Komentáře 29

Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2017-09-26 01:08:03 | 0 0
Osobně si myslim, že Skrullové budou hrát velkou roli a někdo nahrazenej určitě bude. Je to na jednu stranu podpásovka pro fanoušky, ale vůbec to že je MCU může použít je strašně super a byla by škoda je mít jen v jednom filmu s Cpt. Marvel. To že byli na D23 potvrzení jako součást MCU určitě není náhoda ale zase zároveň to muselo hned každýho komiksovýho fanouška napadnout...
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-09-26 00:36:33 | 0 0
Emma: Původně mě napadlo, teda to s jeho fingováním smrti, že opravdu zemřel, dostal se do říše Hely a s Helou udělal obchod že ona ho vrátí mezi živé, aby převzal Asgard, ale za cenu toho že on jí z říše osvobodí a nechá ji volně běhat po vesmíru, přičemž by nepočítal s tím že ona bude chtít právě Asgard a záhy ho podvede. To by naznačovalo původním synopsím kde Lokiho uváděli spíš jako jejího soudruha, nežli #TeamThor cápka.
Nicméně ano, měl tolik příležitostí při kterých mohl Thora zradit a zabít, ale nic neprovedl vůči němu, takže s Thorem je asi relativně za dobře, až na fakt že za jeho zády řídí Asgard. Třeba si myslel že konečně dostal šanci vlastně neškodně vládnout a dosáhnout svého, aniž by tím něco naboural, protože by řídil dle Odinových úvah vzhledem k tomu že se za něj vydává. Dokázal by že dokáže to samé co Odin a je hodný trůnu. A nikomu by se nemuselo nic stát, prostě si vládne dál a dál a vše nějak funguje, ideální stav, až na Helu. Očividně hned ze začátku zjistí že nějakým způsobem vyhnat Odina nebyl dobrý nápad a že jeho moc k uvěznění Hely s Thorem potřebují. Ovšem k určitému podrazu podle mně na Thora dojde. V aréně je Thor zavřený s Hulkem, zatím co Loki tomu spokojeně přihlíží v přítomnosti Grandmastera, takže asi přece jen pojede nejprve proti Thorovi.
Jinak k tomu jak se k němu Odin choval - podle mně se i ve filmech choval k Lokimu dostatečně zle na to, aby byl hlavním činitelem v Lokiho výchově k spratkovi - skrýval před ním jeho vlastní identitu, odmítal mu trůn, ikdyž mu dával stejné šance v dětsví, jako Thorovi a to ikdyž se narozdíl od Thora choval s klidem a rozmyslem, zatím co Thor byl šílený mladý válečník. Potom co se Loki zachoval podobně jako Thor, s genocidou a pokusem ovládnout cizí lid, tak nedostal druhou šanci na nápravu, Odin ho na doživotí vrazil do žaláře, zatím co Thora poslal poznávat Zemi, dokuď se nenaučí pokoře a obětavosti. Třeba by se Loki taky změnil, kdyby ho poslal jako smrtelníka na Zem a nechal ho žít život běžných lidí v nějaké chudině. Ale ne, nebyl Odinovi dostatečně drahý na to aby mu šanci dal. Odmítal i kontakt s jeho matkou, nejbližší osobou kterou měl a jedinou osobou, která dokázala Lokimu mluvit do duše. Potom co přišel i o ní, nedostal ani možnost být na jejím pohřbu. Já se nedivím že Loki vyštval Odina pryč, zatím co Thora nechal být a dokonce mu od srdce přál šťastnou cestu (podle mně jeho slova o tom jak nahlas na Thora pyšný být nemůže, ale může si to nést ve svém srdci, myslel vážně, navíc věděl jak moc Thor vůči němu procitl právě z Thorovy reakce na jeho smrt), protože Thor se snažil vše napravit a sám se stal lepším člověkem, měl celkem i pochopení pro Lokiho, zatím co Odin se nezměnil a zůstal tvrdohlavý. Loki byl zásadně ovlivněn svým otcem, nejspíš oběma otci, zkrátka zrádnost a arogantnost ledových obrů má z části v krvi, a být Odin lepším otcem, dnes máme nejspíš charismatického mladého prince na Asgardském trůnu s poctivým způsobem vládnutí bez krveprolití.
Jinak stručně řečeno se zbytkem tvého komentáře tak nějak souhlasím, ale vše snad bude zodpovězeno. Spíš ale vsázím na IW, než na Thor Ragnarok s ukázáním Lokiho pravé tváře, protože v Thor Ragnarok by mělo být vše trošku uvolněnější než normálně, už jen art styl, kterým se film vydal. Nemyslím si že ve zbytku MCU by Loki v jakémkoliv filmu používal tak přebarvené a komiksově laděné dýky a oblečení jako v tomhle konkrétním filmu. Vše tu bude víc jako buddy road movie, než klasické navazování na osudy našich hrdinů z předchozích filmů. Nejspíš ty vážné konekce budou opravdu až ve vážném IW.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2017-09-26 00:19:44 | 0 0
Fimi: Přímo to potvrzené není, ale největší spojení má mít Captain Marvel jako film právě s Ant-Manem a tak se počítá, že to bude skrz mikrosvět - někde ho zmiňují jako hotovou věc a někde ne. Jediné co víme, že musí nějak zmizet ze scény, protože až doteď o ní nebyla zmínka.

Psalo se jenom o komparzu na ty 60.léta, ale o někom konkrétním ne (když ale utajili Hiddlestona pro IW). Pym se k S.H.I.E.L.D.u přidal až v 80. letech a Pierce nastupuje na scénu v 90.letech. Vanko je možný, nebo lépe řečeno v 60. letech vymysleli obloukový reaktor.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-09-25 23:58:29 | 0 0
jo tak pokud to takhle tak se mi to líbí....to by šlo a celkem pěkně to vyvrací mou myšlenku....pokud by se vrátili do 60 let, mohli bychom vidět i mladé staré, jako Pyma, Starka, Vanca, Pierce, Furyho, Jarvise, atd....to by bylo fajna mikrosvět je potvrzen? oni vlastně budou v Kpt. i Kree a půjde o Kree Skrull war, na to jsem uplně zapomněl...to by potom vysvětlovalo toho Kree z jehož krve oživil Fury Coulsona
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2017-09-25 23:53:14 | 0 0
Fimi: Možností je víc, ale nejpravděpodobněji půjdou cestou pro nekomiksové publikum. V Captain Marvel podle mě nepůjde o invazi, ale Země se jenom připlete do války mezi Kree a Skrully a výsledek = Captain Marvel za záhadných okolností mizí a nikdo o ni neslyší až do A4 (Brie Larson momentálně točí s Chrisem Evansem) a v jejím zmizení hraje roli mikrosvět. A po porážce Thanose se teoreticky můžou o Zemi zajímat i mimozenské rasy a mezi nima budou i Skrullové a v potitulkové scéně A4 to naznačí (stejně jako v A1 naznačili Thanose). S tím co se tam musí všechno odehrát mi nepříjde reálné, že tam budou tahat ještě náznak budoucího děje, navíc když to má být konec jedné éry.

Ono se má cestovat časem snad do 60.let a Hayley Atwell všechny fanoušky provokuje fotkami, kde jí dělají dobový účes.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-09-25 23:33:11 | 0 0
Martsebe: s těmi Skrully bych to viděl uplně na konec A4, infiltrace tu byla od 90 od Ktp Marvel až do smrti hrdinů....že by to byla podpásovka? no a co? hrdinové mohou zemřít a až po ohledání na pitevně by se přeměnili v mrtvé Skrully a bylo by to pomrknutí že někde jsou....možná, já nevim na jednu stranu proč ne na druhou by to byla škoda, ale ti Skrullové podle mě v Kpt Marvel nejsou jen tak, podle mě je to příprava na Invazi která přijde právě po A4 ....jinak si to neumim vysvětlit....
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2017-09-25 22:52:50 | 0 0
Fimi.: Infiltrace pokračovat bude, ale ne v IW nebo A4 - tam bude emocionální rozlučka s některými postavami a zjištění, že to nejsou ony, by byl podraz na diváky. Ve Skruly spíš vyustí všechno kolem Thanose.

A Loki v Temném světě nešel po trůnu, ale jenom se vyměnil s Odinem, protože mu v Avengers byla slíbená krutá pomsta, pokud selže. Thor mu na konci jenom nahrál do karet tím, že odmítnul trůn. Navíc ještě drobnost - v té úkazce je Tesseract o dost větší než v Capovi 1 a A1, buď má Hiddleston malé ruce nebo tam něco nehraje
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-09-25 22:45:22 | 0 0
Fallen: Jelikož jsem taky fanoušek Lokiho (a jsem ráda, že jsme dva :-)), tak jsem taky za tu změnu velice ráda a ještě víc ráda jsem, že dává v příběhu smysl (nicméně bych řekla, že za ni nevděčíme jen Kennethu Branaghovi, ale alespoň z malé části i samotnému Hiddlestonovi, který svým herectvím dokázal udržet Lokiho konzistentního za všech okolností a nikdy nedovolil, aby změny jeho chování působily uměle či křečovitě). Rozdíl mezi komiksem a MCU je, pokud vím, totiž naprosto propastný! Pokud se nepletu, tak komiksový Loki má tak trochu důvod, že z něj vyrost sadistickej parchant, nenávidící celej svět, protože, ho Odin skutečně od mala drsně přehlížel a Thor i všichni jako přátelé ho prakticky šikanovali. Oproti tomu v MCU měl na své straně rozmazlující matku a milujícího bratra se svými kumpány, který se sice občas choval jako arogantní blbec, ale záměrně by mu určitě neubližoval a ani Odin na něj zas nebyl až tak hrozný. Je tudíž jasné, že z něj vyrostla úplně jiná osobnost, než v předloze. Arogantní, rozmazlenej, pyšnej, povýšenej, nezdravě ambiciózní a sobeckej zmetek je to sice furt, ale k chladnýmu, nelítostnýmu monstru, který by prahlo po destrukci, má daleko.
A doufejme, že to tak zůstane i v IW, zvlášť, když informace o Ragnaroku naznačují, že by si měl sáhnout na dno a objevení kruté Hely by ho měly definitivně změnit a donutit zaujmout nějaké pevnější stanovisko. A pokud by to stanovisko mělo být poiztivní, nějak se mi nechce věřit, že by se to stihlo do potitulkové scény, zase znovu diametrálně změnit a přeladit na vlnu "všichni mi jsou volní, ať je Thanos klidně zničí, hlavně, že já budu za vodou". A i kdyby ta inkriminované scéna nebyla potitulkovka, ale začátek IW (osobně se mi spíš zdá, že je to už na Zemi a ne na Asgardu), tak je to furt dost rychlé, aby takhle otočil. Leda, že by tu krychli vážně vyměňoval za bezpečí Asgardu, popřípadě Země, pokud Asgard už nebude. Pak by ale zase byl pěkně naivní... No, musíme počkat a uvidíme...
Jo a ještě o tom uzmutí Asgardu v TH2... Já si nemůžu pomoct, ale mě přijde, že ani to mu není možné tak snadno přičíst a docela by mě zajímalo, jestli se k tomuhle v Ragnaroku nějak vrátíme a dostaneme vysvětlení. Pokud by totiž vážně fingoval svou smrt a vracel se sesadit Odina a zmocnit se trůnu, proč ho pak na konci Thorovi nabízel (když mu mohl klidně říct, že mu ho nedá, protože sice porazil Elfy, ale spáchal při tom velezradu a nikdo by mu nemohl nic říct)? Nemohl přece tušit, že ho bratr odmítne a dokonce opustí Asgard. Dokonce ho málem ještě přemlouval, aby si to rozmyslel. Tak co to kruci bylo za "uzurpování moci"? To byla spíš "šťastná náhoda", že mu ten trůn spadl do klína :-)
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2017-09-25 22:42:05 | 0 0
To já bych s nima počítal. V cpt nám je představí ale o filtrace bude pokračovat dál
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2017-09-25 22:27:26 | 0 0
Ono to podle mě má schválně zavádět a ve výsledku ta scéna vyzní úplně jinak. A teda i tak mi v té scéně i ve špatné kvalitě příjde Lokiho výraz spíš jako zmanipulovanej. Teoreticky ho mohl ovlivnit Ebony Maw, který má mít schopnost hraní s myslí a to bude určitě výrazně vyšší úroveň než Loki - navíc je to zatím jediný člen Black Order, který má známo, kdo ho bude hrát.

Ale největší šanci na potitulkovou scénu má momentálně úvod se Strážcema a Thorem, protože je ještě brzo na hotové triky s Rocketem a tak to musí mít delší dobu.

A se Skruly bych nepočítal, Captain Marvel se bude odehrávat v 90.letech a všichni hrdinové se objevili až dlouho poté
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-09-25 22:03:10 | 0 0
Emmo, já jsem si vědom rozdílů mezi komiksovým a filmovým Lokim, a jsem strašně rád za to že ten filmovej není zmetek od narození..ten komiksovej je strašně podle šablony typického záporáka, zatím co ten filmovej je tragickej shakespearovskej hrdina, daleko zajímavější. A já strašně za jeho práci děkuji režisérovi prvního Thora, že vykreslil Lokiho tak rozpolceně, tak emocionálně, že má hloubku a šarm a není to další jednoduchý egoista. Jenže. Jak jste tu taktéž říkali, Loki je schopen všeho, člověk u něj nikdy neví a štve mě že do teď není jasno na čí stranu se chce postavit. Vypadá to že druhou šanci mu Thor dát nechce, sama jsi to psala, že podle všeho Thor už nebude Lokiho brát jako bratra, na druhou stranu Loki dost ochotně z trailerů hodlá vydobít zpět Asgardský trůn ze spárů Hely, takže za svůj domov ochoten bojovat je, dokonce po boku svého hlavního nemesise, Hulka (Puny God). Na druhou stranu to samé udělal v Temném světě, za svou matku s Thorem bojoval, ale hned jak mohl, Asgard si uzmul pro sebe. Jsem zvědav jak dopadne ta scéna, ty řeči o triumfálním zvedání tesseractu zní dost pravděpodobně, stejně ale i to že to předává Thanosovi nebo jeho poskokům. A dost je i reálná možnost že tesseract vyměňuje za přežití Asgardu. Nicméně jestli to na něm z toho špatného záběru vidím dobře, tak má na sobě tuniku z Thor Ragnarok, musí tedy k tomu dojít těsně po něm, takže..konec Thor Ragnarok nejspíš vyvrcholí Thorem ve vesmíru a Lokim v relativně zničeném Asgardu s tesseractem při sobě a Infinity War na to bude asi hned navazovat. O co, že ta scéna s ním z traileru je podtitulkovka Thor Ragnarok, vsázím na to všecky své prachy :D nicméně já chci aby se Loki nějak napravil a konečně se přidal do týmu "hrdinů" a s Thorem přežil a nedopadl jako typický záporák turned antihrdina, že jeho cesta končí sebeobětí. Jsem totiž velkej Loki fanda a jak to sám Tom Hiddleston řekl: "Thor filmy jsou o Lokim."
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-09-25 21:50:23 | 0 0
Ať to vyjde s tím Thorem zhruba měsíc bych v pohodě aj vydržel.

S těmi skrully to može být ani bych se nedivil kdyby to tak udělaly si vemte, že jak Kapitán tak Iron Man jsou jedny z nejoblíbenějších postav a ty podle mě nezabijou to by jim diváci nezapomněly. Každopádně,když tam někde umře snad ta smrt bude stát za to ne jak tak Quicksilverova, že jedna nejrychlejších postav planety nedokáže uniknout několika kulkám.

O tom Crossbonesovi jsem kdysi četl, že údajně přežil, ale příjde mě to jako blbost ten výbuch by nepřežil navíc tam sám říkal v tom filmu,že je pro něho konečná a už se nevrátí .
Dan | Fandíme filmu
Dan | 2017-09-25 20:55:19 | 0 0
Slyšel jsem, že se ma vratit Crossbones, řekl to sam i Frank Grillo, V CA: Civil War jsme sice viděli jeho smrt ale jeho tělo pak ne, když byl odhozenej do ty budovy tak to mohl přezit, když už přežil v pad budovy ve Winter Soldier :)
Danielo5 | Fandíme filmu
Danielo5 | 2017-09-25 20:29:25 | 0 0
No nebo s těch mrtvých by se mohli vyklubat Alieni a s Lokiho Predator a vzniknul by crossover :-D
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2017-09-25 20:26:19 | 0 0
Gates: jak píšeš bylo i potvrzeno že ukázka pro širší veřejnost bude jiná než ta leaknutá, důvod byl že na D23 prej přijeli die hard fanoušci a pro širší veřejnost bude trailer jinej.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest