Recenze: Naboř a ujeď

Komentáře 11

Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-10-04 20:32:23 | 0 0
Jasne urcite 10 bodu sto procent, deleno po desitkach, rozumim :)
 | Fandíme filmu
Anonym | 2012-10-04 19:52:52 | 0 0
jo sorry tvoje komenty maj hlavu patu a nemuzu nesouhlasit s tim co si napsal, byl to jen muj pohled, ale diky tvemu komentu ( 2012-10-04 18:15:35) jsem moudrejsi a pohled na tohle jsem zmenil :) a ty 3,5 sem asi videl nekde jinde nejspis imbd myslel sem 3/10 tak se mi to spletlo, ale to nic nemeni na tom, ze to jde prevest na procenta a z csfd sem na ne navyknuty tak sem psal spis v nich.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-10-04 19:47:51 | 0 0
Jde to říct i slušně - jen jsme prostě nepochopili, odkud vzešlo těch 3,5, tak se ptáme, to je celé.
 | Fandíme filmu
Anonym | 2012-10-04 19:42:06 | 0 0
jezis tak se neposerte s procentama je to jen logicky prevedeny 10/10 nebo 100% jaky je v tom rozdil 1/10 = 10% PigNick nejprv si udelej zakladku nez se zacnes obouvat do me kvuli cislum kterym nerozumis sam
PigNick | Fandíme filmu
PigNick | 2012-10-04 19:28:30 | 0 0
Jaaaara, Anarvin: Tady ty prispevky bych asi nebral moc vazne, budto se Vas snazi jenom provokovat (neustale zminovani 35%) a nebo je trochu mimo, uz kvuli tomu prvnimu prispevku (co to je za dotaz, vzdyt zde mate stejnej hodnotici system jako vsude jinde a tomu snad rozumi i petilety decko).
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-10-04 18:57:38 | 0 0
A proč by recenze s odlišným názorem, než má většina, ztrácela význam? To je naopak dobře, že je v rozporu, vyprovokuje nějakou diskusi, nabídne čtenáři nový pohled na věc. Pokud je recenze se čtenářem v souladu, nijak ho neobohatí. A rozdílný názor se automaticky nerovná zaujatosti.
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2012-10-04 18:51:42 | 0 0
Jakých 35 procent? Zde se udávají celá čísla na stupnici 1-10 z 10. Zaujatý? Je to jeho názor, občas se mrkni na nějaké zahraniční servery a uvidíš ten rozptyl. Pro začátek se mrkni na RottenTomatoes - tam uvidíš, jak se liší názory profesionálních kritiků.
 | Fandíme filmu
Anonym | 2012-10-04 18:47:29 | 0 0
o schode sem nemluvil to je jasny, ale je mi divny kdyz 10000 lidi z prumeru se zhodne na 75% a tu mam cist nejakych 35% to je trochu hodne velky rozdil, potom takova recenze trochu straci vyznam pokud je autor proti necemu zaujaty a jeho nazor bude v rozporu z víc nez 65% ctenaru
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-10-04 18:15:35 | 0 0
To je 7 z 10, ne 7 až 10. Je to hodnocení redaktora, ty ikonky pod tím jsou odkaz na csfd a imdb, kde se můžeš podívat, co na film říká česká a zahraniční veřejnost.

Pokud se někdy autorovo hodnocení výrazně liší od společenského průměru, je to zaprvé dané tím, že recenze je subjektivní žánr a každý člověk má naprosto unikátní vkus, seznam nakoukaných filmů, životní zkušenosti atd. A za druhé poměrně často (ne vždy) platí, že u špatných filmů je veřejnost smířlivější, než kritik, který toho viděl hromady a tudíš je přísnější, a naopak "náročnější" (odlišnější, unikátnější) filmy kritici často hodnotí lépe než široká veřejnost, často právě proto, že je potěší už jen to, že po tisíci stejných filmech koukají na něco neotřelehé. Ale jsou to samozřejmě velká zevšeobecnění, která v žádném případě nelze aplikovat plošně.

Jinak nerozumim tomu "3,5" - to ma byt co? U nas hodnotime v celych cislech od 1 do 10.
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2012-10-04 18:04:06 | 0 0
Hodnocení je odrazem preferencí daného redaktora, jehož jména je uvedeno vedle nadpisu. Jelikož je recenze subjektivní deskriptivně-interpretativní žánr, je nesmysl očekávat, že se bude hodnocení nutně shodovat s různými filmovými databázemi.
 | Fandíme filmu
Anonym | 2012-10-04 17:49:09 | 0 0
to 7-10 je predpokladam hodnoceni redakce tohoto serveru?? nebo je to nejaky prumer csfd a imdb?? protoze nekdy mi ty cisla odtud nejdou do hlavy... napr 3,5 u filmu ktery ma svetove 6-7,5

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest