Recenze: Iron Sky

Komentáře 21

jukej | Fandíme filmu
jukej | 2012-07-15 00:35:10 | 0 0
Petr T. plne sa s tvojim nazorom stotoznujem, zjavne to vacsina ludi nepochopila na cele s recenzentom.
Petr T. | Fandíme filmu
Petr T. | 2012-07-12 13:35:11 | 0 0
Berte si to osobně nebo neberte, tohle je můj názor:

http://enzmannovaarcha.blogspo…
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-07-12 13:00:10 | 0 0
Jen proto, že se s někým rozcházíš v názoru, musíš být vulgární?
radek rosenberg | Fandíme filmu
radek rosenberg | 2012-07-12 12:48:11 | 0 0
to jste se vazne vsichni posraly ?? iron sky pro me rozhodne 9/10
jukej | Fandíme filmu
jukej | 2012-07-03 21:26:57 | 0 0
je to tu zbytocne dalej rozoberat:)
svobik | Fandíme filmu
svobik | 2012-07-03 21:22:33 | 0 0
jukej: Vědět dřív, že u tebe ten zřejmě nejsilnější a nejvíc opodstatněnej argument neobstojí, tak se do téhle debaty ani nepouštím :) Zkrátka a dobře, ať je film zamyšlená artovka, nezávislá produkce, zaprděná česká komedie nebo dvousetmilionovej blockbuster, pokud za něj chtějí vstupný, snese stejný měřítka. Tady není o čem :)
jukej | Fandíme filmu
jukej | 2012-07-03 21:15:34 | 0 0
ze som sa ja vobec ozyval:)) Pirana by u mna ledva dostala 1/10,mali rozpocet 20M dolarov a nic s tym nedokazali.Tu dokazali autori za par tisic sa poriadne pohrat a to neratam neporovnatelne lepsi humor. A tie argumenty,ze ked za to pytaju vstupne tak to je rovnako komercny film ako ine milionove projekty, u mna neobstoji:)
PejMej | Fandíme filmu
PejMej | 2012-07-03 20:33:41 | 0 0
Ja zas nechápem ako môžete zrovnávať hodnotenia filmov medzi sebou.. pre boha ved to potom musíte porovnať každý film s každým... podľa mňa argument s piraňou je mimo..
PigNick | Fandíme filmu
PigNick | 2012-07-03 19:19:12 | 0 0
Ale tady jde napr. o to, ze takova Pirana je proste spatne natocena a tohle dobre, coz je proste fakt. A nevim proc bych to nemohl srovnavat co se tyce technicke stranky a tim nemyslim jenom triky.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-07-03 14:57:19 | 0 0
Ještě mě napadá - neberete to náhodou ve smyslu "Proč je svobik na film tak přísný, když jde defacto o nadšenecký projekt, s láskou vypiplaný za pár tisíc"? To by platilo jedině, kdyby filmaři dali snímek legálně ke stažení zdarma, nebo za symbolický peníz. Pokud za něj chtějí stejné vstupné, jako za "profesionální" filmy, tak musí počítat s nemilosrdným srovnáváním.
svobik | Fandíme filmu
svobik | 2012-07-03 14:29:43 | 0 0
PigNick, jukej: Bohužel, brečíte na špatným hrobě, celý tohle vaše pseudoargumentování (ať už naprosto nesmyslný srovnávání s Piraňou nebo řeči o hodnoceních na filmových databázích, který je v mnoha ohledech zkreslený; když už zmínit nějakou databázi, tak možná Rotten Tomatoes, kde evidujou 60% recenzí označující ten film za podprůměr, což mi připadá směrodatnější než nějaký IMDb) připomíná ono klasický "recenzent film zhodnotil jinak než já, proto je jeho recenze špatná". S tím, že se mi Iron Sky opravdu hodně nelíbilo, chvilkama mi přišlo extrémně amatérský a víc než půlku stopáže jsem doslova protrpěl, se nedá nic dělat. Argumenty jsou v recenzi a čtenář s nima může buď souhlasit nebo ne. Ale volat potom hned po zavedení hodnocení fanoušků, nebo pouštět věty typu "tohle je už fakt moc", je vyloženě k smíchu.
jukej | Fandíme filmu
jukej | 2012-07-03 13:19:39 | 0 0
len doplnim hodnotenie na csfd 61% na imdb 6.4/10
len tolko k tomu
jukej | Fandíme filmu
jukej | 2012-07-03 13:06:52 | 0 0
nebude sa zavadzat aj nejake hlasovanie fanusikov na hodnotenie jednotlivych filmov?
JosifVS | Fandíme filmu
JosifVS | 2012-07-03 13:06:25 | 0 0
Tak podle mě jsou ty argumenty autora úplně mimo. Mě se ten film náhodou líbil. Postava Adlera byla dokonale zlá a jeho holka nejdříve naivní nacistka, naopak neuvěřitelně roztomilá, mentálně retardovaná americká prezidentka USA, mě rovněž pobavila a celkové poselství filmu je myslím dosti výmluvné.
Jisté nedostatky to má ale na straně druhé, některé hlášky a scény byli i pro mě natolik nečekané, že jsem málem umřel smíchy.
Iron Sky podle mě dokonale vystihl podstatu nejen americké politiky ale i politiky mezinárodní a že nebezpečí toho, že nám tady můžou znovu vládnout nějací nový náckové nebo prostě jen mocichtiví ignoranti je vícenež aktuální.
Za mě tedy rozhodně 8/10
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2012-07-03 11:44:57 | 0 0
Tomuhle lamentování nad čísly nerozumím. V textu je jasně vyargumentováno, co autorovi na tom filmu vadilo a proč.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest