Komentáře 13

Bad2theBone | Fandíme filmu
Bad2theBone | 2018-06-26 23:57:59 | 0 0
Přesně...10 hvězd, každá 10%. To dává smysl a na čsfd to měli zavést už dávno.
.Karel | Fandíme filmu
.Karel | 2018-06-26 11:21:10 | 0 0
Tak vy hlavně zapomínáte, že každý může mít svůj systém hodnocení.
Já jsem třeba hovado, co má 5* a 4* kolem 70%. Na druhou stranu si pečlivě vybírám na co se budu dívat a nejsem nějaký extra konzument. K dnešnímu dni 663 hodnocení.
Ale z novým filmům, jmenovitě třeba: Trestanec, The Wall, Rozpolcený, Švýcarák, Příchozí, Macbeth, Sicario, Křížová palba, matka!, Wind River, Nikdys nebyl, Tvář vody nebo Legenda o Kolovratě nemůžu dávat nižší než 5* hodnocení.... ty filmy mě prostě z různých důvodů neskutečně uspokojují.

Na druhou strana do Her o Trůny jsem fanatik natolik velký a trošičku neobjektivně, že jsem všem dílům napálil 5*.... a zcela objektivně všem dílům Hercula Poirota jsem dal 4* nebo 5* - což dělá víc jak 100 hodnocení.
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2018-06-26 11:09:47 | 0 0
Semhotuk no právě, nebo půlky. Celkem často mě sere že nemůžu hodnotit důkladněji, třeba 3,5 protože někdy je to na lepší tři hvězdy nebo horší čtyři...
Semhoťuk | Fandíme filmu
Semhoťuk | 2018-06-26 09:54:31 | 0 0
Bad2theBone: Tam je hlavně problém v tom, že systém hodnocení má jen pět hvězd. Kdyby se přešlo na 10, bylo by to objektivnější a člověk by nemuselo kolikrát dlouze zvažovat, jestli má dát 2 nebo 3 hvězdy, nebo jestli film je za 4 hvězdy, nebo 3.
Bad2theBone | Fandíme filmu
Bad2theBone | 2018-06-26 09:46:50 | 0 0
Čsfd totálně nadhodnocuje všechny filmy. Sračka se pozná, že má pod 60%. Naprosto nerelevantní hodnocení. Čím novější film, tím víc hvězdiček. Uživatelé nejsou soudní, klikají hodnocení pomalu cestou z kina. Napíší odstavec stížností, jak bylo co na hovno a dají čtyři hvězdy. Masové rozšíření poslalo čsfd do sraček.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2018-06-26 03:53:38 | 0 0
Já osobně se řídím podle IMDb, ale směrodatné to nemám Rajčata mě neberou a csfd mě příjde, že nadhodnocuje české filmy třeba koukal jsem Špindl strašná sračka a tam to má 38 procent. Na csfd znám borce co má 3 účty a píše si z každého.
JCVD | Fandíme filmu
JCVD | 2018-06-25 20:52:47 | 0 0
Karel : Přesně tak !
.Karel | Fandíme filmu
.Karel | 2018-06-25 18:31:16 | 0 0
Tak v první řadě... falšování a ovlivňování veřejnýho mínění se děje tak dlouho, jak jen je společnost stará.
Že sou Američani líný tupci, kteří věří prvnímu slovu, který je sladší než medíček je jejich problém.
Že z toho vzniká vlna hysterie, kterou přebírá čím dál tím otupělejší, svět dle Amerického obrazu je věc druhá. Ale kdokoli kdo to má v hlavě srovnaný a v pořádku přece nemůže brát Rotteny vážně.
ČSFD si drží alespoň nějakou úroveň.... a s Gottim? Že se nad tím vůbec někdo pozastavuje.

A to samí s desinformovaností na internetu. Kdo není blbý hov**** a má aspoň trochu mozek, tak si informace přece ověří a těm sračkám na idnes, tvnova, čt a kdekoliv jinde nemůže věřit. To že je to jednodušší a jde jen o lenost, je už problém každýho člověka.
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2018-06-25 17:39:34 | 0 0
Speedout co se skadliva...a přitom kolik sleduje prý ročně filmů má nějak moc MCU filmů v top 5 zamkazdx rok dozadu ...třeba Gog 2...vždyť jemu se smějí i Dc fans kterým dělá ostudu
Speedout | Fandíme filmu
Speedout | 2018-06-25 17:18:54 | 0 0
gay: Tobě asi Marvel hodně leží v žaludku, že? Když na něj házíš špínu kde se dá. Tím nijak nezlepšíš pohled lidí na DC, spíš naopak. Pokud se ti všechno, co se týká Marvelu nelíbí, tak proč to sleduješ. Jako wtf.
gay | Fandíme filmu
gay | 2018-06-25 16:12:40 | 0 0
mali by zrusit rotteny, disney podplaca recezentov, aby davali ich filmom dobre hodnotenia, neverim tomu, ze sa niekomu mohli pacit srajdy ako tchor srackarok alebo spiderman homeless
POciSEM | Fandíme filmu
POciSEM | 2018-06-25 15:53:54 | 0 0
Tak tohle se bude dít vždycky.Znam borce z csfd kterej tam má minimálně 20 profilů a ještě z nich sám sobě píše a lichotí si takže jeho hlavní profil je velice oblíbenej a kůl.Párkrát mi dokonce z těch profilů psal zprávy ale zatim sem ho vždycky poznal XD Nevim,nechápu tohle myšlení ale asi to nějakej smysl mit bude.
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2018-06-25 15:29:40 | 2 0
kdo bere vazne Rotten Tomatoes tak to nema v poriadku v hlave len taky priklad sharknado tam ma 84 percent

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest