Recenze: Mumie

Komentáře 29

Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-06-17 21:27:26 | 0 0
Tak jsem se taky právě vrátila z kina (sice malý sál a ve 2D jen dvě představení denně, ale bylo absolutně narváno) a za mě super. Šla bych v hodnocení klidně i vejš, než na tu šetku. Sedmičku určitě a možná sem tam i osmička vykoukla. Bylo to zábavný, akční, odsýpalo to, komediální část fungovala na jedničku, u hororové to postupem času malinko zaskřípalo, ale třeba ten začátek s mumiemi v lese a kostele byl fajn. A jako úvod do universa víc, než slušný. Rozhodně lepší, než Dracula s Evansem a to se mi i ten celkem líbil. Akorát s tím Jackylem, nemuseli tak tlačit na pilu. Myslím, že by v tomhle filmu úplně stačil jen nějaký náznak jeho druhého já. Plusové body ovšem rozhodně dávám za milé pomkrnutí na zpracování mumie s Fraserem. To bylo supe!
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2017-06-11 00:47:10 | 0 0
Tak ja mám Mumiu taky za sebou a jako hodně dobrej film.Od začátku do konce jsem se bavil.Film nemá ani dvě hodky a pořád se máte na co koukat, opravdu odporúčam.Akurát jsem nějak nepobral to Cruisovo z mrtvých vstáni.Pokuď by teda zahynul při pádu toho letadla, tak by musel bejt na kaši, nebo by tam uhořel, nebo by byl roztrhán při tom výbuchu a on neměl ani škrabanec.Jinak dávam 8.5 z 10.Martin:Bohužel to nepůjde, na recenzi filmů potřebuje člověk jistou dávku pisatelského umu a přesvědčení, že z daného filmu si člověk zapamatuje takmer celej ten filmovej příběh a ví o čem psát aby svím psaním zaujal čitatela, nebo také odradil.V mém připadě zřejmě ta druha varianta :-) Jednoduše recenze ja opravdu neumím :-)
Joe | Fandíme filmu
Joe | 2017-06-10 21:33:58 | 0 0
ja som sa prave vratil z kina a podla mna o nic nepridete ak si pockate kym to pojde napr. na Nove, nic moc
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-06-10 21:13:59 | 0 0
P.s. když už se tu řeší ty recenze zajímalo by mě jestli by Daniell neudělal na nové Transformers až budou (neurážím myslím to v dobrém)
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-06-10 21:11:38 | 0 0
Za mě 6 z 10. Jediné pozitiva vidím v tom, že je tam mumie ženská (i její původ je slušný) v tom, že ukážou tu organizaci, která chytá monstra a v náběhu na konci s tím, že by mě fakt zajímalo co se s tou postavou Nicka stalo a jaké mají s ní plány dále. Naopak negativ je více celé to rychle odsype a kromě toho letadla (v podstatě celá scéna je beztak v traileru) zde není co nabídnout. Na původní Sommersovi Mumie to nemá ani náhodou a ani bohužel na tu Cohenovu. Herci jsou nemastní neslaní (ta blondýna například) nebo těžce přehrávají (Russel Crowe případně ten Cruisův parťák tomu bych dal z fleku Malinu) a na nějaké souboje s tou Mumií si zanechte chuť jsou tam jen 2 a každý je slabý. Humor též nefunguje hlášky typu měla jsem s ním sex 15 sekund ne bylo to více pobaví možná puberťáky.
m.abrams | Fandíme filmu
m.abrams | 2017-06-10 19:35:12 | 0 0
Film jsem si hodně užil! Takhle povedený blockbuster už jsem dlouho neviděl, je to neskutečná jízda od začátku do konce a postavy jsem si dost oblíbil. I přes různé nedostatky, které film má, tak přesto skvěle funguje a baví.
Filmu přeji velký úspěch a doufám, že Dark Universe bude pokračovat dál.
Hodnotím 8/10
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2017-06-10 12:29:55 | 0 0
still aint clicking that shit.
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2017-06-10 11:01:37 | 0 0
HulkTomas no ved ma racej barvicky sak to dobre vieme este ze si to aj ty priznal
HulkTomas | Fandíme filmu
HulkTomas | 2017-06-09 21:38:01 | 0 0
Se do toho nikomu nechce když místni DC boys každymu nadavají že není objektivní protože ma raději barvičky od Marvelu :) nebo je to snads špatně romane a spol
vanblackman | Fandíme filmu
vanblackman | 2017-06-09 21:16:50 | 0 0
Ale vážně kde je recenze na Wonder Woman?
HulkTomas | Fandíme filmu
HulkTomas | 2017-06-09 17:09:22 | 1 0
A ZA 2.
CHTĚL BYCH POPROSIT REDAKCI JESTLI JE MOŽNÉ NĚJAK ZREGULOVAT LIDI CO MOHOU PŘISPÍVAT DO DIZKUZE PROTOŽE SI MYSLÍM ŽE KDYBY BY MOHLI PŘISPÍVAT JEN REGISTROVANÍ ČLENOVÉ TAK BY TO BYLO LEPŠÍ PÁČ BY SE TOLIK NETROLILO ALE NEVÍM ZDA BY TO ŠLO KDYŽ JSTE SOUKROMÝ WEB ABY VÁS TO NEPOLOŽILO.
HulkTomas | Fandíme filmu
HulkTomas | 2017-06-09 17:03:08 | 1 0
OMLOUVÁM SE ALE UŽ TOHO MÁM PLNÝ ZUBY TAKŽE BUDU SPROSTÝ JAK DLAŽDIČ
TAKŽE ZA 1.
JÁ NA TENHLE WEB CHODÍM DLOUHO A BYLO TO TU DOBRÉ OD ZAČÁTKU A I TED JE TO DOBRÉ ALE NĚKTEŘÍ LIDÉ CO SEM CHODÍ POSLEDNÍ DOBOU A JSOU TU AKORÁT ZA KOKOTY TYPU GATES ROMAN A DALŠÍ KTEŘÍ TU POŘÁD NA NĚCO NADÁVAJÍ TAK VÁM TO ŘEKNU TAKHLE JDĚTE DO PRDELE ZAPOMENTE ŽE TENHLE WEB EXISTUJE A BUDE KLID VY TU CHYBĚT NEBUDETE AKORÁT TU TROLUJETE RECENZE A MYSLÍM ŽE REDAKTORY TO TAKY SERE KDYŽ SE TU POŘÁD DO NICH NAVAŽÍ LIDÉ CO JEJICHŽ PŘÍSPĚVKY A ARGUMENTY JSOU AKORÁT K POZASMÁNÍ TAK VÁM ŘÍKÁM SERTE NA TO UŽ A VYPADNĚTE !!!!!!!!!
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2017-06-09 15:53:57 | 0 0
Fimi: Díky za povšimnutí :) Na FF ale nepíšu nijak často, spíš na FS.
Gates: Jak už napsal Anarvin, psaní recenze opravdu zabere přibližně tolik času, ze kolik jaký by byly napsané tak 2-3 další novinky. Navíc, recenze podle mě dávají smysl spíše na filmy, u nichž se veřejnost rozhoduje, jestli na ně vůbec do kina zajde. Žádný komiksový fanoušek, a teď už vlastně ani normální divák, si nenechá ujít ani CW, ani GotG vol.2, ani WW, jedná se ještě k tomu o superhrdinské filmy, které jsou dnes mimořádně populární, ale vezmi si třeba zrovna tu Mumii. U ní bude daleko více lidí ohledně kina váhat, jelikož se nejedná o vyloženě zaběhnutou značku, je tedy dobré lidi informovat o kvalitě filmu, aby mohli to rozhodnutí učinit. Tohle nepíšu za stránku jako celek, jen můj názor.
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2017-06-09 15:46:36 | 0 0
Gates v pohodě já se nehadam...je pravda že dva autoři zde si neodpustí nikdy do dc rypnout, to je prostě fakt je pravda že na velkofilmu si na recenzí počkáme ale jine jsou zde den po premiéře... bohužel ale jak říkám schonecek se zapojil do redakce a dělá články tak se přidej také čím více názorů ( dospělých) tím lépe....stejně si myslím že by recenze na filmy mlýn být od více lidí ať si každej kdo to neviděl může porovnat názory
Spidey3 | Fandíme filmu
Spidey3 | 2017-06-09 12:48:28 | 0 0
Já jdu na film dnes, tak jsem zvědavý.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest