nikdo nahrazovat nebude), ale mentorem vědeckým. Volba na Fantastika pak v tomhle směru padá především protože Peter potřebuje přijít do styku s někým chytřejším než je on sám a v Marvelu těžko najdete větší vědeckou kapacitu, než je Reed Richards. Teprve po těhle dvou hostovačkách by měla přijít vlastní úloha Fantastické čtyřky.
Pokud tedy Krasinski kývne, bude mít dostatek času se s rolí sžít, než přijde vlastní sólovka celého fantastického týmu. S čím souvisí další bod, a to, že Marvel zájem o něj, jak už jsem předtím řekl, má především proto, že nejenom, že si ho fanoušci do role vysnili, ale také protože se Marvelu líbí představa že by čtyřku i sám potenciálně režíroval a napsal. A pokud ne čtyřku, mají v marvelu zájem o jeho režisérský talent, pro ještě jeden superhrdinský tým. A to hororově laděné Syny noci (Midnight Sons), kteří čítají, Bladea, Ghost Ridera a další, a celkově by mohli Krasinskiho stylu velmi sednout. Samozřejmě, jestli Krasinski na něco z toho kývne je ještě pořád otevřená kniha, ale zájem je prý v Marvelu dostatnečně vysoký na to aby ti hoši troufli říct, že pokud nebe nespadne, tak k nějaké dohodě s vysokou pravděpodobností určitě dojde.
Horší už je to pak s Blunt. Je tu sice prý velká možnost, že pokud se Krasinski k něčemu upíše, tak svou ženu nejspíš sveze sebou, ale jak už řekl martsebe řekl, Blunt skutečně nevoní představa k upsání se k takhle velké a dlouhodobé produkci, takže záleží čistě na tom, jestli se nechá manželem překecat.
Tak jako tak, do léta bude nejspíš v mnohém jasno, tedy pokud Koronavirus dá. ^_^
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2020-04-15 22:48:56 | 0 0
jako sem fakt zvědavej .. jestli Wanda umře nebo z ní udělaj zaporačku ze jí z tej její moci - ztrátu Visiona jebne a bude na zlej straně to by byl hugot :D a její fight se Strangem bych si nechal líbit ...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-15 18:11:29 | 0 0
Asi takhle, podle mě Wandu nezabijí, hádám že Young avengers nejsou náhoda a určitě bude i adaptace Dětské křížové výpravy, kde děti Wandy hledají s YA svou matku kterou nakonec bude mít Doom.
Podle mě v mcu bude právě toto, Wanda přežije, její moc a potenciál zře Doom a bude ji chtít využít, a tak ji prostě nějak unese a přemluví nebo nějak donutí u něj zůstat.
IamAlex | Fandíme filmu
IamAlex | 2020-04-15 17:45:25 | 0 0
No teda jako nechci zase aby zemřela. Pořád čekám na house of m, i tak bych nechtěl
Spidey3 | Fandíme filmu
Spidey3 | 2020-04-15 17:27:26 | 0 0
Ukulembo: Přesně. Na film se těším ještě víc, než předtím a to nic ve zlém vůči Scottovi. :)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-04-15 17:20:19 | 0 0
Jen aby z wamdy neudělali Jean Grey když ji posedla Phoenix

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest