Komentáře 7

DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-09-22 16:54:45 | 1 0
janoo8: Ohledně toho, co říká Mysule: Tady jde o to, že ti extrémističtí SJW´s v tom pořád něco hledají a v podstatě nehodnotí ten samotný film. Když se na ty jejich recenze podíváš, tak jsou tam věci jako: film prosazuje postoje Trumpa (přitom nic takového v tom filmu není, jak už jsem psal) nebo film je moc brutální (je to Rambo, dá se čekat, že bude brutální) atd., přitom málokdy tam najdeš něco opravdu k tomu filmu. Mělo to dobře napsané postavy? Mělo to dobrou výpravu nebo hudbu? Nic takového se tam nedočteš, protože tihle extrémisti hledají ve filmech jen politické postoje a hlídají, jestli se někdo náhodou nestává obětí něčeho (přičemž se opravdu nestává). Pokud tedy tihle lidé budou stále mluvit o politických postojích a nebudou hodnotit film, přičemž od toho tady mají být, tak by jim mělo být zakázáno dělat filmové recenze. Ať si s tím jdou radši do politiky.
Co se týká toho Morrella, tam už jsem to vysvětloval, stačí si to pořádně přečíst. Morrell tu postavu sice vymyslel, ale už ta první filmová verze byla jiná, než jaké bylo pojetí té knihy. I tak by samozřejmě jeho slovo mohlo mít ještě nějakou váhu, nicméně problém je právě v tom, co sdílel v tom příspěvku. On sdílel názory právě těch extrémistů, podle kterých film propaguje Trumpa a je až moc brutální, prostě samý nesmysly. A jestli se s tímhle Morrell ztotožňuje, tak jeho názor také žádnou váhu nemá, protože se opírá o stejné nesmysly, jako ti SJW´s.
janoo8 | Fandíme filmu
janoo8 | 2019-09-22 11:25:31 | 1 1
Mysule: Ono upřímně to Anti-SJW taktéž není uplně dobrá věc. Co se týče těch kritiků, tak v tom se hodně mýliš. Jejich slovo by mělo mít nějakou váhu ale zároveň by se měl člověk udělat názor sám.

DanielF: No ono by mělo jeho slovo mít nějakou váhu, protože on tu postavu vytvořil ne Stallone.
Mysule | Fandíme filmu
Mysule | 2019-09-22 10:51:48 | 2 1
Přesně, Mexičani proti filmu nic nemají, protože oni v tom bordelu, co jim tam dělají kartely, musí žít. Oni si jsou moc dobře vědomi toho, že tenhle problém jejich země má. Akorát vymletí američtí SJWs, kteří jsou úplně mimo realitu, zas vymýšlí nějaké jejich absurdní teorie o rasismu proti Mexičanům. Hlavně aby nikdo neurážel city chudáčků zabijáckých hajzlů z kartelu. :D
Jinak ty procenta na Prohnilých rajčatech jsou masark, "kritici" opět ukázali, že jsou banda zmanipulovaných ovcí píšících na zakázku a jejich názor nemá pro normálního člověka ani minimální váhu. Bude sranda, až tyhle blbečky dostihne ten chaos, který tak snaživě vytváří, a v nejbližší gun free zóně jim nějaký týpek z mexického gangu ustřelí hlavu.
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-09-22 09:26:00 | 1 0
Martin: Ten gang se přes hranice dostal pomocí nějakého tunelu, v tom filmu se to překrývalo se scénami, kdy John ještě dělal poslední vychytávky na té své farmě a brousil si nůž ;) A k té urážce Mexičanů, právě kolem tohohle se hodně točili ti blbci, co hledají ve filmech pořád něco politického a urážlivého (SJW's). Jenže když se podíváš na reakce Mexičanů na internetu, tak většině z nich se ten film líbí, protože ukazuje to, co se tam reálně děje. Takže ti SJW's jsou opět za blbce :D
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2019-09-22 07:37:13 | 0 0
Po návštěvě kina maximální spokojenost jinak s tou kritikou Mexičanům se to líbit asi nebude jejich země je zde prezentována jako špinavá a zaprášená kde Vás hned na první diskotéce zdrogují a nutí k prostituci a kde je policie k úplnému ničemu jelikož je podplacená . Kontroly na hranicích jsou taky k ničemu projel tam s nožem úplně v pohodě a podruhé projel přes zábrany na konci projeli i ti padouši v několika autech ozbrojení bez problémů (u nich se to dá vysvětlit tak, že policie byla podplacená , ale i tak, že by byli všichni se mě nezdá)
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-09-21 19:44:08 | 0 0
Mě by vážně zajímalo, jak by film dopadl, kdyby se realizoval ten scénář, který se Stallonem napsal sám Morrell.
Minimálně prozatím čekám, že opět napíše vlastní novelizaci, jako v případě dvojky a trojky, s jejichž vyzněním také nesouhlasil.
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-09-21 17:17:02 | 1 0
Tak názor Davida Morrella v podstatě žádnou velkou váhu nemá, protože v podstatě už od začátku nemá ani výrazný podíl na tvorbě téhle filmové série. Je totiž dobré říct, že i když Ramba vymyslel v knize První krev, tak už tady byla filmová verze této knihy o dost jiná. V knize byl Rambo naprosto nepříčetný a své nepřátele policisty brutálně zabíjel, přičemž na konci knihy jej zabil sám Trautman. Film je v tomhle hodně jiný, protože Stallone chtěl, aby se diváci mohli s Rambem ztotožnit a aby dal nějakou naději na vykoupení skutečným veteránům. Takže už první film se o ten původní koncept spíše opírá, nebyla to přímá adaptace knihy. A když Morrell říká, že souhlasí s recenzemi, tak je důležité ještě uvést ten odkaz, který ve svém příspěvku sdílí. V tom odkazu z jeho příspěvku je článek, kterej říká například něco ve smyslu, že film propaguje postoje Donalda Trumpa (MAGA-Make America Great Again) atd., přitom nic takového ve filmu není, je to čistě akční film o pomstě (který chtěl Stallone mimochodem udělat už původně místo čtvrtého dílu). Stallone navíc několikrát říkal, že se o politiku nezajímá. Dále jsou v tom odkazu například věci jako, že film je až moc brutální atd., přitom čtvrtý díl se Morrellovi líbil nejvíc, protože měl nejblíže k brutalitě původní knihy, jak sám říkal ve starším rozhovoru. Takže jestli si David Morrell myslí opravdu to, co je v tom odkazu, který sdílí, tak autor neautor, je to idiot.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest