Komentáře 18

Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 18:23:08 | 0 0
Hele můžeš mě zkusit vyhledat v ingamu moje Sith Warriorka se jmenuje Gardara a napiš kdy tam tak nějak pravidelně chodíš a já se lognu, inteligentnější nápad nemám. Možná ještě svůj fake Facebook můžu nabídnout :D
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-09-27 02:32:03 | 0 0
*aktuální reakce Sony*
trošku jsem zapoměl slovo. XD

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-09-27 02:30:29 | 0 0
Karel: Sakra, člověče ty ses nám tu nějak zbláznil. XD
Ale jinak hraju za neutrálního Sith Warriora. A za nic dalšího hrát neplánuju. Pokud můžeš nabídnout nějaké fajn hadry, bylo by to fajn, jen řekni, jak se na toto můžem spojit. XD

Jinak něco k článku. Těm kecům, že právě tenhlen SW film je tím důvodem, proč by Fiedge neměl mít na Spider-Mana čas nevěřte. Soudě dle jejich aktuální reakce, o tom doteď neměli ani tušení a sklouzli do své klasické panikařící křeče, kdy zveřejnují jeden šílený projekt za druhým. Brzy čekejte novinku o Madame Web, ke které se vyjádřím, v závislosti, co hoši ze zdejší reakce spíchnou.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:47:20 | 0 0
Za Sith warriora bych doporučil ještě hrát za holku, ta má lepšíc propracovaný společníky. Troopera za chalana, inkvizitor za chalana, pašerak za holku, bounty hunter za holku, imperial agent za holku, konzulár za chalanam, jedi knight za chalana.

To jsou jen moje preference, ale většinu postav jsem si zkusil za obě pohlaví... a takhle mě to bavilo nejvíc.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:42:28 | 0 0
Takže pokud plánuješ dohrát všechny classy, tak si nech Jedi Knighta jako poslední volbu... pokud plánuješ 2 classy, pak Sith Warrior a Jedi Knight jsou dobrá volba, s tím že je dobrý začít s Jedi Knightem, po konci Chaptru 3 přejít na Sith Warriora a pokračovat s ním až do konce a pokud jen jednu pak Jedi Knight.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:39:54 | 0 0
Jo a zapomněl jsem dodat, že pokud budeš pokračovat v příběhu po ukončení Chaptru 1, 2, 3 tak pokračování společnýho příběhu pro všechny classy doopravdy nejvíc navazuje na Jedi Knighta a neznat jeho příběh je na pytel, páč to nedává pak tolik smysl... když tne příběh znáš, tzn. když ho dohraješ - Jedi Knighta, pak je s těma okolnostma, který znáš skoro lepší hrát za Sith Warriora, protože ten má zase jiný osobnější důvody a dovolí ti být víc vášnivý a ne celou dobu tak upjatě správný...
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:32:29 | 0 0
Jo a co se týká vyspoilerování... tak až dohraješ základní příběh a dostaneš se za Makeb a Shadows of Revan ke Kotetu a Kotfe, tak příjdou části kde si budeš muset začít vybírat a tvoje volby budou mít fatální důsledek na další vývoj příběhu. Takže moje volby a kam jsem došel vlastně spoilerují jen učitou část děje, kam ty se nemuší dost... ale jo k tomu Jacovi dojít musíš no :| to bych kecal kdybych řekl, že ne. Tak já už víc spoilerovat nebudu no. Ten příběh mě ale ohromně pohltil i když už přes rok a půl nehraju.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:26:11 | 0 0
Pokud nemáš čas, a chceš jet jen za jednu postavu, pak nejzajímavější příběh má Sith Inkvizitor, nejzábavnější společníky Sith Warrior. Nejvíc zapadající příběh do celku Jedi Knight, v závěsu Sith Warrior nejmíň navázaný, ale svérazný je jak jinak Pašerák. Konzulárův příběh mě strašně sral, takže jsem ho už skoro celý zapomněl. Lovec odměn má asi nejlepší první část ze všech classů - druhá a třetí část je slabší, ale převážně kvůli skvělýmu nájezdu. Nejucelenější vlastní příběh má potom Inkvizitor a Trooper. A Imperiální agent, no je to špión brodící se špínou venku i uvnitř, co bych k tomu dodal. Našlapování aby se nešláplo na kuří oko komukoli z temný rady a nadřízených nebaví každýho. Největší uspokojení vlstního příběhu má jednoznačně Inkvizitor, tam není o čem.

Za koho hraješ? :D
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:16:04 | 0 0
A když se ještě vrátim k tomu Dromundu Kass, tak je skvělý si projet vedlejší questy pro, už nevím ja se to jmenovalo, ale byl to kult uctívačů Revana... to, to je pro příběh taky dost obohacující i když ne tak moc... no a pokud si hrál Kotora, tak projet Balmoru víc než ostatní planety taky není úplně cízí.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-27 01:09:48 | 0 0
Shiet, to mě poser fakt se najde ještě někdo kdo s tím začíná? Zcela od sérdce a upřímně ti přeju probdělý noci, protože jsem v podstatě skoro nic nevyspoileroval. Máš se na co těšit :P, toho příběhu tam jsou tuny a je vážně kvalitní. Já jsem na tom strávil několik měsíců čistýho času... popravdě jsem měl předloni a loni 2-3 měsíce naprosto prázdný, tak jsem nedělal v podstatě nic jinýho než že jsem hrál 14 hodin denně o:)

Jestli chceš poradit tak stojí za to si koupit subscribe. Potom nějaký XP booster a vyčíhnout si kdy je double XP event. Projet si příběh všech 8 classů + hlavní planetarní misse za main postavu. Potom ti budou dávat daleko víc smysl příběh všech datadisků. Vedlejší classy si projet můžeš, ty nejlepší jsou řekl bych na Dromundu a na Vossu, ale dle mě je zbytek zbytečně zabitej čas + se vyplatí jet si i Flashpointy přesně podle příběhu, ten se díky tomu taky ucelí. Pokračování příběhu datadisků má nejvíc dávat smysl pro rytíře Jedi, protože ten má nejsilnější navázání na Sith Emperora, ale za Sith Warriora dává příběh taky velký smysl a v mnoha ohledech je i lepší.
No a jako projet všechen příběh je jednoduchý pro všechny classy, samozřejmě nejrychlejší je to pro DPS-ko. Healer a tank jsou prostě pomalejší, takže nejlepší je class kde se můžeš zneviditelnit a proběhat co to jde - Sith assasin, nebo Operative - toho doporučuju + specializaci na dýky, ten je pro Flashpointy asi moje nejoblibenější classa pač šetří čas uspáváním mobů a jejich republikový ekvivalenty. Další moje oblíbená classa je Republikový komando - healer, s tím se dostaneš do všech raidů, pač healerů, hlavně specializovaných je vážně málo, stejně jako tanků. Kvalitních tanků je vlastně ještě míň. Ale jestli chceš příběh, tak hraj za DPS-ko. Jestli rád kosíš tak DPS Mercenary - Bounty hunter nebo DPS Vanguard za republiku a nebo právě již zmíněný zneviditelňovaní, ale v tom případě si pak ty XPčka a levly je dobrý nahnat na rychlo ve fleshpointech. Jo a flashpointy si nejdřív projeď sám, ne v groupě, to je na vomrd když někdo nepřeskakuje. Páč nejrychlejc se Xp-čka neženou s XP boostrem při XP eventu na flashpointech. Nejrychlejší je hned první Hammer station, tam uděláš klidně max level za den - od rána do večera. Takhle jsem si odemkl Miralukana pro Impérium.

Hlavně mě ten příběh dost pohltil, hrál jsem různý hry ze světa Star Wars, ale Stará Republika i přes spoustu hejtů mě vtáhla ze všech nejvíc... a až si projedeš všechny classy a vážně dřív nedoporučuju jet další příběh (začíná Makebem a Huttovskýma kartelama - možná ještě dříc na Corelii), ale až ho projedeš (nezapomeň udělat všechny kecací scény + questy u společníků), tak pak ten příběh co pokračuje, je snad ještě lepší. Makeb je trochu nudnej, ale připraví půdu pro Shadows of Revan a hlavně pro Knights of the Fallen Empire a Knights of the Ethernal Throne... tam to je zas o level víš. No a dál to pak taky pokračuje taky velice zajímavě, ale to se dostáváme do součastnosti a navázání na kotfe a kotet je těžký i když příjdou velký návraty a zvraty.

Jo Xpečka zvyšuje i to v jak silným klanu jsi... doporučuju do main chatu, nejlíp na fleetu napsat že hledáš českou giuldu a on někdo napíše.
Co jsem si nima psal, tak většina z nich to hraje od začátku, tak ten příběh všecehn takhle neprojeli, tak jsem je docela sral s tím že to hrajou o mnoho let dýl... já to hrál jen pár měsíců, ale vlastně ten příběh mám projetej víc než oni... ale pro mě to je v první řadě příběh, v druhý řade hra a pak až na XY místě MNORPGčko... a ten end-game pro mě nikdy moc nebyl.

Ještě přemýšlím co se vyplatí za crew-skills a je to asi jet medpacky a stimy, ty jsou kurevsky drahý, zbytek si seženeš, ale za tyhle věci se dost platí... a VIP token na fleetě je k hovnu. Kdyby si měl ještě čas na zbyt, tak se vyplatí sehnat si po všech těch planetach ty kodeky nebo jak se to jmenuje, co ti permanentně zvednou staty (byť jen o hovno).

Nejlepší romance je za sith warriora. Jak za chlapa tak za holku a posádka je tam až na toho bílýho plyšáka nejlepší. Nejotravnější společník je Quyzen Fess nebo jak se jmenuje za konzulara a Aric Jordan za Troopera. Ty jsou na zabití. A za sith Inkvizitora je asi nejlegračnější společník co tě chce neustále sežrat Khem Vall.

Když si pořídíš appku na telefon na zamknutí účtu, tak ti bude chodit měsíčně pár command pointů, za který můžeš v cartel marketu něco koupit... kurva už mě moc věcí nenapadá. Jo a mám tunu oblečení, se kterým fakt nevím co dělat, tak kdyby si chtěl nějakej hustej look, co vypadá na tvůj lvl dobře, tak mam end-game věci, to bych se lognout mohl a dát ti něco... můžu tě invitnout do svýho hausu když nebudeš čórovat :D

Spike | Fandíme filmu
Spike | 2019-09-27 00:28:19 | 0 0
Kevin Feige by mě nejlépe převzít kontrolu nad celým Lucasfilmem. Jen tak se může podařit Star Wars zachránit a opět vzkřísit.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-09-26 23:11:10 | 0 0
Karel: Ten spoilering Old Republic, tu vážně nebyl nutnej. Jsou tu totiž i tací, kteří to právě začali hrát. >_<
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-26 19:08:25 | 0 0
Tenhle trailer se nakonec stal asi nejpoetičtějším ze všech. Když se vezme v potaz, že Satale Shan bojuje s Malgusem, který zabil jejího mistra naprosto bez emocí a to i přes to, že v tý době už je dobře znám jako nejkrutější válečník Impéria + se do toho připočte že se spolu s Jacem Malcolem (vojákem) do sebe zamilují a mají spolu dítě Therona Shana, který byl jako dítě přijat do akademie, ale nikdy nebyl na sílu nadaný jako jeho matka, tak se stal republikovým agentem a nechal si udělat několik implantátů a vylepšení. Postupem hry se stane jedním z vašich nejvěrnějších přátel a společně ještě s jednou sithkou Lanou Beniko zjistí, že hašteření mezi Impériem a Republikou je sice důležité, ale že je potřeba se spolu spojit proti daleko větší hrozbě. S obouma, jak s Lanou tak Theronem můžete mít romanci (a to i homosexuální :P) a následně se dostanete do bodu, kdy si budete muset vybrat mezi Impériem a nebo Republikou, dle volby buď jebne nové Imperátorce a nebo právě otci Thereona - Malcolmovi, který je zvolen jako nový nejvyšší vůdce Nové republiky kvůli starověké technologii, ne čistě vlastním přičiněním. Pokud si zvolíte postavit se proti republice, pak budete nuceni zabít právě Jace Malcolma, se kterým Theron sice nemá dobrý vztah natolik, že mu není schopný říkat otec, ale i přesto příjde o otce vaši rukou, ba i přes to přezevšechno vás neopustí.

Je to ohromně dlouhá a strastiplná cesta, vlastně se to stalo až někde loni, takže snad 7 let hraní pro běžný hráče co to hrajou od začátku, než si do tohoto bodu dojdete a s postavami zažijete desítky, spíš stovky hodin, takže se s nimi řádně zžijete, ale ani jednou jsem si nebyl schopný vybrat Republiku a to ani přes to, že jsem hrál za republikového vojáka, který vždy dělá to co je správně za všech okolností a vždy činí svoje rozhodnutí to nejlepší pro lidi... a právě proto, jak je skvěle vyzobrazena ta zkorumpovanost a prohnilost Republiky. Ta sebezahleděnost a zhýralost smetánky, tak jsem si vybral sice kruté, ale *vím na čem jsem* Impérium. Podruhý jsem to celý prošel za Sithskou válečnici, která byla spíš uvědomělý požitkář s určitým kodexem, který moc nebral ohledy na životy druhých, pokud neměli hodnotu, pokud měl, pak měla pro takový život pochopení a když nemusela, tak jej nechala naživu.
Paldiny | Fandíme filmu
Paldiny | 2019-09-26 18:56:39 | 0 0
Keď som uvidel titulnú fotku článku, myslel som si, že ide o rebríček najhorších fotomontáží.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-09-26 18:16:28 | 1 0
Konečně dobrá zpráva pro Star Wars... ještě si přibalit kluky Russovi a snad by i ta jiskřička zažhnout mohla.

A single spark of courage can ignite the fires of hope, and restore peace across the galaxy.
https://www.youtube.com/watch?…

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest