Recenze: Deadpool 2

Komentáře 76

Miskopa | Fandíme filmu
Miskopa | 2018-09-17 19:42:12 | 0 0
Za mě super dvojka, zasmál sem se víc než u prvního dílu. Většina kámošů to měla ale přesně naopak :D Sem pořídil tyhle botky jsou top http://skvelaobuv.cz/produkt/b…
Maty | Fandíme filmu
Maty | 2018-05-28 21:06:00 | 0 0
POZOR SPOILER !!!!!





Taky si někdo z Vás všimnul menšího vtípku , kdy deadpool umíral tak tam hrála úplně stejná hudba jako v případě Logana ?
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2018-05-20 11:10:37 | 0 0
mně se ovšem líbí jak tu každej (my víme kdo) dává váhu a nebo hejtí tyhle filmové servery s hodnocením jen v některých případech...když má DCEU dobré hodnocení, je to seriozní důvěryhodný web, když má dobré hodnocení MCU je to podplacené a když má DCEU špatné hodnoceí je to podplacené a všichni jsou marveláci, no a když má MCU špatné hodnocení tak je to vlastně stejný jako v případě dobrého hodnocení DCEU....
Cvok* | Fandíme filmu
Cvok* | 2018-05-20 11:07:23 | 0 0
Tak mě osobně tedy zrovna divácké score na RT vždy přišlo jako totálně k ničemu a nicneříkající, protože ukazuje jen kolik procent hodnotících dalo nad (myslím) 3 a půl hvězdy. takže i kdyby těch dejme tomu 80% tomu nasázelo max počet, nic to na tom score nemění a stejně tak naopak.
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2018-05-20 10:52:39 | 0 0
schonecek ak beres vazne hodnotenie rezenzistov na RT tak to si vazne vtipny tu stranku bere vazne len urcita skupina ludi divaj sa skvor na hodnotenie ludi divakov to odost vecsi viznam a tam marvel je dost priemerny cest vinimkam A3
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2018-05-20 10:37:53 | 0 0
Roman: Od roku 2015 neklesl Marvel například na RT hodnocením pod 80%, přičemž aspoň polovina filmů po tomto roce má nad 90%. A i Age of Ultron, který pod 80% klesl, má stále 75. GotG a Winter Soldier mají oba okolo 90 (91 a 89) a Avengers s Iron-Manem mají oba přes 90. První fáze Marvelu je samozřejmě slabší, ale i tak většinou nejde pod 70%. Já samozřejmě neberu RT jako nějakou svatou stránku, která má vždy pravdu, to absolutně ne, ale na shrnutí kritických názorů podle mě funguje nejlépe a je nejméně zaujatá, jelikož je skóre vytvářeno z recenzí profesionálních kritiků a kvalitu filmu podle mě nejobjektivněji vystihuje.
Gay: Nevím, jestli ses podíval, ale Sharknado má recenzí započítaných celkem 17. Skóre normálních filmů je většinou sestavováno aspoň z několika set. A tady se určitě nehodnotilo, jak dramatické scény a uměleckou hodnotu film měl :)
gay | Fandíme filmu
gay | 2018-05-20 10:08:49 | 0 0
cvok: kaslem na nejakych kritikov, sharknado ma nad 80%, to asi za vsetko hovori, aku hodnotu maju rotteny
Cvok* | Fandíme filmu
Cvok* | 2018-05-20 09:41:25 | 0 0
schonecek: Bavíš se s jedincem co si v době premiéry ještě cvrnkal do plínek (nevěřím že mu je 30 a pokud jo tak si do nich cvrnká ještě teď XD) a tehdy mu bylo celý DC u zadele, Vůbec mu nedochází že v té době bylo celý hodnocení jinak a stejně tak čísla, která se vždy dost mění po tom co film vyjde na BR disku a vidí ho další masy. Plus je to pět let starý film, takže hodnocení je taky jinde. Stačí se podívat na Metascore kde je průměrná známka tehdejších recenzí 55 ale Gay a Roman si vybírají jen to, co se jim hodí do krámu a slabých argumentů.
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2018-05-20 09:31:41 | 0 0

schonecek aj vecsina marvel filmov ma zmiesane recenzie ani nie dobre ani nie zle
gay | Fandíme filmu
gay | 2018-05-20 09:21:03 | 0 0
schonecek: MoS bol dobre prijaty u divakov, ved cinemascore A-, priemerne divacke hodnotenie je 7,5/10, presiel som stranky (rotten, metacritic, csfd, imdb), zrejme si v mensine, komu sa MoS nepacil
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2018-05-20 08:51:24 | 0 0
Gay: Já to neberu jen z RT, pamatuji se, že když MoS dorazil do kin, odpověď od fanoušků i kritiky byla docela smíšená. Spíše nakloněná k té pozitivní straně, ale stále smíšená.
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2018-05-20 07:43:56 | 0 0
Jj hishe jsou skvělí...
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2018-05-19 20:59:27 | 0 0
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2018-05-19 20:55:34 | 0 0
Akorát, že v Civil War do tuhého moc nešlo co se tam stalo nic jen si několik superhrdinů rozmlátilo huby Kapitán se pohádal z Iron Manem Bucky přišel o ruku a BW zradila svůj tým (už poněkolikáté) takže kdyby ten film nebyl nic se nestane. Jo tohle je jiné https://www.youtube.com/watch?… /> Jinak jestli je Svět Zítřka temný tak já jsem prezident Kurdistánu :-)
gay | Fandíme filmu
gay | 2018-05-19 18:47:27 | 0 0
carnage: da sa to dokazat na webkamere, mam plesinu alebo kopiou obcianskeho so zakrytou fotkou

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest